Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.927.470
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Nesto je izgleda bilo do Kodija.

Pokusao sam sve ispocetka, obrisao ga na tvu i ponovo instalirao, stavio putanju i sad se sve vidi.

Hvala sum...

TrustNo1

0 0 hvala 0
15 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Y.S Igor kaže...

pozdrav ekipi :)

da li netko je upoznat moze li se insatlirati kodi na dreambox ili alien sat.reciver ? i kako to uraditi ako je moguce...zahvaljujem

Mislim da kodi neide na njega...ali imas podrsku za iptv sharing pa mozes gledat uredno liste.... jedino sto mislim da addonove od kodija nemozes koristit...

VenAtoR#2231
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Bok. Može li mi itko reći kako da u Kodiju namjestim da imam ove addone na početnoj strani, kao što ovaj ima Salts, Phoenix itd?

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
AxLiNa kaže...

Bok. Može li mi itko reći kako da u Kodiju namjestim da imam ove addone na početnoj strani, kao što ovaj ima Salts, Phoenix itd?

Evo

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
12 godina

Također i to na tri različita računala i ISPa. Do plugina je vjerojatno.

15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav ,jel zna tko dali je KODI dozvoljen u njemackoj? tj. nema kažnjavanja kao za torrente?

Nemam potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
askip kaže...

Pozdrav ,jel zna tko dali je KODI dozvoljen u njemackoj? tj. nema kažnjavanja kao za torrente?

Kodi ne može biti zabranjen ili predmet kaznenog progona. Kad ga instaliraš imaš samo media centar. Ono što je upitno jr korištenje nekih add-onova. Hrpa njih ti je na rubu legalnosti. Mislim da se kod nas stream kojeg gledaš ne kažnjava, kažnjava se samo distribucija prema drugima.

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Hm dali je natkov addons onda dozvoljen ili ? :) tvoje mišljenje.. da znam dal da ga gledam ili bolje ne

Nemam potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
askip kaže...

Hm dali je natkov addons onda dozvoljen ili ? :) tvoje mišljenje.. da znam dal da ga gledam ili bolje ne

Ne znam kakvo je zakonodavstvo u Njemačkoj ali mislim da je kod nas u sivoj zoni a sumnjam da će za kućnu uporabu progoniti nekoga.

9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

jedno pitanje. u vezi natkovog croatia on demand

vidim u zadnje vrijeme nova tv radi. ali meni nonstop trza slika. jel to tako kod svih jel treba možda nešto podesit ili je do neta. imam 20mbps pa nevjerujem da to nije dovoljno i da zbog toga možda trza??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
askip kaže...

Ne znam kakvo je zakonodavstvo u Njemačkoj ali mislim da je kod nas u sivoj zoni a sumnjam da će za kućnu uporabu progoniti nekoga.

E sad jos jedno pitanje koliko sam skuzio njemci deru kazne za seed zanima me koliko se toga i šta tocno seed-a preko kodia? i kako da zabranim djeljenje 

Nemam potpis
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

ako gledaš preko neokino, salts, genisis, phoneix, to je stream pa nemaš frke s seed.

sestra mi u njemačkoj već 2 godine sve gleda preko kodi-a i nema problema

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
nex987 kaže...

ako gledaš preko neokino, salts, genisis, phoneix, to je stream pa nemaš frke s seed.

sestra mi u njemačkoj već 2 godine sve gleda preko kodi-a i nema problema

Ok, hvala ti . a od naših kanala? i sporta naravno znas sta se smije a sta ne? npr p2pSport sumnjam da smijem ili?

Nemam potpis
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Stigle Arene 4 komada u HD rezuluciji 

6 0 hvala 7
9 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav.

Što se događa sa Genesisom u zadnje vrijeme baš ne funkcionira. Možete mi preporučiti dobre dodatke za gledanje serija/filmova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Thorin20 kaže...

Pozdrav.

Što se događa sa Genesisom u zadnje vrijeme baš ne funkcionira. Možete mi preporučiti dobre dodatke za gledanje serija/filmova?

i ja istu molbu postavljam ...hvala 

16 godina
Thorin20 kaže...

Pozdrav.

dadotb kaže...
Thorin20 kaže...

Pozdrav.

i ja istu molbu postavljam ...hvala 

Salts, pubfilm, neokino, filmovita, phoenix.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 11:24 (JackIsBack).
11 godina
Thorin20 kaže...

Pozdrav.

Nekoliko je puta već rečeno da se Genesis prestao održavati. Ali po novim informacijama, radi se update.

Do tada SALTS, Velocity, Watch1080HD,1Channel, Filovita,Neokino,Phoenix....

HZV
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

MAD DOG IPTV STALKER

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ljudi pomagaje, meni tital nikako nece da se skine, sve sam odradio u podesavanjima, krene film, nadje titlove i krene da skida i svaki put kaze error kod skidanja?????? WTF HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dadotb kaže...

Ljudi pomagaje, meni tital nikako nece da se skine, sve sam odradio u podesavanjima, krene film, nadje titlove i krene da skida i svaki put kaze error kod skidanja?????? WTF HVALA

Koji addon koristiš za titlove??

10 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
dadotb kaže...

Koji addon koristiš za titlove??

titlovi.com  opensubtitles  podnatpisi.net

14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

mene je zajeb.. kad sam promjenio skin u onaj retouched, nikako nije skidalo titl. na defaultnom skinu sve radilo. ako nije to uvijek je lakše ponovo instalirati kodi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav prvi put se susrećem sa Kodi-em,

pa ako može da mi nabacite par add-ona. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

opet instalirao  Kodi i nema sanse, krene da skida tital i napise greska pri skidanju...

10 godina
neaktivan
zviznemte kaže...

Pozdrav prvi put se susrećem sa Kodi-em,

pa ako može da mi nabacite par add-ona. Hvala

SALTS za filmove i serije, sportsdevil i castaway za TV programe, sport...bukvalno za to ti nista vise ne treba, to su daleko najjj...imas i croatia on demand..stavi i to

15 godina
@dadotb
Možda nemaš dozvolu za pisati na disk na tu lokaciju. Provjeri gdje skida titlove.
Probaj kreirati svoj folder u koji ce ići titlovi i uputi ga na tu putanju.

Nisam siguran ali mislim da podnapisi bez usera i passa ne rade odnosno ne skidaju
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

kod mene podnapisi normalno funkcioniraju bez ikake prijeve, bas sinoc skidao preko njih, a inace i titlovi i open subtitles rade normalno, a za ovaj problem od kolege iznad stvarno neznam sto bi mogao biti uzrok

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
@dadotb
Možda nemaš dozvolu za pisati na disk na tu lokaciju. Provjeri gdje skida titlove.
Probaj kreirati svoj folder u koji ce ići titlovi i uputi ga na tu putanju.

Nisam siguran ali mislim da podnapisi bez usera i passa ne rade odnosno ne skidaju

pokusacu to sto si mi savjetovao, hvala, javim...usser i pass sumnjam da je do toga, pa to kod stelovanja prevoda nigdje ne pise, tako da nije to

14 godina
dadotb kaže...

pokusacu to sto si mi savjetovao, hvala, javim...usser i pass sumnjam da je do toga, pa to kod stelovanja prevoda nigdje ne pise, tako da nije to

Što koristiš da bi učitao titlove.

Ja koristim podnapise, opensubtitle i titlovi i sva tri rade.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice