Istovremeno skidanje i igranje

poruka: 7
|
čitano: 1.558
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav svima! Zanima me može li se istovremeno nešto skidati s interneta (npr. preko uTorrent-a) i igrati neku igru (ne mislim multiplayer)? Hoće li igra štekati i koliko uopće skidanje preko uTorrenta opterećuje komp? Bacite oko na "Moj PC".

Probao sam pržiti za vrijeme skidanja, ali igrati nikad.

Radi se o tome što nemam uvijek kod sebe laptop kojeg bih opteretio sa skidanjem, a na stolnom radio nešto drugo, pa me zanima je li moguće ovakav komp. kao što je moj opteretiti sa te dvije stvari?

Hvala svima!

P.S. Ispričavam se ako sam pogriješio podforum.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 14:19 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upalis i probas? Najjednostavnije? I zasto ne?

Ja skidam sa Fillezille, upaljen Bug forum (znaci Firefox koji ionako zdere RAM) i MSN/Skype i radi...

Upali i vidi, sta da ti kazem? Nece mu nista biti...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pokreni si task manager - processes kolona CPU pa vidi koliko ti taj proces zauzima % u radu {#}

kod mene je u idleu, znači samo npr. mtorrent skida manji od 1%, znači zanemarivo...

kad već nema pive i ćevapa i jedno hvala bi pomoglo .-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Osobno nemam nikakvih problema s multytaskingom na računalu...

konkretno kad mi torrent radi u pozadini,firefox i msn uključeni

a pri tome igram npr. CoD BO singleplayer...

Istina,imam 4 Gb RAM...možda i zbog toga...ali,mislim da ne bi trebalo bit problema

niti s tvojom konfiguracijom...

Uostalom,isprobaj...ne može se ništa strašno dogoditi računalu...

Insomniac XD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igranje Sp igara i  skidanje ne utjece na performanse igre te nicemu drugom,mozda eventualno ako imas neki pre spori hard pa te zeza jer ujedino i skida i igra se loada(naravno ovisi i do rama)..

Prema mojem mišljenju nebi ti trebalo nista štekati jer to i ja radim isto (Skidam po 20 torrenta )

Crysis  i Torrent = ne šteka

Naravno govorim o Singleplayer-u

Kod multiplayer-a je sasvim druga stvar,moras ogranicit ratio UP/DOWN da ti nebi laggalo,ali to je sasvim druga stvar.

EDIT : Dok ja pošaljem poruku i zezam se tu sa ovim smotanim Bug-ovim HTML kodom vec dode 5 postova..

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 14:25 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

- Jednostavno isprobaš, ništa ne neće dogoditi.

- Ja nikad ne isključujem MSN, Facebook i Winamp, a usto brat se igra igrica, neprestalno.

Pozdarw

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Istovremeno skidanje i igranje
diskDEfragmenter kaže...

Pozdrav svima! Zanima me može li se istovremeno nešto skidati s interneta (npr. preko uTorrent-a) i igrati neku igru (ne mislim multiplayer)? Hoće li igra štekati i koliko uopće skidanje preko uTorrenta opterećuje komp? Bacite oko na "Moj PC".

Probao sam pržiti za vrijeme skidanja, ali igrati nikad.

Radi se o tome što nemam uvijek kod sebe laptop kojeg bih opteretio sa skidanjem, a na stolnom radio nešto drugo, pa me zanima je li moguće ovakav komp. kao što je moj opteretiti sa te dvije stvari?

Hvala svima!

P.S. Ispričavam se ako sam pogriješio podforum.

Vrlo jednostavan odgovor: ne smeta utorrent ničemu, a kamoli singleplayer igrama.

kick ass!!{#}

mutikaša i probisvijet
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice