Ashampoo Giveaway

poruka: 7
|
čitano: 2.080
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ashampoo Giveaway

Pisao sam u temi besplatni softver a evo i ovdje za sve koji nisu vidjeli.

Ashampoo nudi besplatno

- Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced

- Ashampoo Home Designer 2010

- Ashampoo Snap 3

- Ashampoo WinOptimizer 6

- Ashampoo Photo Commander 7

sve koje zanimaLink

5 0 hvala 8
17 godina
Ashampoo Giveaway

Dobar paket za skinut badave itekak, samo treba naglasit da se kod Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced ne radi o onom pravom programu tj najnovijoj verziji.{#} Ovo je neka starija verzija sigurno ali malo preimenovana ili mozda osiromašena najnovija verzija. Zadnja verzija Ashampoo Burning Studio 2010 programa ima 71mb, dok ova verzija koju nuda badave ima samo 33mb to dovoljno govori. Kaj se tice Ashampoo Snap 3 to je isto stara verzija, jer najnovija tj posljednja nosi oznaku 4 pa nema frke tak da se zna.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
RE: Ashampoo Giveaway
rambox kaže...

Dobar paket za skinut badave itekak, samo treba naglasit da se kod Ashampoo Burning Studio 2010 Advanced ne radi o onom pravom programu tj najnovijoj verziji.{#} Ovo je neka starija verzija sigurno ali malo preimenovana ili mozda osiromašena najnovija verzija. Zadnja verzija Ashampoo Burning Studio 2010 programa ima 71mb, dok ova verzija koju nuda badave ima samo 33mb to dovoljno govori. Kaj se tice Ashampoo Snap 3 to je isto stara verzija, jer najnovija tj posljednja nosi oznaku 4 pa nema frke tak da se zna.{#}

Također je stara verzija Ashampoo WinOptimizera (6); najnovija je 7.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
Ashampoo Giveaway

Ashampo Burninig studio 2010 (besplatna inačica) je sjajan program. S njim se može napraviti sve što treba običnom korisniku (podržava prženje CD, DVD i BD medije). Mene je oduševilo i to što podržava Light Scribe. Topla preporuka svakome tko treba ovakav alati. Ljudi uzmite dok je besplatno.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ashampoo Giveaway

Kao sto rece rambox dobro je za badave {#}

meni je dobro dosao burning studio ima sve sto mi treba .. {#}

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ashampoo Giveaway

Ako se nekome više sviđa Ashampoo Burning Studio Elements može se doći do besplatne licence i za taj program. Normalno potrebna registracija i otvoren korisnički račun. Više informacija na slijedećem linku.

http://dottech.org/freebies/19414

Tko želi isprobati Ashampoo Anti - Malware može  dobiti licencu na 180 dana. Više informacija na slijedećem linku.

http://dottech.org/freebies/19803

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 5:57 (BlackFoot).

1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Ashampoo Giveaway

Evo da osvjezim temu ova ponuda jos vrijedi pa kome treba link

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice