USB stick za net u BiH, mala pomoc molim!

poruka: 3
|
čitano: 5.091
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB stick za net u BiH, mala pomoc molim!

Postovanje forumasi! Evo mene zanima jer idem za tjedan dana u nasu susjednu BiH, tocnije u Sarajevo na oko mjesec dana pa bi se nekako htio spojit na net preko tableta.

Sad me zanima, kako mogu uzeti onaj USB stick.. Znam da se mora moci uzeti na bonove pa me zanima otprilike dal mi se to isplati pa koje su cijene. Ili barem da mi kazete koje su najbolje m reze pa cu ja sam pogledati.

A sta i moram kupit USB stick posebno pa tek onda karticu ili ima u nekom paketu zajedno?

Hvala unaprijed!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: USB stick za net u BiH, mala pomoc molim!

Evo ja sam se malo vise informirao, ali sad imam jos jedno pitanje. Znaci vidio sam da nema ispod 50 maraka kupit USB stick za surfanje u Bosni, ali sam oglasu nasao tu kod nas USB stick otkljucan na sve mreze za 100 kn. znaci to  mi je duplo jeftinije. E sad me zanima dali ce normalno radit i na njihove kartice?

Trebao bi sta ne?

16 godina
neaktivan
Re: USB stick za net u BiH, mala pomoc molim!

Ok, sad mi bas treba pomoc. Nabavio sam Huawei E1750 ali je prije bio na T-mobiel mrezu. Dali ce mi sada bilo koja druga mreza raditi u Bosni?

I trazio sam kako dekodirati na sve mreze preko neta ali za taj modem nigdje nemogu naci onaj IME broj, pa ako netko moze pomoc

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice