Upload na Youtube

poruka: 7
|
čitano: 2.547
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Upload na Youtube - problem

Ovako imam jedan problem, da upludam neki video od 40 mb na youtube treba mi oko 1 sat.Kad pogledam na net limiter većinu vremena niti ništa ne stavlja na youtube.Zašto se to događa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Upload na Youtube - problem

izgleda da njihov server zajebava.. ništa novo ni čudno, valjda naš IP nema prioritet {#}

meni je 10ak MB znao pola sata uploadat.. katastrofa

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
protjeran
Upload na Youtube

Ja uploudam video preko ftp-a na svoj 1Gbit server i preko njega video od 100MB se u sekundi uplouda ,a preko ftp-a brzina je konstantna i moze se pauzirat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Upload na Youtube
hrvatskafarkasevec kaže...

Ja uploudam video preko ftp-a na svoj 1Gbit server i preko njega video od 100MB se u sekundi uplouda ,a preko ftp-a brzina je konstantna i moze se pauzirat {#}

Možeš malo objasnit kako to napraviš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 21:19 (Gremlin144).
16 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Možeš malo objasnit kako to napraviš?

ah to imam kupljen semidedicated server koji mi sluzi za torrente ,ali i za ovakve stvari 

tak da ti to nije free nacin

15 godina
Upload na Youtube

Možeš li mi svejedno objasnit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...

Možeš li mi svejedno objasnit?

to ti je semidedicated server koji ima linux ,ja sa svog kompa preko filezille uploudam na taj server (puno brze i stabilnije nego upload na youtube) i onda se spojim na server i sa njega uploudam na youtube 

tu ti je cjenik :)

http://evoboxes.net/hosting.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice