Ovako imam jedan problem, da upludam neki video od 40 mb na youtube treba mi oko 1 sat.Kad pogledam na net limiter većinu vremena niti ništa ne stavlja na youtube.Zašto se to događa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izgleda da njihov server zajebava.. ništa novo ni čudno, valjda naš IP nema prioritet
meni je 10ak MB znao pola sata uploadat.. katastrofa
Ja uploudam video preko ftp-a na svoj 1Gbit server i preko njega video od 100MB se u sekundi uplouda ,a preko ftp-a brzina je konstantna i moze se pauzirat
Ja uploudam video preko ftp-a na svoj 1Gbit server i preko njega video od 100MB se u sekundi uplouda ,a preko ftp-a brzina je konstantna i moze se pauzirat
Možeš malo objasnit kako to napraviš?
Možeš malo objasnit kako to napraviš?
ah to imam kupljen semidedicated server koji mi sluzi za torrente ,ali i za ovakve stvari
tak da ti to nije free nacin
Možeš li mi svejedno objasnit?
Možeš li mi svejedno objasnit?
to ti je semidedicated server koji ima linux ,ja sa svog kompa preko filezille uploudam na taj server (puno brze i stabilnije nego upload na youtube) i onda se spojim na server i sa njega uploudam na youtube
tu ti je cjenik :)