T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.900.732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

helou,imam tablet samsung mjesec dana i danas sam skontala da mi se jednostavno ne želi napunit,a ni upalit,kad ga stavim punit dodje do 2 crtice i ugasi se i tak stalno,upalit ga nemogu,ima itko sličan problem?

0 0 hvala 0
13 godina

Šta se trenutno dobije za potpis novog ugovora za  MaxTv?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

ništa

Bit će!
14 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Za novi ugovor ti nikad ne daju ništa, nedavno je bio galaxy 2 mini, al za produženje za postojeće. 

Novi korisnik ti dobije popust na opremu i instalaciju za 1kn.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, dobio sam danas od tcoma nakon tjedan dana KOD za dekodiranje ovog LG l3 II što sam dobio za produljenje ugovora.

Koji je postupak deaktivacije, rekli su mi da unutra mora bit kartica od simpe, i ok našao sam neku staru karticu od simpe na kojoj nema para, i ušao u mob, upisao ovaj kod što su

mi dali 2945#*71001#

pritisnuo sam za zvat, i izbaci mi poruku "Problem sa vezom ili neispravan MMI kod"

Šta mi je činiti dalje, molim vas za pomoć!

Lijep pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 1:36 (masterko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moguce da ti je kartica blokirana jer predugo nije koristena

0 0 hvala 0
13 godina
KiX777 kaže...

stari mi uzeo MaxTv na novi ugovor i dobio Samsung Galaxy Tab 2 7.0 ni kriv ni dužan. I dao ga meni ni krivom ni dužnom. {#}

14 godina
neaktivan
dar01 kaže...

stari mi uzeo MaxTv na novi ugovor i dobio Samsung Galaxy Tab 2 7.0 ni kriv ni dužan. I dao ga meni ni krivom ni dužnom. {#}

Nije moguće. Jedina šansa je ako je produživao po adsl-u.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
cecenac kaže...
dar01 kaže...

Nije moguće. Jedina šansa je ako je produživao po adsl-u.

Pa može biti i tako jer znam da je adsl pretplatnik ali dosada nije imao MaxTv

17 godina

Sve je moguće...neki su dobili i po 3 tableta...

Bit će!
15 godina

ja sam dobio veči račun

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 23:09 (Wontay).

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zove me t-com agent. Imam na optimi fiksni telefon, a kod t-coma adsl. Kaže da ako pređem na t-com sa optime, te potpišem ugovor na 24 mj., da dobim tablet. Ja pristao. Dođe mi ugovor s dostavljačem, malo čitam, kvačica je bila na sljedećem: pristajem na trajanje ugovora na 24 mj. uz dobivanje telefonskog uređaja za 1 kn. Telefonski uređaj nije isto što i tablet, pa nisam potpisao ugovor. Zovem t-com službu za korisnike, kaže mi da oni nisu zaprimili nikakav zahtjev, te nema pojma o čemu se radi. Još je rekla da mogu dobiti tablet za max TV što ne želim.

Zanima me imaju li oni možda šprancu ugovora na kojem piše da se dobiva tel. uređaj, a ne tablet? Mora li specifično pisati što se dobiva?

1 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
Prije mjesec dana potpisao 2-godišnji ugovor i obećali Huawei MediaPad 7 Lite. Kažu čekanje 2 mjeseca. Jel netko dobio prije i da li mi mogu utrapiti koji drugi tablet? Ne bi imao ništa protiv Samsung Galaxy 2
12 godina
neaktivan

zanima me jel zna tko koji se fixni telefon dobije za 1 kn za produljenje ugovora i u kojem roku dođe? produžila sam ugovor danas(25.4.2013.)

0 1 hvala 0
17 godina
Dobije se sinus c33 i rok za dostavu je 30 dana, ali doći će ti za nekih 7 do 10 dana.
Bit će!
15 godina

Napokon mi je stigao tablet Samsung Galaxy tab,ugovor sam potpisao jos 11.2 ali je bilo svega i svačega u međuvremenu od prelaska na voip koji mi je nedavno storniran ali glavno da sam čekao da ga srede zbog 2 linije u kući itd.Primjetio sam kao što su neki već pisali da SZK i ovi na fejsu nisu bas sinkronizirani pa jedni kažu jedno drugi drugo itd.Glavno da je tablet stigao jer me je kćerka gnjavila kad će više doći i tako hrpu dana.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prije desetak dana sam potpisao zahtjev za priključak telefonske linije, interneta itd..

Pošto je prošlo više od deset dana, a da nisu došli napraviti priključak, nekako imam osječaj da će doći baš u ponedjeljak ili utorak.

Kakva je procedura ako mi dođu 30.4. ?

Da li onda plačam cijeli 4. mjesec ili kako ?

Jel ima netko saznanja o tome ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Plaćaš proporcionalno broju dana korištenja usluge.

Bit će!
13 godina
neaktivan
unique83 kaže...

Plaćaš proporcionalno broju dana korištenja usluge.

Hvala na odgovoru.. Ovo vrijedi i za pretplate i za promet ?

14 godina
neaktivan
Hrvojeee kaže...

Hvala na odgovoru.. Ovo vrijedi i za pretplate i za promet ?

Za sve naknade sa računa naravno.

12 godina
neaktivan

koliko sam vidjela na 92str. ove teme netko je stavio sliku  telefona i napisao da je dobio taj telefon? jel to taj sinus?

14 godina
neaktivan

Retro telefon se dobije, vtech nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oboje ste u pravu. možeš birati između ta dva. sinus c33 ili taj retro vtech. samo što sinus dobiješ za 1kunu, a taj novi vtech ipak nešto platiš. Ali ja bi svejedno izabrao vtech.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sunshin kaže...

oboje ste u pravu. možeš birati između ta dva. sinus c33 ili taj retro vtech. samo što sinus dobiješ za 1kunu, a taj novi vtech ipak nešto platiš. Ali ja bi svejedno izabrao vtech.

Mene operaterka nije ni pitala koji hoću. I poslali su mi sinus c33, a ovaj vtech baš cool izgleda. {#}

Zlo se sprema, dobro biti neće ...
12 godina
neaktivan

uzeo max3 i tablet prije kojih desetak dana, jučer stigao huawei mediapad 7 lite, punio ga preko noći,

ujutro preminuo i sad je na putu za servis, a kaže teta u ht-u da nisam jedini...{#}

kol'ko para, tol'ko muzike...{#}

1 0 hvala 0
17 godina

Stvar je u tome da baš morate tražiti taj Vtech, jedino tako ga možete dobiti.

Bit će!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...
Sunshin kaže...

Mene operaterka nije ni pitala koji hoću. I poslali su mi sinus c33, a ovaj vtech baš cool izgleda. {#}

danas sam dobila sinus c33, zvalam sam u petak szk i operaterka mi je rekla da nema pojma odkud mi to da se dobije vtech retro, da ona nema pojma za to.

13 godina
tena987 kaže...
Jura iz druge galaksije kaže...
Sunshin kaže...

danas sam dobila sinus c33, zvalam sam u petak szk i operaterka mi je rekla da nema pojma odkud mi to da se dobije vtech retro, da ona nema pojma za to.

inače bi ti porasla kvaliteta života s ovim drugim telefonom. {#}

12 godina
neaktivan

Dragi ljudi, molim Vas za pomoć i nekoliko savijeta.
Naime, od 11 mj 2008. godine, imamo max tv i max adsl flat paket. Ovih dana stalno slušam kako za produljenje ugovora ljudi dobivaju, mobitele, bežične telefone, tablete itd. Mi nikada nismo ništa dobili niti nas je tko obavijestio da postoje neke pogodnosti za produljenje ugovora. I u 5 godina nikada ništa nismo dobili. Sad me zanima, trebaš li se praviti glup pa otići u njihovu poslovnicu i "tražiti" od njih, ili što? Je ima netko sličan slučaj?
HVALA UNAPRIJED :)

0 0 hvala 0
15 godina

Pa produlji ugovor onda, pokloni se dijele konstantno uz uvjet da se vežeš ugovorom na dvije godine, kad ti istekne ugovor napraviš novi i eto poklona

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 23:42 (Wontay).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice