T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.900.483
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
assassin.st kaže...

Ako pametno koristiš sve mogućnosti navedene u specifikacijama tarifa koje nudi "švabo", možeš ostvariti dobar popust, uzeti TV, pa za 6mj novi mobitel, pa opet za 6mj novi mobitel..itd

Možeš naravno ak potpises ugovor, a karticu bacis u ormar i svaki mjesec 60 kn placas i briga te, a ak si frik o mobitelu i stalno ga koristis tih 150 minuta i osobno meni malo 50 poruka,kad potrosis vamo tamo 3 kn van paketa, pa 6 kn, pa 10, pa 20..pa  ti udare radijsku frekvenciju  10 kn pa zatezne kamate  i eto 100 kn i jos PDV gore i oko 120-150 kn za te ajmo reci extra s prica ili extra total tarife..osim ak ides na ove vece preko L,XL Koje su od 150 kn pa do 500 onda nemas sta ni pricat,tu ces televiziju otplatit kroz par mjeseci..Svaka cast ak si znas organizirat i trosit limit koja ta tarifa nudi, al ti si jedan..al ima ih koji neznaju.Nemojte nasjedat na takve podvale.Najbolje bon i sam si svoj gazda kad potrosis nadoplatis, a za korisnike bonova ima super tarifa za aktivirat i jos ak ti nepaše preneses broj u drugu mrežu i briga te.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 0:21 (razer1911).
13 godina
razer1911 kaže...
assassin.st kaže...

Ako pametno koristiš sve mogućnosti navedene u specifikacijama tarifa koje nudi "švabo", možeš ostvariti dobar popust, uzeti TV, pa za 6mj novi mobitel, pa opet za 6mj novi mobitel..itd

Možeš naravno ak potpises ugovor, a karticu bacis u ormar i svaki mjesec 60 kn placas i briga te, a ak si frik o mobitelu i stalno ga koristis tih 150 minuta i osobno meni malo 50 poruka,kad potrosis vamo tamo 3 kn van paketa, pa 6 kn, pa 10, pa 20..pa   ti udare radijsku frekvenciju   10 kn pa zatezne kamate   i eto 100 kn i jos PDV gore i oko 120-150 kn za te ajmo reci extra s prica ili extra total tarife..osim ak ides na ove vece preko L,XL Koje su od 150 kn pa do 500 onda nemas sta ni pricat,tu ces televiziju otplatit kroz par mjeseci..Svaka cast ak si znas organizirat i trosit limit koja ta tarifa nudi, al ti si jedan..al ima ih koji neznaju.Nemojte nasjedat na takve podvale.Najbolje bon i sam si svoj gazda kad potrosis nadoplatis, a za korisnike bonova ima super tarifa za aktivirat i jos ak ti nepaše preneses broj u drugu mrežu i briga te.

EDIT: izbrisan post

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 13:45 (assassin.st).
17 godina

Da mi netlko uleti s takvom kombinacijom dobio bi za uho...

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može neklo dati link na ovu ponudu di daju TV za poklon ali di piše koji TV za koju tarifu?

13 godina
neaktivan
dRoID kaže...

Može neklo dati link na ovu ponudu di daju TV za poklon ali di piše koji TV za koju tarifu?

sad bas gledam,nije prikazano koji se tv nudi,jako stura im je objava na njihovim stranicama.

[19xx] C3c1l
14 godina
neaktivan

Jel ima tko da mu jos nije dosao mobitel?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni nije još stigao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Ni meni...

Zvao sam ih prosli tj i veli mi frajer ovak..

"Khm, da. Vidim da je zahtjev bio 20.4. Mobitel ce vam stici. Mogu li jos kako pomoci?"

Kaj da mu covjek veli na tak nes...da ima gumb na mobitelu da kad ga stisnem da mu glava izade van kroz ekran takvu bi mu plesku zaljepio da bi dva dana dolazio k sebi lol 

Btw, "codename" mu je bio Gregor.. {#} 

Battlelog ~ UrbanFsk
17 godina
Sale_ds kaže...
BlueMax kaže...

Ni meni...

"Khm, da. Vidim da je zahtjev bio 20.4. Mobitel ce vam stici. Mogu li jos kako pomoci?"

Kaj da mu covjek veli na tak nes

Pa veli mu "kada će stići i koliko se inače čeka na njega"

14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Sale_ds kaže...
BlueMax kaže...

Ni meni...

Kaj da mu covjek veli na tak nes

Pa veli mu "kada će stići i koliko se inače čeka na njega"

To ga mozes pitat svaki dan i odgovor ce uvijek biti isti.

17 godina
neaktivan

Dal bi  Samsung 32D550 mogao poslužit kao monitor, pošto ima Full HD rezoluciju?

Imam komp na kojem je otišao monitor pa bih umjesto monitora stavio taj TV, a mogu ga i povremeno spojit i na laptop. 

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Radije pričekam kad budu dijelili opet neku periferiju od koje imam neke koristi nego ove ispod lagera od tko zna kad televizore.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Radije pričekam kad budu dijelili opet neku periferiju od koje imam neke koristi nego ove ispod lagera od tko zna kad televizore.

Ja bih radjie TV nego periferiju, al to sam samo ja{#}

14 godina
neaktivan

A kako bi oni trebali znati kada ce vama stici mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 20:54 (Stjepan28).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
veki22 kaže...
gringo88 kaže...

Ja bih radjie TV nego periferiju, al to sam samo ja{#}

Naravno. Ja bi 42 inčnu Panasonicovu 3d plazmu.

Ovi Samsung LCD-ovi nisu nešto za što bi se trgao.

15 godina
neaktivan
becar666 kaže...

Meni nije još stigao.

Kaj da ti velim,usrani unlock kod već čekam tjedan dana,da šalju kodove sa Marsa prije bi došli.

Ko se o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva.
13 godina
neaktivan

Ja ga sad ne mogu dobit jer mi jos traje ugovor za flet?
A uzeo bih i tarifu.

Znaci ja moram produzivat flet i tu tarifu?

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
becar666 kaže...

Meni nije još stigao.

Kaj da ti velim,usrani unlock kod već čekam tjedan dana,da šalju kodove sa Marsa prije bi došli.

kaki hebeni unlock code??? koji je smisao toga?

Ja cu mobitel poklonit punici koja mi cuva maloga i kojoj je to trebalo biti iznenadjenje za rodjendan a od rodjendana je proslo 15 dana. U medjuvremenu joj je riknija mob pa sam joj mora rec da priceka dan dva pa cemo joj ga dat ko poklon. od tada je proslo 10 dana. sad nek ga cekam jos 10 dana pa code jos 10, poslat ce baba u qurac i mene i mobitel.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
muhaqeri kaže...
becar666 kaže...

Meni nije još stigao.

kaki hebeni unlock code??? koji je smisao toga?

Ja cu mobitel poklonit punici koja mi cuva maloga i kojoj je to trebalo biti iznenadjenje za rodjendan a od rodjendana je proslo 15 dana. U medjuvremenu joj je riknija mob pa sam joj mora rec da priceka dan dva pa cemo joj ga dat ko poklon. od tada je proslo 10 dana. sad nek ga cekam jos 10 dana pa code jos 10, poslat ce baba u qurac i mene i mobitel.

Stigao kod,hehehe,da sam bar prije to napisao,

punici poklonit-si ti normalan,punici štanga i to debela

Ko se o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva.
14 godina
neaktivan

A valjda se i meni sreča nakloni pa mi stigne ovaj tjedan, adsl sam uzeo 10.4. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozda mu punica voli minije..mislim, mobitele xD
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
protjeran

Bih li ja mogao nešto dobiti ili se to dobija kad sklopiš novi ugovor?Moj susjed je zbog fotoaparata i TV triput raskidao ugovor :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Danas mi je dosao bezicni telefon od T-coma.A nisam nista potpisivao.Neznam zasto su mi poslali telefon?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jesi ti zdrav?! Ako si preuzeo telefon time si se obavezao biti njihov korisnik minimalno narednih 12 mjeseci. Zato ja imam u dvoristu dva pesa koji mrze postare i slicnu ekipu (valjda im je to genetski) i nitko nista ne donosi ako ga ja ne pustim nutra.
http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
15 godina
neaktivan

Ma jebat cu ja njima mater,ako su nesto produzili.Nije bio postar,nego me je nazvao City Express,i kazu jel imate postanski sanducic,ja kazem da,hvala doviđenja.I dođe ja danas kuc,ono telefon na stolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Donekle sam u offtopic ušao, ali da ne otvaram novu temu, jedno moje osobno i privatno užasno gorko i teško iskustvo da podijelim i upozorim što se može očekivati bilo kome za ubuduće!!!!

Krajem 2009 sam kupio IPhone 3GS i uzeo tarifu I150, koja mi je trajala do predkraj 2011 godine, i sada kako je došlo vrijeme za kupnju novog moba, kao uzeću HOX u Extra L tarifi, imam 12000 bodova i to će me izaći 2099.00 kuna, plaćanje po PBZ Maestro kartici na 12 rata, jer je iznos iznad 2000 kuna!

Obzirom sam pretplatnik postao dok je postojao Hrvatski Telekom, sada njemački T Com, a od 1997 godine, i što je tragikomično, svoj sam broj tada "kupio" za 1000 hrvatskih dinara ili kuna, ne znam što je više tada bilo u optjecaju,uz mob imam doma T3 paket, što uključuje telefon, internet i MAX TV, nisam očekivao ikakav problem da bi mogao postojati, osim onog što se desilo!!

Iz meni nepoznatog razloga, moj je zahtjev ODBIJEN {#}, gdje od mene {#} još i traže da im UNAPRIJED {#} {#} položim 2000.00 kuna {#}, zbog provjere moje platne validnosti, da ne spominjem da mi je račun za mobitel u ožujuku mjesecu bio preko 500.00 kuna, u zadnja 4 mjeseca sam imao ukupno računa skorom 1300.00 kuna, da ne spominjem ostale troškove, a uz MAX TV imam i posebno iz paketa sportski!

U subotu 12 ovog mjeseca sam trebao kupiti svoj novi mob, ali nažalost nisam, žalio sam se putem maila, i navodno moram čekat oko 15 dana za odgovor, to valjda svaki dan za 15 godina neprekidno pretplatničkog odnosa {#} {#}, a ako ovako nastave, dalje slijedi žalba Udruzi za zaštitu potrošača, pa i jednostran prekid svih kontakata sa T Com-om s moje strane, pa neka razmisle tko će im mjesečno u prosjeku 700.00 do 800.00 kuna plaćati njima za njihove odlične plaće i ostale pogodnosti!

Kako stoje stvari, lagano sam konsterniran ponašanjem nekog spram komintenta koji je to još od prošlog tisućljeća {#}!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Dolu kaže...

Danas mi je dosao bezicni telefon od T-coma.A nisam nista potpisivao.Neznam zasto su mi poslali telefon?

Mene su zvali prije nekih 2mj i nudili mi bezcni fiksni telefon uz uvjet da moram potpisati ugovor, ako se dobro sjecam, na 12mj. Odbio sam jer pod broj 1: vec imam bezicni fiksni telefon duze vrijeme koji radi besprijekorno kao i vecini i broj 2: ima ih kupiti za 100-tinjak kuna..... ne, hvala!

Tako da, bolje im je** majku sto prije

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

Mama je zvala,i kazu da su produzili ugovor neki Halo usluga na 12 mjeseci.A telefon sam platio 1 kn.Ali vidi ovo,nikog nisu nista,nisu me nazvali,jednostavno produzili ugovor bez nicijeg pitanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ugovor za T-Com usluge (telefon/MAXadsl/MAXtv) se automatski produzi kad od njih preuzmes "mito" u vidu diska/mobitela/telefona po simbolicnoj ili jako povoljnoj cijeni. Nista ne preuzimajte i sigurni ste od ugovorne obaveze. Sigurno ti je majka potpisala da je preuzela paket i taj potpis je znak da zeli produziti telefon na 12 mjeseci. Pazite sto potpisujete, nudili su i meni, ali ne treba mi njihova milostinja od poklona.
http://www.ivonazivkovic.net/marihuana.htm
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice