Mobitel je od 832mhz,stigao je danas u podne,dovezli su ga u kombiju od pošte.
Jel zaključan na t-com
Jel zaključan na t-com
Jel zaključan na t-com
Da.
Gadovi, do neki dan su držali reklamu preko čitavog sajta da nude mobitel, a zvao sam prije mjesec dana i rekli da više nemaju na zalihama.
Gadovi, do neki dan su držali reklamu preko čitavog sajta da nude mobitel, a zvao sam prije mjesec dana i rekli da više nemaju na zalihama.
Ne vjerujem ti da si zvao prije mj dana jer sam ja zvao prije ravno dva tj. i produzio sam bez ikakvih problema.
Da li ima netko, tko ne voli te moderne touchscreen mobitele, tko bi se zelio mijenjat za nokiu C3 (takodjer dobivenu na produzenje pretplate u T-com) uz moju nadoplatu.
Mob je zapakiran-nov, koristen 1 dan.
Igleda kao na slici.
Upiti na PP
dal je neko nurucival iphone 4s posljednjih dana?
ja sam ga narucio u nedjelju, nisam ga jos dobio.
kolko to traje, rece mi tip oko 5 radnih dana, al nista!?
Ne vjerujem ti da si zvao prije mj dana jer sam ja zvao prije ravno dva tj. i produzio sam bez ikakvih problema.
Sad sam gledao u povijest poziva, 20.4., izgleda da sam bio na knap :/
Da li ima netko, tko ne voli te moderne touchscreen mobitele, tko bi se zelio mijenjat za nokiu C3 (takodjer dobivenu na produzenje pretplate u T-com) uz moju nadoplatu.
Mob je zapakiran-nov, koristen 1 dan.
Igleda kao na slici.
Upiti na PP
Probaj dati oglas na Njuškalo. Ja sam svoj prodao za 550 kn i riješio ga za tjedan dana.
flat ti traje do daljnjeg to je samo obvezno vrijeme korištenja, dok ne promjeniš paket sam, imaš na njihovim web stranicama, jedino ti cjena ide na 100 kuna sa sadašnjih 80kuna.
jel taj "bolji" galaxy dolazi s ičim boljim osim procesora???????
Pozdrav !
Meni je ugovorna obveza za max adsl internet FLAT istekla pred nekoliko mjeseci .. Dal imaju kakve uredaje na dar / uz doplatu za produljenje ugovora na jos 2godine ?
Pozdrav !
Meni je ugovorna obveza za max adsl internet FLAT istekla pred nekoliko mjeseci .. Dal imaju kakve uredaje na dar / uz doplatu za produljenje ugovora na jos 2godine ?
Izvolis...KLIK
Pozdrav !
Izvolis...KLIK
Samo to papreno ?
Mislim, to sam i vidio no nadao sam se necem drugom kaj su mozda zabb stavit na web ..
Otkud vama Galaxy ? To za Max TV il ?
KAd ce biti nesto uz MAX-tv?
Bump!
Nacuo sam da ce opet ici neki TV uz produzenje maxtva...
Pozdrav !
Izvolis...KLIK
Samo to papreno ?
Mislim, to sam i vidio no nadao sam se necem drugom kaj su mozda zabb stavit na web ..
Otkud vama Galaxy ? To za Max TV il ?
... ?
OMFG ja spavao zimski san valjda .. Pa jel oni ista od tog objave na webu ??
OMFG ja spavao zimski san valjda .. Pa jel oni ista od tog objave na webu ??
Da, na onoj stranici uvijek bude.
Evo, stigao i moj mini. Mislio sam da ovaj dan neće doći kako je krenulo.
Evo i meni je ujutro stigao mob
Da li su vas prije obavijestili (SMS poruka od službe za dostavu) ili je samo došao ?
Da li su vas prije obavijestili (SMS poruka od službe za dostavu) ili je samo došao ?
meni je samo došao bez ikakve najave
meni je samo došao bez ikakve najave
O nice, možda onda dođe i moj i konačno mi srede brzinu (nisu mi povisili paket jer kažu da prvo moram dobiti mobitel, koji bullshit)...
I moj jutros doša i već bija u T-comu za kod za otključavanje i valjda će doći u roku 2 dana (tako kažu)
Dali se placa pri pouzecu ili dodje na racunu za adsl
Valjda će doći na računu nisan ništa platija ali ni dobija nikakve papire s njim zbog garancije
Valjda će doći na računu nisan ništa platija ali ni dobija nikakve papire s njim zbog garancije
da na račun će doći tako su meni rekli kad sam ih zvao,a ovo za garanciju dobio u kutiji jamnstveni list ali nije potvrđen