STB MAC adresa

poruka: 7
|
čitano: 4.702
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
STB MAC adresa

Ovako.....trebam MAC adresu od STB-a......dakle baš MAC adresu od svog STB-a, jer mi treba za gledanje IPTV-a preko kompa......inače MAC adresa piše na naljepnici na STB-u ali na mojem STB-u nema na nijednoj od 3-4 naljepnice.....

Ako postoji neki software (barem trial) koji skenira sve portove na routeru za MAC adrese, IP adrese i ostale informacije...meni treba samo MAC adresa, ništa drugo.

Zato molim mrežne stručnjake za pomoć Nevinašce

Avatar...ready....clear a path!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:58 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: STB MAC adresa
Krešo91 kaže...

Ovako.....trebam MAC adresu od STB-a......dakle baš MAC adresu od svog STB-a, jer mi treba za gledanje IPTV-a preko kompa......inače MAC adresa piše na naljepnici na STB-u ali na mojem STB-u nema na nijednoj od 3-4 naljepnice.....

Ako postoji neki software (barem trial) koji skenira sve portove na routeru za MAC adrese, IP adrese i ostale informacije...meni treba samo MAC adresa, ništa drugo.

Zato molim mrežne stručnjake za pomoć Nevinašce

Vjerojatno imaš noviji uređaj od T-Coma. Otvori ga i unutra se nalazi naljepnica, na PCB-u, s  MAC adresom.

EDIT: Pogledaj fotke u ovom postu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 1:18 (mario.L_hr).
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Vjerojatno imaš noviji uređaj od T-Coma. Otvori ga i unutra se nalazi naljepnica, na PCB-u, s  MAC adresom.

Na Optimi sam i imam neki Telsey STB....tražio sam po netu taj isti i vidim da je zapravo to stariji model....a taj koji ja imam je zapravo neki TV BLOB Box  (moj ima samo više konektora iza i nema onaj natpis sprijeda)...valjda ga Telsey naknadno proizvodi Neodlučan

Sutra ću ga otvorit pa ću vidjet.

Hvala Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 1:13 (Krešo91).
15 godina

Mislio sam da si na T-Comu, jer je na fotkama koje je postao F1-IVO, upravo ova situacija da je MAC adres zaljepljena unutar uređaja. Usput da li uređaj uopće vidiš kao mrežni (mislim sa svog računala).

15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Mislio sam da si na T-Comu, jer je na fotkama koje je postao F1-IVO, upravo ova situacija da je MAC adres zaljepljena unutar uređaja. Usput da li uređaj uopće vidiš kao mrežni (mislim sa svog računala).

Ne vidim ga....gledao sam preko routera spojene uređaje i nema ga kao spojenog....jedino mi LAN karticu od kompa detektira, ali STB ne iako je stalno upaljen....probao sam sa nekim sofverom za skeniranje MAC adresa i spojio na LAN karticu STB i ništa

15 godina
STB MAC adresa

Neće ti puno pomoći ni poznavanje MAC adrese, uređaj nećeš moći pridružiti čak i ako upišeš njegovu MAC adresu. Posjedila mi glava od gombanja sa SA-ovim STB-om, mislim da je problem u autentifikacija (vidljiv je samo za određenu opremu).

Želim ti sreću u tvom pokušaju, ako šta uspiješ postaj.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
STB MAC adresa

Probat ću napravit nešta.....ako ne bar ću imat nečim ubit vrijeme sutra Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: