Skype + modem

poruka: 6
|
čitano: 2.311
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Skype + modem

Dakle zanima me dali je moguce da se obican kucni telefon spoji u onas stari 56k modem i da sliuži kao telefon za Skype?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Skype + modem
anonime kaže...

Dakle zanima me dali je moguce da se obican kucni telefon spoji u onas stari 56k modem i da sliuži kao telefon za Skype?

Prvo ako hoćeš zvati nekoga na mobitel,kučni telefon...moraš imat otvoren račun na skype-u! Drugo račun moraš kupiti kod njih!

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
17 godina
anonime kaže...

Za skype ce ti 56k biti presporo. Istina da ce skype degradirati kvalitetu zvuka da bi kompenzirao malu brzinu, ali pitanje je nasto ce to liciti...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Skype + modem

ne!!!

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skype + modem

nije moguce!

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Za skype ce ti 56k biti presporo. Istina da ce skype degradirati kvalitetu zvuka da bi kompenzirao malu brzinu, ali pitanje je nasto ce to liciti...

Promašio si ceo fudbal, ne radi se o modemu kao konekciji na net već kao, hm najbolji opis bi bio zvučnoj kartici.

anonime kaže...

Teško bi se to moglo izvesti. Dalo bi se, ali se stvarno ne isplati komplicirati. Imaš za cca 250 kn kupiti DECT telefon koji ima USB stick za komp i ulaz za analognu liniju. Preko sticka idu Skype pozivi, a preko analogne linije obični telefonski.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice