Sharecash pomoc zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 3.822
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
sharecash pomoc

Pozdrav ljudi ovako, registriro sam se na sharecash i neam ama bas nikakvih iskustva s takvom vrstom zarade.Imao sam adsense i kad dosao do granice  isplate od 80E dobio sam lagani od-eb sad bi molio nekoga sa iskustvom da mi kaze kolik je to isplativo.Koristim youtube cijelu noc niasm spavao uplodo sma neke gluposti tipa aimbot za mw3 zynga hack i tak neke seme ali isto tak sam 3 mape spakiro u winrar ubiti u kojima je obicna slika iako je naziv npr hack za lol ;D,sad dali to prolazi na toj stranici da spakiras u rar neku sliku jer ovako i onako mora skinit bilo tko da vidi sta je unutra . Kao 2 zanima me koji sadrzaj najvise uspijeva i koliko datoteka da postavim na share posto trenutno imam neki cca 10 sve sto uplodam reklamiram na youtube.Probao sam i fileice i dobio sam poruku posto sam bez web stranice kao nemam s cim uspijet pa sam im napiso youtube face itd itd vidicemo sta ce odgovorit ,inace imam blogger nije mi dao ucitat onaj kod sto u header zaljepim ni na nasem hr blogu ni na jos par web sajtova ;D

0 0 hvala 0
14 godina
Sharecash pomoc

Ajde ako zaradiš šta, uloži barem dio u obrazovanje. Konkretno, hrvatski jezik i pravopis.

ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV |

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice