Pozdrav svima.Prijatelj mi je rekao da ne može ući u svoj e-mail,tj on je zaboravio šifru.Ja sam ukucao njegov e-mail,i odabro opciju zaboravili ste lozinku.Nakon toga mi se otvorio novi prozor u kojem pise da trebam unjneti web adresu i unjeti znakove koje sam dobio.Ja sve uradim,ali ono mi izbaci da je pogresan e-mail,ili znakovi pogresno uneseni.Do znakova nije,jer njih unesem uvijek točno.Je li moguće da je e-mail zamrznut.Ako netko zna kako ovo rijesiti,neka kaze.Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna li itko rijesenje???'
zna li itko rijesenje???'
Jedva kaj je prošlo 15 minuta, daj se strpi malo, nisu svi ovdje na forumu da samo čekaju neku novu temu i da odma mogu odgovorit -.-
dobro
Pozz
Iako tvrdiš da si dobro upisao mail i kod ispod, mislim da je ipak problem u tom dijelu. Dobro prekontroliraj još jednom. Upravo sam otišla na Hotmail i pokušala resetirati password na svom računu. Nakon što uspješno prođeš dio upisivanja maila i koda ispod, dobiješ na izbor dvije opcije:
- obnavljanje lozinke slanjem na sekundarnu mail adresu (koja se upisuje tijekom stvaranja Hotmail računa)
- odgovaranje na sigurnosno pitanje (koje se određuje tijekom stvaranja Hotmail računa)
Neka frend odabere jednu od opcija (koja mu je dostupna), a ako ništa od ovoga nije ispunio bojim se da mu ja više ne mogu pomoći. U mom slučaju obnavljanje lozinke je uspjelo bez problema i ne vidim razloga da i tebi ne uspije.
znam....ja sam pokusao s drugom adresom i uspijem promijeniti.....ali kad s ovom.nikako...izbaci mi da je pogresna adresa,tj windows live id
Koliko se dugo frend nije prijavio na tu adresu? Ne znam točno koliki je period od zadnje prijave do ukidanja računa.
ne znam to,pitata cu ga...a moze li mi pojasniti taj perido prijave i to...nisam znao to......hvala unaprijed
Nisam sigurna kako to sve skupa ide na Hotmailu, ali kod nekih mail servisa ako ti je račun neaktivan neko vrijeme oni ti ga automatski obrišu. Najbolje je provjeriti poštu barem jednom mjesečno da se tako nešto ne dogodi.
Kažem opet nisam sigurna jer ne koristim Hotmail, ali ga provjerim tu i tamo jednom, dvaput mjesečno.
Nisam sigurna kako to sve skupa ide na Hotmailu, ali kod nekih mail servisa ako ti je račun neaktivan neko vrijeme oni ti ga automatski obrišu. Najbolje je provjeriti poštu barem jednom mjesečno da se tako nešto ne dogodi.
Kažem opet nisam sigurna jer ne koristim Hotmail, ali ga provjerim tu i tamo jednom, dvaput mjesečno.
aha,nisam znao to....hvala ti
Ima li jos itko?
da,ali on se s tim e-mailom prijavljuje na facebook
Pa neka ti frend otvori novi email na gmailu, ude u svoj facebook racun sa svojom starom email adresom i promijene u postavkama facebooka da za ulazak u facebook koristi novu email adresu( koju je otvorio u gmailu) umjesto stare( kojoj je zaboravio password) hotmail adrese . A ako zelis posalji mi njegovu hotmail email adresu privatnom porukom , da je pokusamo spasiti ako nije izbrisana.
Pa neka ti frend otvori novi email na gmailu, ude u svoj facebook racun sa svojom starom email adresom i promijene u postavkama facebooka da za ulazak u facebook koristi novu email adresu( koju je otvorio u gmailu) umjesto stare( kojoj je zaboravio password) hotmail adrese . A ako zelis posalji mi njegovu hotmail email adresu privatnom porukom , da je pokusamo spasiti ako nije izbrisana.
ali ne moze uci u facebook jer je zabotravio password,pa sam ja mislio preko e-mail da promjenem password........aliproblem je sto nemogu uci u hot mail
ali ne moze uci u facebook jer je zabotravio password,pa sam ja mislio preko e-mail da promjenem password........aliproblem je sto nemogu uci u hot mail
Posalji mi privatnom porukom njegovu email adresu. Napraviti cu ti to za 2 minute.
Jel uspjelo?
Jel uspjelo?
Nije mi nista slao... Svasta
poslao sam vam.....provjerio sam....njegova adresa je izbrisana......
adresa je izbrisana,to sam vec provjerio....sad za facebook.....ima dosta programa za hackiranje...ali sve je to trial...imam jednu stranicu na internetu pomocu kojemogu vidjeti informacije o profilu i sve...moze cak i hackrati,ali treba skupljati bodove........nista,ja cu jos nesto pokusati.....
pozdrav. ovako, imam neke dokumente koje bi trebao poslat jednoj osobi na e-mail. problem je u tome što to sve skupa ima 269 mb a preko hotmail-a ide samo 25 mb. kako da ja smanjim taj dokument da ga mogu poslat bez problema i da sve bude u jednom folderu da ne moram slati dokument po dokument ako je to moguće. molim nekog za pomoć
pozdrav. ovako, imam neke dokumente koje bi trebao poslat jednoj osobi na e-mail. problem je u tome što to sve skupa ima 269 mb a preko hotmail-a ide samo 25 mb. kako da ja smanjim taj dokument da ga mogu poslat bez problema i da sve bude u jednom folderu da ne moram slati dokument po dokument ako je to moguće. molim nekog za pomoć
evo riješio sam problem, ne treba odgovor
Pozdrav ! može pomoć ? Blokirali su mi hotmail račun i email adresu iz neznam kojeg razloga i sad je želim odblokirat jer dobivam nesto vazno na nju a neznam kako, kad pokušam oni mi šalju neki kod na neku adresu vi***@hotmail.com, a ja ništa ne razumijem. unaprijed hvala.
imam problema s hotmailom.u najkracim crtama pokusavam ga stvoriti ,piše greska,tj.info.racuna nedaju se ucitati.molim pomoc ( i phone 3 gs) btw.hakiran mi facebook bio ,pa sam na pc-u promjenila i hotmail pass.ima li veze i zasto vec danima ne mogu pristupit pošti? hvalaaaa svima.