Pozdrav
Evo vec dva dana mi ni jedan telefon ne radi -.-
Kada podignem slusalicu cujem samo neku tisinu, ko da je vec negdje dignuta slusalica.
Imamo 3 telefona u kuci, 2 su bežicna a jedan je samo spojen na liniju.
Zvali smo i sluzbu za korisnike rekli su da su vjerovatno telefoni pregorjeli, al oba svijetle i kad se stave na bazu cuje se onaj zvuk da su stavljeni.
A internet mi normalno funkcionira.
Pa ako bi neko stvarno znao jer su pregorjeli ili je nes drugo u pitanju ??
I stvarno nisam znao di da stavim ovu temu pa se nemojte ljutit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uzmi jedan od telefona i odi kod susjeda/frenda/štoveć i prištekaj ga tamo...pa ćeš vidjet što je...
isprobo sam kod susjeda svi aparati rade
Onda očito nije do samih uređaja.
možda ste prešli na VOIP,koji operater?meni su isto "crkli" telefoni,na kraju su mi rekli da ih spojim na router i voila,router poskidao codece i restartao se i proradilo.nebi javili nego razbijaj glavu...naravno tko drugi nego Tcom
bili smo na t-comu i sad smo presli na vip.
al radio je telefon jedno 2 mjeseca od kad smo presli na vip i sad jucer ovo nevrijeme pa su ovi mislili da su telefoni crkli zbog toga
zovi ih opet i objasni im da su uređaji ispravni...
ma jooj gamad prokleta, zovem cijeli dan i kazu da ce popravit i nista -.-
kao budemo se pozurili, ma reko je... vam mat.. vam i vasoj sluzbi
vecoj trojici operatera sam objasnjavo i svi vele budemo pokusali pa cemo vas nazvat
jedino što mi nije jasno...zašto vip?
Pozdrav
Evo vec dva dana mi ni jedan telefon ne radi -.-
Kada podignem slusalicu cujem samo neku tisinu, ko da je vec negdje dignuta slusalica.
Imamo 3 telefona u kuci, 2 su bežicna a jedan je samo spojen na liniju.
Zvali smo i sluzbu za korisnike rekli su da su vjerovatno telefoni pregorjeli, al oba svijetle i kad se stave na bazu cuje se onaj zvuk da su stavljeni.
A internet mi normalno funkcionira.
Pa ako bi neko stvarno znao jer su pregorjeli ili je nes drugo u pitanju ??
I stvarno nisam znao di da stavim ovu temu pa se nemojte ljutit.
- najgluplje i najbezobraznije rješenje je reći telefoni su pregorjeli
- djete od 5 godina nebi to reklo, toliko o službi za korisnike
- možda je do routera (modema) na koji su povezani, jesi bio u postavkama modema?
- resetiraj modem ručno tipkom, ali i u postavkama, jel tko premještao žice pa da je krivo spojio?