Prijava laznog profila na Google +

poruka: 4
|
čitano: 925
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Naime imam neugodna iskustva sa jednim Google + profilom koji je poskidao sve moje fotke sa neta i predstavlja se nekim drugim imenom i po forumima objavljuje moje fotke i fotke mojih kolega kao nekakve fotografske umjetnine..i time me sramoti, ponajviše što to radi sa fotkama mojih kolega..

e sad, za prijavu accounta imam samo jednu opciju, a to je da odaberem "ova osoba oponaša nekoga: JA" i kad to kliknem onda me google traži dokmuentaciju u mojem imenu i prezimenu..a problem je taj sto nije navedeno moje ime, samo su moje fotke na tom profilu..i kako da to sad riješim? jel postoji nekakav email od google-a gdje mogu poslat zalbu il nesto? :/
il je netko od vas informaticara raspolozen da sazna gdje se taj nalazi, pa da se maskiram u svetog nikolu i sutra mu donesem šibu na vrata {#}

TiONiO

0 1 hvala 0
16 godina

BUMP

TiONiO

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Prijava laznog profila na Google +
Tionio kaže...

il je netko od vas informaticara raspolozen da sazna gdje se taj nalazi, pa da se maskiram u svetog nikolu i sutra mu donesem šibu na vrata {#}

:facepalm:

Da nisi ti kačio svoje slike po netu sad ni on ne bi imao materijala, ovako šuti i trpi.

Slikate se i kad idete na wc, a onda poslije je kukanje o narušenoj privatnosti, zamisli logike.

16 godina

pa zar nikad ni jednu svoju fotografiju nisi stavio online? uostalom, i bavim se fotografijom.. ne vidim sta sta hoces rec stime? uopce mi ne pomazes!

TiONiO

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice