Pomoc oko web radia

poruka: 6
|
čitano: 1.148
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomoc oko web radia

Pa ovak ja sam radio entuziast i vrtim vlastiti radio.  molio bi pomoc oko odabira softwera i dodataka za isti radio i da mi rarjesite dilemu dal trebam server ili ne jer ako da molio bi predlog kako da ga konstruiram.

Od opreme trenutacno koristim Stanton M201 mixetu spojenu na zvucnu Esi July@ karticu. Planiram kupit 16 knalanu brodcast mixetu, te sastavit staru konfu koja bi bila dom 2 hdda od 2 tere i na njemu bi bila samo muzika koja bi se koristila za rad na radiju i njemu bi imala pristupa samo 2 kompa.

Kako bi to mogao rjesit i molim ako neko zna dali postoje ikakva kompletna rjesenja za programe za streaming znaci i muzike i glasa u multy channal modu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc oko web radia

Sa novijim verzijama Winampa možeš streamati mjuzu koju otvoriš u njemu i automatski biti server za Shoutcast (možda triba neki Winamp plugin, nisam siguran). Ja slušam mjuzu na Shoutcastu, baš cool site, ima svačega.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko web radia

je sve 5 ali nema voice over znaci radijske emisje emitiranje gostovanja za sad i ja radim na winapu preko palaga ali fali mi komunikacije voditelj slusatelj .

17 godina
neaktivan
Pomoc oko web radia

Sorry al ja ne znam više od ovoga... Možda ti neko drugi odi pomogne, ali ne bih se puno nadao, BUG forum je prilično slab šta se tiče toga u zadnje vrime, probaj Forum.hr.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 18:12 (Enkidu).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko web radia

Mozes probat Virtual DJ, imas mogucnost stream-anja glazbe i mogucnost da koristis mikrofon a nije ni malo kompliciran program za podesavanje tako da bi trebao posluziti svrsi. Komunikaciju slusatelj-radio obavis preko nekog chat boxa na svojoj web stranici.

14 godina
neaktivan
Pomoc oko web radia

to imam samo sam mislio oko SAMbrodcasta radit ali to je vec profesionalizam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice