Ah srnje, zaboravio stavit OIB (iako je registracija uredno prošla), valjda me neće otkantati
Plus hosting - Besplatno
- poruka: 251
- |
- čitano: 48.352
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
I meni je isto proslo normalno premda sam samo mail stavio, sad sam dopunio ime, prezime, JMBG i OIB, hoce li to biti u redu?
A što je s postojećim korisnicima? Hoćemo li i mi dobiti barem dio kolača povodom proslave 10 godina?
A što je s postojećim korisnicima? Hoćemo li i mi dobiti barem dio kolača povodom proslave 10 godina?
postojeci korisnici si mogu besplatno produziti dok traje akcija..
jesam u pravu?
Stranicu prije ti piše :P
Da, sutra :)
Meni je već aktivirano
Ja sam napravio registraciju bez oib-a i tel. pa sam sad nadopunio.
To možete nadopuniti na https://www.plus.hr/user/ tko je zaboravio ili nije htjeo upisat ili je pisao bezveze podatke
Vidim u pravilniku da je moguće registrirati samo jednu domenu, dok ovdje vidim da forumaši registriraju i 3 i više domena.Ja bih također htio registrirati i uzeti hosting, no imam potrebe za 3 domene i hostinga, jednu za sebe i dvije komercijalnog karaktera.Bavim se webom, i naravno da ću domene i hosting produživati.Nadam se da je tako nešto moguće.Dovoljan mi je i najslabiji paket tipa 100Mb/UNIX/PHP+MySQL.
404. Not found....
Ne, ne...zašto?!
"naruci" link vise ne narucuje?
samo vrati na homepage
"naruci" link vise ne narucuje?
samo vrati na homepage
Hvala, uspio.Regao sam samo jednu domenu, za nekakva svoj showcase.Pola imena domena je rezervirano, damn.
I ja sam uzeo jedan paket, onaj najjednostavniji i najmanji :)
Ima neka dobra duša da napravi i za mene jer nisam kući, ne mogu naći register gumb itd...
podaci su username: MushRoomD
pw: stolica123
email: best_termi@hotmail.com
hvala unaprijed
Ma daaaaj, lijepo je pisalo do 12 sati i oni meni 11 sati prije ukinu.
Ja otišo spavat da još razmislim o domeni i meni oni to naprave, a baš bi mi dobro došao jedan od onih malih paketa
Ja otišo spavat da još razmislim o domeni i meni oni to naprave, a baš bi mi dobro došao jedan od onih malih paketa
Očito nisu računali da će tolik broj ljudi nahrlit.
Ovo me podsjeća na onu priču o penzičima , maloj djeci i djeljenju sladoleda na glavnom trgu u Zg-u
Očito nisu računali da će tolik broj ljudi nahrlit.
Ovo me podsjeća na onu priču o penzičima , maloj djeci i djeljenju sladoleda na glavnom trgu u Zg-u
Ajd odi malo u offtopic pa ju ispričaj, da mi uljepša dan.
A za besplatan hosting cu se strpit jos 10 godina il kolko vec treba
kako da naručim hosting paket? gumb naruči me samo preusmjeri na novosti...
Pisao sam u support i vele da jesamo privremeno zatvorena kupnja, da ce uskoro ovtvoriti narudžbe...
Evo narudzbe su otvorene, baš sam uzeo jednu 20000mb Sprint paket...Hvala autoru!
I da zbog knjeva kao joze jer su imali previše duplih i fake naručivanja...Tako kaže support!
Evo narudzbe su otvorene, baš sam uzeo jednu 20000mb Sprint paket...Hvala autoru!
I da zbog knjeva kao joze jer su imali previše duplih i fake naručivanja...Tako kaže support!
nije zbog mene, jer sam razgovara direktno s supportom jučer i samo su makli dvije narudžbe viška u par sekunda i to je to.. S menom nisu imali problema, imali su stisnit dva puta na delete dugme i to su obavili odmah kad sam rekao, što znaći da su čistili ove druge ljude
Da ali dok imas jos 1000 kao ti koji su recimo naručili 5 hostinga to je 1000*5=5000-1000=4000 puta stisnuti delete gumb...Ovo je samo slikovito naravno da nije tako....Ali je poanta da ako je nešto za badava onda uzmeš onoliko kolko ti treba a ne 5x više...
Da ali dok imas jos 1000 kao ti koji su recimo naručili 5 hostinga to je 1000*5=5000-1000=4000 puta stisnuti delete gumb...Ovo je samo slikovito naravno da nije tako....Ali je poanta da ako je nešto za badava onda uzmeš onoliko kolko ti treba a ne 5x više...
znan postoji ljudi koji su izspamirali i kreirali sto domena i hostinga. Zapravo oni ne bi trebali se mučit oko toga. Kada ti naručiš nešto, tebi je narudžba neaktivna sve dok ne platiš u pošti. do tada će biti status neplaćeno i to je to.
ko jamio, jamio
Jos traje akcija jedan sat...Nego mene zanima dali mogu imati vise od jednog sita na tom hostingu?(pod uvjetom da kupim jos jednu domenu)
Jos traje akcija jedan sat...Nego mene zanima dali mogu imati vise od jednog sita na tom hostingu?(pod uvjetom da kupim jos jednu domenu)
naravno. u cpanelu imaš addon domain, upišeš domenu i povežeš s foldeorm na tom hostingu
recimo imaš foldere na tom hostingu:
site1 - site1.com
site75 - site75.com
samo preko addona povežeš i to je to, s time da obje domene imaju dns servere tvog hostinga