Nexus 7 povezivanje na net sa OTG kabelom

poruka: 3
|
čitano: 5.905
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Nabavio sam Nexus 7 tablet i želim ga preko OTG kabela (chippoteka) povezati sa Huawei internet stickom (Bonbon mreža). Skinuo sam preko google Playa "PPP Widget" aplikaciju za povezivanje no on ništa ne prepoznaje. Probao sam par fora sa xda developers foruma i nikako

Upisao sam:

APN - web.htgprs

Dialling string - *99#

username i pass sam ostavio prazno

da li krivi program koristim ili krivi OTG kabel, ne kužim u čemu je problem...

nexus je rootan i trenutno je zadnja verzija androida 4.2.1 (stock rom) na njemu

i probao sam preko ovog videa na kojem se spominje "stick mount" aplikacija, no ni preko toga ne radi. jel postoji mogučnost da OTG kabel je neispravan pa da zato ne prepoznaje??

nadam se da sam stavio temu u dobar podforum, ako ne molim da me obavijestite o premještaju teme. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 17:30 (Hudo_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nexus 7 povezivanje na net sa OTG kabelom

Pozdrav, ja isto isporbavam sa nekim no name tabletom a10 mid.

I uspio sam da mi prepozna t-mobile stick (qualcomm nešto), ali je zapelo drugdje.

Uglavnom, instaliraš ppp widget, restartaš tablet, i u configure opcijama ugasis automatic detection i sve ostalo posebno maunal port... i onda na glavnom zaslonu widgeta klikneš na ikonu (sličicu sa stickom od tog wigeta, čak piše "touch icon" da izabereš uređaj. i pojave se neki hex brojevi, izabereš jedan ,koji bi mogao biti tvoj USB stick.

I onda connect. E meni je prošlo, pa stalo par put, ali spojiti se neće?! neznam koje su točne postavke?! *99# dial string, a APN je web.htgprs i user i pass prazno, ali ne prolazi?!?

Ideje?

Pozz

12 godina
neaktivan

probao sam i to i idalje se nemogu spojit, imam root i novi rom i sve. da li je možda do OTG kabela? 
meni čak ni ne dolazi do tog dijela da biram, svaki put mi piše "none" pod devices. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice