Port otvoren, firewall iskljucen na win 7, iskljucio sam cak i zone alarm-ov firewall, u upnp port maping kvacica uklonjena u opcijama, seedera i vise nego dovoljno i od jednom mi ne prelazi 100 kb/s.
Molim vas za savjet!
Port otvoren, firewall iskljucen na win 7, iskljucio sam cak i zone alarm-ov firewall, u upnp port maping kvacica uklonjena u opcijama, seedera i vise nego dovoljno i od jednom mi ne prelazi 100 kb/s.
Molim vas za savjet!
Molim vas za savjet!
probaj brzinu testirat TEST
iako, nema to veze...mozda je to ratio tracker..znaci, koliko ti uploudas, u tolikom ti omjeru dava mogucnost downloda (dakle briznu)
Probaj ovo http://www.lvllord.de/?lang=en&url=downloads pod uvjetom da si sve drugo provjerio!
Preferences -> BitTorrent -> Protocol Encryption: Forced
Molim vas za savjet!
s kojim programom skidaš ?
Provjeri si jesi li sve namjestio kako treba u tom programu preko kojega skidaš, usput pogledaj da nisi možda si ograničio skidanje recimo na 100kb/s...