bas bi volio da je Buffer overflow tu
Zasto ako smijem znati?
Zasto ako smijem znati?
Covjece, ova tema je napeta ko da gledam film s James Bondom!
Tako da... Ono, ne znam... Ili nam Perkane pricas bajke ili si stavio pogresan naslov teme. Otvorio sam ovu temu jer sam mislio da ce se u njoj razglabati o sigurnosti na Internetu, a kad tema se sve svodi na pitanje "Sto je u glavi covjeku koji dobrovoljno daje svoje tajne podatke, a onda se zali na nesigurnost na Internetu?". Hoces isto tako tipu koji stoji iza tebe u redu za bankomat posuditi debitnu karticu ako te lijepo zamoli? Hoces li mu usput dati i pin ili bar prve tri znamenke pina ako te lijepo zamoli?
Cemu sluzi ova tema? Osim da ti sluzis kao ogledni primjerak kako se ne ponasati na Internetu? Dobro, ajde mozda tome sluzi - moze proci edukativno. LJUDI, VIDITE STO JE PERKAN NAPRAVIO? BUDITE PAMETNIJI I NEMOJTE NAPRAVITI TO ISTO. Tajni podaci su tajni podaci. "Administratoru" iz Googlea ili Yahooa ili "slucajnim prolaznicima" ne trebaju vase lozinke, verifikacijski kodovi ili linkovi i sl.
... "Administratoru" iz Googlea ili Yahooa ili "slucajnim prolaznicima" ne trebaju vase lozinke, verifikacijski kodovi ili linkovi i sl.
(citat je istaknutiji, pa ga korstim..)
- Pravilo, nikad, baš nikad nedajte svoje podatke, niti će vas itko tražiti. (pa ni administrator ili banka...)
Ako vas netko traži takve podatke možete biti sigurni da je upravo ovako nešto cilj.
Kao i savijet autoru, ne nateži se. Nasjeo si na foru, kreni dalje (nešto pametniji).
- Bez nepotrebnih prijetnji jer ćeš nakraju biti još ismijan ili banan s tih foruma (jer se svaka prijetnja ili nepristojnost može i treba kazniti).
Prije svega tip uopste nije profic, dajte zar bas mislite da bi neko sa takvim znanjem sjediti kuci i trositi vrijeme i zivce radi 30 dolara.Iskreno pravi hackeri ili bolje receno crackeri idu na veci ulov.A da je hottmail shupalj ko svicarski sir to vec odavno znamo i sta god regam a da je bitno ne regam preko hotmaila.Drugo dao si mu sve gotovo na noge tako da to nije bash nimalo pametno.Trece dok si postao slike primjetio sam da su winsi na ''arapskom'' a kazes da decko zivi u Rumuniji ili vec gdje.Opcenito to mi sve pomalo ''smrdi'' a ovo oko hakovanja weba pa ljudi moji 90%raznoraznih foruma i jomla sajtova su loshi haos.To je sigurno neki nafurani tip koji je malo vise naucio nista profi nista spektakularno.Spektakularno je ono sto su dva klinca iz Rijeke provalili FBI, to je vec nesto, a ovo ostalo to su shuplje i prenapuhani tipovi koji nemaju pametnijeg posla pa rade gluposti.
Iskreno ovo je off topic, koliko smo sigurni na netu?Sigurni smo koliko zelimo, ne igra uloga antivirusa i firewalla toliku ulogu kolko pamet igra.Prije svega kazes imam ga na msn i pitas se kako ti je provalio msn :D Iskren da budem ali bez uvrede ali u ovo sve slabo vjerujem, mada necu nista tvrdit.
Nego perkane... svi oni lokerz botovi koje si imao... si siguran da niti jedan od njih nije keylogger? Btw ispao si gora budala nego neke stefice. Moja teta (koju cesto usporedjujem sa Steficama) kad nesto nezna, onda me bar nazove na mobitel i pita. Ti si ispao toliki noob da je ova situacija zapravo smijesna...
Pitaj Click Jacka (ex. Buffer Overflow)
sta pise?
citajuci ovo prvo sam shvatio da je mali jos djete i stvarno, 94 godiste... a drugo mislim da je njemu fora sta je ostao bez 20$ i acc-a privremeno i da se fura sad na hakanje itd,
sta pise?
Ma dajte pogledajte koji sam ja profesionalac, ko mi sto moze ? Ipak sam ja haker!
citajuci ovo prvo sam shvatio da je mali jos djete i stvarno, 94 godiste... a drugo mislim da je njemu fora sta je ostao bez 20$ i acc-a privremeno i da se fura sad na hakanje itd,
94 godiste bas i nije dijete ali dobro!
Ovo sam prvo napravio da pokazem svima da nisu sigurni ma kolko oni to mislili stavljajuci passworde od 20+ znakova!Pokrenete jedan program i pozdravite se sa svim virtualnim dobrima!
Evo me, u čemu je problem? Osim što je netko žrtva nekog tamo nekog istočnog script kiddie-a.
94 godiste bas i nije dijete ali dobro!
Ovo sam prvo napravio da pokazem svima da nisu sigurni ma kolko oni to mislili stavljajuci passworde od 20+ znakova!Pokrenete jedan program i pozdravite se sa svim virtualnim dobrima!
Dalo bi se raspraviti o tome.
Ova tvoja pričica je ekvivalent tome da ti netko dođe na parkiralištu i kaže da mu daš ključeve od auta da ti preparkira auto. I onda se drugi dan čudiš i plačeš po Opelovom forumu, zato jer ti je lik preparkirao auto u Bosnu.
Samo i dalje koristi te lockerz hackove koji su ustvari keyloggeri, možda na svi ali većina. Pa češ možda otvoriti još koju temu ovakvog tipa.
EDIT:sigurni smo tolko kolko se čuvamo
ako imašorigigi winse i uključen vatrozid nemaš bojazni da će ti skužiti moguću ilegalnu verziju winsa....
Aha. Uz oriđiđi winse sigurno neće skužiti da imaš ileganu verziju..
Dali to znači ako ja kupim novi auto oni nemogu skužiti da je ukraden?
Samo i dalje koristi te lockerz hackove koji su ustvari keyloggeri, možda na svi ali većina. Pa češ možda otvoriti još koju temu ovakvog tipa.
EDIT:sigurni smo tolko kolko se čuvamo
LOOOL aj molim te necemo o tome.Sve nesigurno se prvo isprobava na fake accountima i na virtual boxu!
I još uvijek mi nije jasno zašto si liku davao sve te info.
...
Nezz ni sam.Nakon sto je hakao gift card i ponude da ce uplatit dodatne pare zvucalo je predobro da bi bilo istinito!
sam si si kriv sto si naivan!
Jbt pa i djeca u vrtiću znaju da ne daju nikome svoje passworde i tajne podatke (verifikacijsku kodove)
za ime ove teme bolje bi zvucalo "koliko javno dajemo svoje tajne podatke"
ako imašorigigi winse i uključen vatrozid nemaš bojazni da će ti skužiti moguću ilegalnu verziju winsa....
Aha. Uz oriđiđi winse sigurno neće skužiti da imaš ileganu verziju..
Dali to znači ako ja kupim novi auto oni nemogu skužiti da je ukraden?
E to i mene zanima ???
sam si si kriv sto si naivan!
Jbt pa i djeca u vrtiću znaju da ne daju nikome svoje passworde i tajne podatke (verifikacijsku kodove)
za ime ove teme bolje bi zvucalo "koliko javno dajemo svoje tajne podatke"
Ja nisam dao nikakve passworde osim broja mobitela!
Po meni ti si dosta dobro se izvukao, a jos si imao hrabrosti postati to ovdje.
Neki od ovih koji se sada kao ne mogu nacuditi bi ostali bez koze ne ledjima.
Po meni ti si dosta dobro se izvukao, a jos si imao hrabrosti postati to ovdje.
Neki od ovih koji se sada kao ne mogu nacuditi bi ostali bez koze ne ledjima.
Ma izvukao sam se predobro.Bez ikakve stete.Lik je neki noob barem je mogao u potpunosti izbrisati smece sa gmail-a.
Sad trenutno proucavam sto je sve radio na netu (google history ftw)
Sad je noob a u prvim postu je bio profesionalni hacker.
Nitko nije rekao da sam hacker.
LOL sto je po tvojoj definiciji hacker?!
nije rekao za tebe, nego za tog nekog smodjfdi kako već se zove "hackera" koji ti upao u mail
Perkane drugi puta pamet u glavu.A vidim ovaj haker je neki opaki profesionalac sigurno radi hackove u engleskom programskom jeziku,a roota iz excela pomoću tablica LoL
BTW:Kaj se ti icard s Lockerza mogu zamjeniti za Amazon?
Jesi se malo umislio, jesi a?
Perkane drugi puta pamet u glavu.A vidim ovaj haker je neki opaki profesionalac sigurno radi hackove u engleskom programskom jeziku,a roota iz excela pomoću tablica LoL
BTW:Kaj se ti icard s Lockerza mogu zamjeniti za Amazon?
Da ako ih direktno kontaktiras!
Jesi se malo umislio, jesi a?
Nisam!
Jbt .. sam si se shebo !
daj admin stavi lock na ovu temu... meni je postalo neugodno citajuci komentare od crasha override-a aka zero cool aka perkan777