Koji DSL operater?!

poruka: 5
|
čitano: 1.908
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji DSL operater?!

pozdrav,

trenutno imamo iskon carnet odsnosno duocarnet. ne placamo tcom mjesecnu naknadu i imamo oko 5-6mbit flat interneta za (mislim) oko 100kn.

inace sve super jedino sto nam se malo vise popne racun za telefon, pa je ukupni racun uvijek preko 200kn. pa da vas pitam ima li neka tarifa, neki operater koji nudi flat internet i flat (ili barem nekoliko minuta/sati besplatnih telefonskih razgovora)?

pa eto, ako mozete pomoci bilo bi lijepo.

http://www.kava.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji DSL operater?!

imam pitanje u vezi dsl-a... živim u Podravskim Sesvetama u ulici M.P.Miškine.... nemam fiksni telefon ali mi ide telefonski kabel do kuće jer sam prije bio na t-com telefonu...jel postoji koja opcija da uzmem od nekog operatera flat internet oko 4megabita...da je čim jeftinije i da ne moram t-comu plačat telefon itd.... znači treba mi samo net

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji DSL operater?!
Bez t com pretplate nema interneta,na tvom mjestu bih pitao nekog susjeda da se spojim na njegov net,i podijelite troškove...
14 godina
neaktivan
Koji DSL operater?!

imam jedno pitanje još...susjed i ja smo zainteresirani ...ali ima jedan problem.... i on i ja imamo bf3...jel bude kakvih problema ako istovremeno hočemo igrati svaki sa svojim acc-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji DSL operater?!

Ne bi trebalo biti....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice