Internet i kabelska tv

poruka: 8
|
čitano: 6.744
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Internet i kabelska tv

mozda ima pojedinacno tema ili sl. ne znam,ako ima prebacite tamo..

Ljudi ovako u ovom stanu u koji cemo se useliti(Split) nema interneta ni kabelske :( ,al nebitno uvest cemo to nas trojica,ali posto smo iz BiH nismo upuceni :D ...

Naravno zanima nas ono najjeftinije,tko ima najbolju ponudu,pretpostavljam da za normalno gledanje Engleske premier lige,NBA i ostalog sporta je potrebno svagdje uzeti i sportski paket sto nam je i najbitnije, ali gdje je on najpovoljniji,a da je i internet pristojne brzine uz to,sad mi je kuci 4mb/s i zadovoljan sam tako da,sve brze od toga je odlicno haha...

B-net,T-com ili nesto trece?

hvala...

0 0 hvala 0
15 godina
Internet i kabelska tv

a dajte nije da pitam nesto,cisto ono koji je najisplativije uzet,a od tv bi uzeo kazem samo zbog sporta ostali me ne zanimaju previse...

Meni se B-net cini najbolja opcija,jako dobar internet:

http://www.bnet.hr/paketi/tv_internet#?of=tab1

dakle to i da uzmem + sportski paket/prosireni/sportski HD ili sta vec ne znam gdje se tocno prikazuje Engleska premier liga u kojem od ovih dodatnih,tu je cijena mislim 210 kuna na kraju,sumnjam da ima jeftinije,zapravo moze i skuplje malo,ako je ponuda sportskih programa bolja :D

0 0 hvala 0
13 godina
Internet i kabelska tv

ako oćeš puno programa, gledaj ih preko satelita. što se tiče interneta, b-net je sigurno  povoljiniji ali ne znam kakva je kvaliteta interneta tj da li je uvjek brzina stalna ili je navecer net sporiji. kod t-coma problema nema al je net skuplji

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Internet i kabelska tv

Uzmi od b-neta brzi internet bar 8mb/ps. TV paketi ti ne trebaju ako te sport zanima.

Sve se moze preko net-a gledati.

B-A-R-C-A
15 godina

ma moze vraga,imam ja net i sad ovdje kod kuce,zivciram se trazeci streamove...

A ovo kod B-Neta mi se cini solidno izaci ce nekih 210 kuna,a posto ce nas biti 3 u stanu,placat cu svega 70 kuna onda...

15 godina
protjeran
Treba znati gdje traziti. To nije puno ako ide na tri dijela.
B-A-R-C-A
15 godina

a *ebo ga ti eto sad ne znam naci stream,a gledam Arsenal zadnje 3 godine preko interneta,ima njih dobrih preko Sopcasta,Ace streama itd. al nije to to,al dobro nebitno...

B-net mi se cini najpovoljniji,al opet ima li neka ''caka'' sto je tako jeftnije od T-coma,Iskona sta vec postoji :D

13 godina
Internet i kabelska tv

pogledaj futuboxhd.com možda tu ima sportskih programa koji te zanimaju ali se usluga plaća 60€ godišnje :/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice