Hotmail zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.810
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hotmail

Pozdrav svima

Prije nekoliko dana pokusao sam nakon mozda mjesec dana uci na hotmail sa email-om i passwordom i nisam mogao jer je izgleda netko hakovao moj email i pokusao sam da mi poslaju na drugi email sifru posto nisam prije postavio nijedan email sad sam upisao email adresu i upisao sam sve podatke kojih sam se mogao sjetiti (ime,prezime,datum,drzava,prethodni passwordi) ali odgovor na pitanje se nisam mogao sjetiti jer kad sam pravio email treblao je unijeti 5 slova za odgovor a pravi odgovor se sastojao od 3 slova i ja sam nesto unio bezveze jer nisam se nadao da ce ikad doci do ovoga i sad nece da mi poslaju sifru jer kazu da je premalo podataka. Pokusao sam da mi posalju kod na mobitel ali prije sam vec koristio to sa drugim brojem i taj broj sam izgubio i posto nemam taj broj ja sad ukucam novi broj i kliknem na posalji ali kod nikad ne dodje. Mozete li mi pomoci kako da saznam pasvord od email-a? Ima li neko neki prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hotmail

Ima li neko neki prijedlog? Ja sam u jednoj temi na ovom forumu pronasao neki link za recover password (ovo je ta tema  http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/msn-password/4644.aspx ) ali ne znam kako se ovo koristi znam samo da se mogu vidjeti passwordi od mojih email adresa a to mi je dovoljno jer sigurno mislite da zelim nekoga hakovati ali to mi nije u cilju pa ako mi neko moze objansiti kako ovo radi jer kako god krenem trazi da se ubaci neki file ali posto nikako ne razumijem bio bih zahvalan na objasnjenju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hotmail

Itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
14 godina
neaktivan
Hotmail

Ovo sam vec pokusao ali za ovo ako sam hackan nekih se podataka nesjecam i onda kazu da je premalo podataka , a za ovo ako sam zaboravio password, eh tu sam zaboravio odgovor na sigurnosno pitanje. znaci nema nikakve druge mogucnosti ,ako ima a nije dozvoljeno da se pise mozete li mi onda objasniti u pp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Hotmail

kako malo podataka? znas svoj isp,ip,imena prijatelja i njihove mailove, svoj grad,drzavu itd...

14 godina
neaktivan
Re: Hotmail
YaGuy kaže...

kako malo podataka? znas svoj isp,ip,imena prijatelja i njihove mailove, svoj grad,drzavu itd...

od podataka traze mail,ime ,prezime, datum rodjenja, odgovor na sigurnosno pitanje, prethodne sifre, poruke od koga sam primao, poruke kome sam slao.

Ja sam zaboravio odgovor na sigurnosno pitanje i njega ne napisem, posto odavno nisam ulazio na email ne znam od koga sam primao poruke a nisam nikome slao tako da ne znam kako da saznam sifru ali ima onaj jednokratni kod ali kad upisem broj mobitela ja taj kod nedobiejm u poruci a trebalo bi da ga dobijem ne znam jel zbog toga sto sam prije koristio drugi broj i kad sam izgubio taj broj kupio sam novi i sad izgleda ne prihvaca taj broj. Tako da izgleda od ovog emaila nema nista.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice