Eset smart security i utorrent konflikt

poruka: 4
|
čitano: 2.578
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Dakle prije nekoliko dana sam si stavio smart security jer mi je istekla licenca za mcafee i otad imam problem s utorrentom. U utorrentu mi pokazuje stalno onaj zuti usklicnik u statusnoj traci (no incoming connections) i port forwarding mi takodjer pokaze port closed. Ali mogu i skidati uploadati, tako da ne znam jel trebam to mijenjati i kako ili da ostavim ovako? BTW port mi ima 5 znamenki, ne znam jel to bitno, procitao sam u jednoj temi o utorrentu da se koristi s 4 umjesto s 3 ako se dobro sjecam, pa ne znam jel isto vrijedi i za 5?

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Eset smart security i utorrent konflikt
autorov komentar

Nitko nista ne zna? Moze lock

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
16 godina
neaktivan

Meni isto stoji taj uskličnik. Sve normalno radi i neda mi se zezat oko toga. Čitao sam malo kako to mijenjat, ali kad sve radi pustio sam.

Where can I hook up my modem?

0 0 hvala 0
16 godina

Vidim da je tema jako stara, ali našao sam odgovor koji već dugo tražim i odlučio sam ga napistai. Treba otvoriti ESS-Setup-Antivirus and antispyware-Web access protection-Configure-Exclusions(u sidebaru)-dodati utorrent.exe iz uttorent instalaijskog foldera.

P.S. meni je zbog toga surfanje bilo jako sporo dok je uTorrent bio upaljen

Volim jabuke :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 15:57 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice