Ebay problem oko adresse zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 4.844
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ebay problem oko adresse

moj problem je sljedeči... ne mogu dovršiti transakciju... problem je sljedeči " http://prntscr.com/1dosdb " i imam još 1 usputno pitanje... " http://prntscr.com/1dosgp " gdje se nalazi taj kod?

kupovao bi preko visa kartice... na ja toj kartici imam love al i dalje neželi ići dalje :(

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ebay problem oko adresse

Prva slika, pa jesi provjerio jel dostavljac dostavlja u Hrvatsku? Jer ocito da ne dostavlja...

A kod pise da su ti oni poslali 5.6, a sad ja ne znam jel to na tvoju kucnu adresu stize (postom) ili emailom...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 16:06 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ebay problem oko adresse

kako to mogu provjeriti?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
chipsy kaže...

kako to mogu provjeriti?

Daj link od toga sto si htio kupiti.

14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Pa lijepo vidis tamo pod "Shiping and payments" da dostavlja samo u Njemacku, Kanadu, UK i SAD.

14 godina
neaktivan

da tek sa msa d to vidio... a gldam okolo samo ovi s poštarinom šalju worldwide... to kad platim i poštarinu više ništa nemoram platiti poštaru kad dođe?

16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice