Ja sam ti vec tako dobio dobro placen posao u Keniji, od jednog americkog generala sam dobio pola rudnika nafte...
rudnik nafte?
Ja sam ti vec tako dobio dobro placen posao u Keniji, od jednog americkog generala sam dobio pola rudnika nafte...
rudnik nafte?
Obvezno im uz podatke, brojeve kartica i oib posalji i nesto love da imaju za burek dok ti uplacuju lovu.
Uh podsjeti me na jednog mog druga koji je nakon primljenog maila slične sadržine probudio roditelje vičući milioneri smo i plešući sa njima u sitne sate. Sutradan je saznao da od toga naravno nema ništa... Ja sam se valjao od smijeha kada mi je to prepričavao....
Zvao sam Španjolsku ambasadu ali ne rade, morati ću sutra zvati od 9 sati i provjeriti, a ako nije laž, u što i sam ne vjerujem previše, !?
Ne mogu doći k sebi od maila, što god to već je, btw; zar vjerujete da bih pisao "OVAKVE" gluposti da se makar nisu dogodile, a mail sam dobio, a ako netko ima kakvo iskustvo, zato sam se i oglasio s temom, želio sam makar potvrdu ili savjet što činiti, eto samo to.
P.S. i dalje ću za sada vjerovati da je to čisti , do sutra 09.00 sharp, nakon toga javim o rezultatu razgovora s Veleposlanstvom i istini o autoru maila
!
Joj druze ja sam skoro dobio mail kako je neki lik krepo i meni ostavio da budem beneficijar njegovog testamenta jos mi ostavio deset milki...ma mos mislit...klasican spam...oznaci to kao phishing scam i aj na pivu da smiris zivce...posto si se ocigledno uzbudio ko p..da na nove gace
mislim ,kolega ,ljudi ti objašnjavaju da je to scam ,i da ako nisi stvarno igrao ,nemožeš dobiti ...
a ti ideš zvati španjolsku ambasadu (LOL), i kaj misliš , da budeš samo tako dobio nekoga za razgovarati u vezi takvih stvari?
ko da diplomati nemaju pametnije posla ,nego odgovarati na upit poput -Dobar dan,zanima me dali je moguče dobiti xxxxxx mil € ,a nisam igrao,ali sam dobio mail da jesam?
gle,za registraciju na hrvatskim kladionicama i HL trebaš ostavit podatke od tekućeg(i hrpu love da dobiješ ikaj pošteno ,i uz sreću), a ti si samo tako na xy lutiji dobio milione €... manje droge kolega
Pošalji ovaj post 2000 osobama, nakon šta si to napravio, počni psihotično stiskat F16!! Za pola sata će ti se iz zvučnika isprintat besplatna ulaznica za zoološki vrt u Zagrebu!!
P.S.: ovo je samo spam/šala, nemoraš zvat zoološki vrt da pitaš dali je to stvarno istina!
rudnik nafte?
kenija je zemlja mogućnosti ko SAD :D
nego autor, daj ti nama sliku te španjolke da vidimo ko te vara
zasto odma vredjas crnce?
Ključna je riječ Spanish SWEEPSTAKE Lottery/International , a kao lažnu adresu sam pronašao na adresi;
http://www.consumerfraudreporting.org/lotteryscamnames.php
A čitam i na drugim stranicama kako je ovo strašan primjer spama, dklem napali su me, mam brišem iMesh !
Ovo me podsjetilo na jednu emisiju na tv u kojoj je bila nagradna igra i izvucen je telefonski broj. Onda su (sve uzivo) nazvali taj broj i obavijestili dobitnika a s druge strane se culo: "ma mars u 3pm lopovi, mamu vam, mene ste nasli, djubradi neradnicka..." i mali milijun socnih psovki karakteristicnih za nas jezik. Ispalo je da je zena igrala nagradnu igru ali nije o tome obavijestila muza koji je upravo umoran dosao s posla i javio se na telefon.
mozda je ovo trenutak koji svi cekaju i koji se dogadja jednom u zivotu. nemoj ga propustiti. svi koji ti ovdje govore da je ovo prevara najvjerovatnije su ljubomorni.
mozda je ovo trenutak koji svi cekaju i koji se dogadja jednom u zivotu. nemoj ga propustiti. svi koji ti ovdje govore da je ovo prevara najvjerovatnije su ljubomorni.
Biser do bisera..
Ovo me podsjetilo na jednu emisiju na tv u kojoj je bila nagradna igra i izvucen je telefonski broj. Onda su (sve uzivo) nazvali taj broj i obavijestili dobitnika a s druge strane se culo: "ma mars u 3pm lopovi, mamu vam, mene ste nasli, djubradi neradnicka..." i mali milijun socnih psovki karakteristicnih za nas jezik. Ispalo je da je zena igrala nagradnu igru ali nije o tome obavijestila muza koji je upravo umoran dosao s posla i javio se na telefon.
HAHAHAHAHAHA nadam se da je ovo bila zaje*ancija!
a sta napisat u ovakvoj temi? najpametnije bi bilo zaobici je jer ne vjerujem da je pokretac teme toliko glup da ovo popusi. pogotovo mi onaj dio s radnim vremenom veleposlanstva smrdi. tu sumnja u naivnost prelqazi u sumnju u laz i bezvezno trolanje. sto je takodjer glupo.
a sta napisat u ovakvoj temi? najpametnije bi bilo zaobici je jer ne vjerujem da je pokretac teme toliko glup da ovo popusi. pogotovo mi onaj dio s radnim vremenom veleposlanstva smrdi. tu sumnja u naivnost prelqazi u sumnju u laz i bezvezno trolanje. sto je takodjer glupo.
A pravo zboriš, baš ambasadu ić zvat zbog toga. ne kužim.
Ništo od toga biti neće, iMesh ide odmah u smeće, definitivno !!!!
Isprika ekipi na forumu, ali stvarno me je zatekla vijestica, tako da dajem prijedlog da se tema Locka, ako se slažete?!
?
ne slazemo se. ova tema je idealna ko deponij glupih postova pa ako neko namjerava pisati gluposti u ostalim temama radje da ih pise tu.