Imam zvucnike 5.1 sustav - neki Roadstar model... Sam DVD player je otisao kvragu pa su ovi zvucnici ostali, ne planiram kupit novi DVD player pa me interesira kako bi ove zvucnike upotrijebio za PC, sta trebam kupit kako bi to napravil ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj nitko nezna ? Meni se cini da ja vama postavljam preteska pitanja...
Ajde ljudovi...
Pojacalo,kupit kabel za pojacalo-> komp i spojit zvucnike na pojacalo i radit ce..Tak i ja..2 zvucnika imam i 1 woofer i na pojacalo staro 20 godina i odlicno radi.
Prvi korak je rijesen... Sad, kakvo pojacalo ? S kakvom snagom ? Moze kakav link koje bi mi pojacalo preporucili da mogu 5.1 sustav od kucnog kina spojit na PC ? Zvucnici su prosjecni, sateliti oko 5 watta, woofer oko 15-20 watta.
Odokativno...trebaju ti samo kablovi 3,5 na cinch
ali nabaci zadnju stranu suba pa ćemo lakše saznati što da radiš
Zadnja strana woofera ti nece puno rec jer su samo na njemu zice + i - , nema nikakvih prikljucaka na njemu jer se sve prikljucivalo na sada pokvareni dvd player.
ne treba mu nikakvo pojacalo sub je pojacalo kod takvih jeftinih 5.1 sustava
ne treba mu nikakvo pojacalo sub je pojacalo kod takvih jeftinih 5.1 sustava
onda kaj meni treba ? samo stavite link do proizvoda
Mislim da je sve što ti treba jedan obični cinch kabel, ako sam u krivu ispravite me.
E baš zbog ovoga što kaže crozoki sam te pitao za zadnju stranu suba.
Ovakve zvučnike od playera sam spojio susjedu na komp
Sve potrebno je na subu i u njemu...osim onih kablova iz prošlog posta
sorry..neš sam krivo ubacio za link...radi se o modelu spk562SR
EDIT:ispravljeno
Do kolko para?
Ovo je odlicno,moze ono i jace.Ja na pojacalu od 200w imam woofer od 500w i 2 zvucnika od 15 w i odlicno se cuje..Cijeli stan se trese mada nije full 500 w iskoristeno
Al mislim da je ovo overkill za to,osim ak neces u buducnosti jace uzimat itd jer to pojacalo po 10-20 godina drze ko ovo moje..Ovo kaj ja imam je od stare dok je imala 16 g je kupila,i dan danas radi
Edit...i onakvo kablo 3.5 kaj su gore stavili...To kablo ide iz pojacala (AUX) u komp
E baš zbog ovoga što kaže crozoki sam te pitao za zadnju stranu suba.
Ovakve zvučnike od playera sam spojio susjedu na komp
Sve potrebno je na subu i u njemu...osim onih kablova iz prošlog posta
sorry..neš sam krivo ubacio za link...radi se o modelu spk562SR
nazalost situacija kod mene nije takva...
Do kolko para?
Ovo je odlicno,moze ono i jace.Ja na pojacalu od 200w imam woofer od 500w i 2 zvucnika od 15 w i odlicno se cuje..Cijeli stan se trese mada nije full 500 w iskoristeno
Al mislim da je ovo overkill za to,osim ak neces u buducnosti jace uzimat itd jer to pojacalo po 10-20 godina drze ko ovo moje..Ovo kaj ja imam je od stare dok je imala 16 g je kupila,i dan danas radi
Edit...i onakvo kablo 3.5 kaj su gore stavili...To kablo ide iz pojacala (AUX) u komp
Sta da ti kazemo osim da si za te pare kupim zvucnike primjerice Z2300
Do kolko para?
Sta da ti kazemo osim da si za te pare kupim zvucnike primjerice Z2300
Da jaki su..mogo bi si kupit.tvog izbor.
Sry duble post
Ima jos tko kakvu ideju, ali isplativu ?