Zvucnici

poruka: 17
|
čitano: 2.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zvucnici

Imam zvucnike 5.1 sustav - neki Roadstar model... Sam DVD player je otisao kvragu pa su ovi zvucnici ostali, ne planiram kupit novi DVD player pa me interesira kako bi ove zvucnike upotrijebio za PC, sta trebam kupit kako bi to napravil ?

0 0 hvala 0
17 godina
Zvucnici

Kaj nitko nezna ? Plač Meni se cini da ja vama postavljam preteska pitanja...

0 0 hvala 0
17 godina
Zvucnici

Ajde ljudovi...Plač

0 0 hvala 0
16 godina
Zvucnici

Pojacalo,kupit kabel za pojacalo-> komp i spojit zvucnike na pojacalo i radit ce..Tak i ja..2 zvucnika imam i 1 woofer i na pojacalo staro 20 godina i odlicno radi.Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Zvucnici

Prvi korak je rijesen... Sad, kakvo pojacalo ? S kakvom snagom ? Moze kakav link koje bi mi pojacalo preporucili da mogu 5.1 sustav od kucnog kina spojit na PC ? Zvucnici su prosjecni, sateliti oko 5 watta, woofer oko 15-20 watta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 20:37 (Batista).
17 godina
neaktivan
Zvucnici

Odokativno...trebaju ti samo kablovi 3,5 na cinch

ali nabaci zadnju stranu suba pa ćemo lakše saznati što da radiš

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
Zvucnici

Zadnja strana woofera ti nece puno rec jer su samo na njemu zice + i - , nema nikakvih prikljucaka na njemu jer se sve prikljucivalo na sada pokvareni dvd player.

0 0 hvala 0
17 godina
Zvucnici

ne treba mu nikakvo pojacalo sub je pojacalo kod  takvih jeftinih 5.1 sustava

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crozoki kaže...

ne treba mu nikakvo pojacalo sub je pojacalo kod  takvih jeftinih 5.1 sustava

onda kaj meni treba ? samo stavite link do proizvoda

17 godina
neaktivan
Zvucnici

Mislim da je sve što ti treba jedan obični cinch kabel, ako sam u krivu ispravite me.

BOG I HRVATI Kolega, moram ti priopćiti nešto važno što se u mojoj obitelji prenosi s koljena na koljeno, naime, moj djed kad je umirao rekao
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 20:49 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvucnici

E baš zbog ovoga što kaže crozoki sam te pitao za zadnju stranu suba.

Ovakve zvučnike od playera sam spojio susjedu na komp

Sve potrebno je na subu i u njemu...osim onih kablova iz prošlog posta

sorry..neš sam krivo ubacio za link...radi se o modelu spk562SR

EDIT:ispravljeno

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 20:52 (archer02).

0 0 hvala 0
16 godina
Zvucnici

Do kolko para?

Ovo je odlicno,moze ono i jace.Ja na pojacalu od 200w imam woofer od 500w i 2 zvucnika od 15 w i odlicno se cuje..Cijeli stan se trese mada nije full 500 w iskoristeno Namigiva

Al mislim da je ovo overkill za to,osim ak neces u buducnosti jace uzimat itd jer to pojacalo po 10-20 godina drze ko ovo moje..Ovo kaj ja imam je od stare dok je imala 16 g je kupila,i dan danas radiOsmijeh

Edit...i onakvo kablo 3.5 kaj su gore stavili...To kablo ide iz pojacala (AUX) u komp

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 20:52 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
archer02 kaže...

E baš zbog ovoga što kaže crozoki sam te pitao za zadnju stranu suba.

Ovakve zvučnike od playera sam spojio susjedu na komp

Sve potrebno je na subu i u njemu...osim onih kablova iz prošlog posta

sorry..neš sam krivo ubacio za link...radi se o modelu spk562SR

nazalost situacija kod mene nije takva...

17 godina
Fake_Alert kaže...

Do kolko para?

Ovo je odlicno,moze ono i jace.Ja na pojacalu od 200w imam woofer od 500w i 2 zvucnika od 15 w i odlicno se cuje..Cijeli stan se trese mada nije full 500 w iskoristeno Namigiva

Al mislim da je ovo overkill za to,osim ak neces u buducnosti jace uzimat itd jer to pojacalo po 10-20 godina drze ko ovo moje..Ovo kaj ja imam je od stare dok je imala 16 g je kupila,i dan danas radiOsmijeh

Edit...i onakvo kablo 3.5 kaj su gore stavili...To kablo ide iz pojacala (AUX) u komp

Sta da ti kazemo osim da si za te pare kupim zvucnike primjerice Z2300

16 godina
Zvucnici

Pogle moj test za bass..Ugl amatersko je al se vidi

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Batista kaže...
Fake_Alert kaže...

Do kolko para?

Sta da ti kazemo osim da si za te pare kupim zvucnike primjerice Z2300

Da jaki su..mogo bi si kupit.tvog izbor.

Sry duble post

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 20:55 (Fake_Alert).
17 godina
Zvucnici

Ima jos tko kakvu ideju, ali isplativu ?  Cool

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice