Xoxide.com - odabir hardvera pomoć

poruka: 192
|
čitano: 26.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operacija Xoxide - naručivanje iz Amerike
16 godina
Re: Xoxide.com - odabir hardvera pomoć
perkoxcar kaže...

Daj link, ne mogu naći.

Mogu se kaldit da ne znaš raspoznat G510 od G19, ali ok.

FiCoO kaže...

Ups krivo sam rekao... radi se o G15 rev 2 OVDJE ali svakako pogledajte ovo OVDJE necu vam rec o cem se radi samo je veliko iznenadjenje

Pogodio sam.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina
perkoxcar kaže...
perkoxcar kaže...

Daj link, ne mogu naći.

Mogu se kaldit da ne znaš raspoznat G510 od G19, ali ok.

FiCoO kaže...

Ups krivo sam rekao... radi se o G15 rev 2 OVDJE ali svakako pogledajte ovo OVDJE necu vam rec o cem se radi samo je veliko iznenadjenje

Pogodio sam.

nisi

Gamers Don't Die, They Respawn. 1,001 posts and counting...
17 godina

preporuka svima uzimte one zvučno reaktivne neonke, jer okod nas će se prodavati kao suho zlato!

Onda svima koji mislite naručivati preporučejem i ovo praktički je zanemarive cijene a vaše će vam komponte biti zahvalne :-D

Ako imate neko kučište gdje se ventilatora vidi, onda vam je ovo "must have", a da ne pričam ako imate prozirno kučište.

Kad smo kod kučišta, pogledajte ovo za 250kn se kod nas nemože naći ni upola dobar case kao što je ovaj.

A ako vam je on premali, postoji jedan case do 600kn koji će izmamiti osmijeh na svako lice, ako ga budete imali, a radi se o ovome macanu.

Ukoliko imate tendencije raditi neko kvalitetnije vodeno hlađenje, ovdje se može naći apsolutno sve za takvo nešto, a preporučavam da pogledate i one uv cijevi za ta hlađenja jer izgledaju super!

Ukoliko planirate uzeti neko napajanje, pazite na to da nisu sva napjanja namjenjena za Europsko tržište, pa pogledajte na slikama dali ima onaj prekidač 110-220 ili pročitajte u opisu.

Osim toga, čitajte i komentare ispod, jer ima dosta napajanja koja su i do 600w, a koja su kupci skroz popljuvali, pa nebi bilo loše i takve komentare pogledati.

Naravno pogledajte i uv-kablove i te sleeving kitove za kablove, čak i nisu tako skupi.

I još jedna napomena, pstoji tona stvari koje nikad nećete naći po onim lijevim izbornicima, zato vam preporučavam da koristite search, jer ima jako zgodnih stvari koje možete propustiti.

nadam se da sam bar nekome pomogao malo :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 12:29 (rooswelt1991).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ajde, pa dosta nas se skupilo sad, ocemo narucit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Di vi vidite G510?

Zašto ne Lycosu? Zar je bolja Cyborg MW 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Di vi vidite G510?

Zašto ne Lycosu? Zar je bolja Cyborg MW 2?

razer je overpriced shit shvati to (jedino sta mi se svidja ny lycosi je onaj tough panel   al je pre osjetljiv :)

14 godina
neaktivan

Da li je netko pitao za G35?

Ako nije dajte molim vas pitajte da li su u mogućnosti nabavit G35 i ako da po kojoj cijeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Što mislite da li mi je dobra odluka uzet RAT 7?

Neki na youtube-u nisu baš zadovoljni, pa me malo strah.

A što mislite o Razer Nazi? (Imam plavo kućište sad će si kupit i plavu ledicu pa mi ne paše baš G15 a vidim da i nije baš neka tipkovnica.)

Jeli bolja od G500?

HVala

Glasanje:

Što kažete na RAzer  Lycosa i G500 u kombinaciju sa G35 ili Creative Alphom?

Da.

Bljak.

Ne.

Mozda Black Window + Strom Inferno ?.

Jeli neko pitao za g35 i alfu ? Koliko kostaju?

We need to realize that, we have the right to express ourselves. With the right intentions and the right IDEA we are gonna make this world change! * Ideas are bulletproof * Like this, if you ar
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 14:30 (xXx lnf3rno xXx).
14 godina
rooswelt1991 kaže...

preporuka svima uzimte one zvučno reaktivne neonke, jer okod nas će se prodavati kao suho zlato!

Onda svima koji mislite naručivati preporučejem i ovo praktički je zanemarive cijene a vaše će vam komponte biti zahvalne :-D

sta je to i cemu sluzi???

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
neaktivan

nisam siguran ja mislim da sam to vidio negdje to su kao neonke koju svjetle u ritmu muzike ;D

We need to realize that, we have the right to express ourselves. With the right intentions and the right IDEA we are gonna make this world change! * Ideas are bulletproof * Like this, if you ar
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 14:35 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
govori za ono za hladenje ne za neonke... ja imam neonke koje reagiraju na zvuk i nije nis posebno :S
Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win4crazzy kaže...
rooswelt1991 kaže...

sta je to i cemu sluzi???

Služi da nakupi malo struje iz napajanja, i onda kad ugasiš komp, ventlići koji su spojeni na njega, vrte se još par minuta da ohlade komponetete postepeno i kad komp ne radi..

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
14 godina
neaktivan

To je nepotrebno ili?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Monopol kaže...

To je nepotrebno ili?

Pa i nije nepotrebno, bolje da ti ventlić ohladi malo komponente kad prestanu raditi na neku normalnu temperaturu, jer će se one nakon iskljućenje samo hladiti na pasivcima, možda je malo sigurnije ovako :-D

14 godina
neaktivan
Ma vraga, to je glupost bar meni...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e ekipa može malo pomoći?? :)

valjda znate moje kučište (ako ne pogledajte temu antec 1200 modding) i sad imam pitanje koje ventove da uzmem da budu naprijed na kučištu :D

1. http://www.xoxide.com/enermax-t-b-apollish-120mm-blue.html

2.http://www.xoxide.com/enermax-cluster-120mm-fan.html

3.http://www.xoxide.com/enermax-tbsilence-120mmledfan-blue.html

hvala :)

0 1.
6 2.
1 3.
Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 21:16 (timmyzg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja bih išao na bijele....

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Onda kada bi mogao imati neki predmet ako bi narucio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koji je najbolji hedset do 60 dolara jeli zna neko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Monopol kaže...

Oni dostavljaju u europu 3-5day dakle do pet dana, s tim da mi je (teta na supportu) rekla da ne računaju subote i nedelje (da ni subote), i da im treba jedan dan da sakupe sve naruđbe, ako ih ima više. dakle za 10ak dana bi se moglo očekivati...

14 godina
neaktivan
Ok, naci cu nesto! Javite kad treba uplatit novac!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Monopol kaže...

Oni dostavljaju u europu 3-5day dakle do pet dana, s tim da mi je (teta na supportu) rekla da ne računaju subote i nedelje (da ni subote), i da im treba jedan dan da sakupe sve naruđbe, ako ih ima više. dakle za 10ak dana bi se moglo očekivati...

To je superbrzo i superodlično!!! {#}

Javite na PP gdje točno treba uplatit ( zna se kome ) i uplaćujem čim dođe plaća, za par dana, ponedjeljak ili utorak... {#}

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
14 godina
neaktivan
MusicWoman kaže...

To je superbrzo i superodlično!!! {#}

Javite na PP gdje točno treba uplatit ( zna se kome ) i uplaćujem čim dođe plaća, za par dana, ponedjeljak ili utorak... {#}

Nije žurba, javit ću ja svima di treba uplatit.

Samo molim da svi rješe onu "prijavnicu" u onoj drugoj temi (koja nije međusobno povezana s ovom, a prijavio sam dva puta da je povežu {#}), jer bez nje ne možemo ništa.

14 godina
neaktivan

evo, molim sve da koji misle bilosta narucit da   popuni ''prijavnicu'' na prvoj stranici      http://bit.ly/kadM2G(prijavnica je na prvoj strani)

Hvala svima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo imam još jedno pitanje i to je zadnje, onda pišem šta ću točno sve naručit :D

nemaju white sleeving kit a to, koji mi paše više od bilo kojeg drugog :S

imate dole par slika pa ak bi mi mogli reć koje da uzmem:

1. čekam da bijeli budu dostupni pa makar mjesec dana (link)

2. čekam da crni budu dostupni pa da njih uzmem (link)

3. uzmem ovaj crni koji je sad dostupan + molex extractor ovaj

4. uzmem neki drugi sleeving kit, tipa: uv plavi, običan plavi, crveni ili šta ja znam :S

na zadnjoj slici su svi ventovi koje ću kupit 1-5 su ovi ventovi, a od 6-8 su ovi ventovi

1 1.
0 2.
0 3.
3 4.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi pogledajte što je dobavljivo :)

http://www.xoxide.com/sentey-gs-6500-burton-fulltowercase.html

S guštom bih ga kupio ali mi je nekako nezgodno sad prodavat ovaj NZXT i njega kupovat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 22:13 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
timmyzg kaže...

evo imam još jedno pitanje i to je zadnje, onda pišem šta ću točno sve naručit :D

4. uzmem neki drugi sleeving kit, tipa: uv plavi, običan plavi, crveni ili šta ja znam :S

na zadnjoj slici su svi ventovi koje ću kupit 1-5 su ovi ventovi, a od 6-8 su ovi ventovi

Timmy ja sam naručio prije par dana preko ebay-a sleeving kit crni, ali sam naručio 3 metra, pa ako hoćeš dam ti pola, kad mi dođe, uz neki jeftini deal :-D

14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
timmyzg kaže...

Timmy ja sam naručio prije par dana preko ebay-a sleeving kit crni, ali sam naručio 3 metra, pa ako hoćeš dam ti pola, kad mi dođe, uz neki jeftini deal :-D

jooooj xD

kaj mi prije nisi rekao xD

ma neznam, ja bih ipak najrađe bijeli to bi mi bio melem za oči :D

one ventove na hladnjaku sam ofarbao u bijelo, kupit ću 5 enermax bijela na kojim mogu izgasiti lampice, i bit će cijeli kejs crno bijeli kada kupin novu grafu (kojoj ću stock cooler isto ofarbat xD)

tak da ću ipak čekat da bijele budu dobavljive negdje na ebayu pa ću vexxa žicat xĐ

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operacija Xoxide - naručivanje iz Amerike
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice