Znaci zanima me koji bi cooler (i gdje) mogao kupit za HD 5770...
Znaci do nekih 200-300 kn....
Znaci zanima me koji bi cooler (i gdje) mogao kupit za HD 5770...
Znaci do nekih 200-300 kn....
Izvoli, mislim da što god da odabereš nećeš pogriješiti.
Preporučam ti slijedeće: Artic Cooling i Scythe
ako ne mislis clockati ... ne vidim razlog za kupnju novog coolera ... i ovaj je sasvim dobar
ako ne mislis clockati ... ne vidim razlog za kupnju novog coolera ... i ovaj je sasvim dobar
pa mislim clockati i to malo jače jer moj xfx ima potencijala...
Bez dizanja voltaže ide 940/1445 pa zato
godo:si ti siguran da accelero i musashi idu na 5770
Prvo sam trebao provjeriti, a onda napisati. Ispričavam se.
Scythe ne podržava, a za AC nisam siguran.
Prvo sam trebao provjeriti, a onda napisati. Ispričavam se.
Scythe ne podržava, a za AC nisam siguran.
Ma ok nema veze...
A za tog AC-a ni ja nisam siguran.....
Ovaj 100% ide:
A za ovog sam videl da je jedan lik stavil na hd 5770 ali nema je na popisu kompatibilnosti:
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=opis&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.113
offtopic:
haha .. ovaj prvi m izgleda ko toster xD
hahaha xD
EDIT: Znaci onda cu kupit accelera s1 rev2 jer sam 99% siguran da ide gore
To je pasivni hladnjak. Koliko god bio dobar, nisam siguran da je bez ventilatora dovoljno učinkovit.
To je pasivni hladnjak. Koliko god bio dobar, nisam siguran da je bez ventilatora dovoljno učinkovit.
L2 Pro je toliko dobar, da ga Vertex3D trpa na svoje 5770HD.
S1 rev2 je mnogo bolji od twin turba, njegovi ventovi su smeće i zaribaju nakon cca 6mj (onda otvaranje i WD40 špricanje, pa da otpusti).
Najbolje riješenje: Provjeriti dali može Mushashi, ili S1 Rev2 + 1x 120/140mm sharkoon (može i 2x 20/92mm).
Imam takav setup i drži inače vrelu 4850HD, OC na 760/1160 (imam lošu memoriju visokih latencija pa nejde više),
a napon je dignut sa 1,046V na 1,158V, i dalje je ispod 60°C.
bacas pare toliko da i mene boli, to je jako hladna kartica , mozes je clockat koliko god hoces, za dizenjem voltaze ako te volja i opet ti nece prelazit 80 jer je to takva kartica, a uostalom promjenis li termalnu pastu mogao bi izgubit dosta temperature, bar je tako meni bilo na 4670 , tvornicka termalka je bila ocajna , koliko ti se grafa sad maksimalno zagrije ?
Sada sa clockom 920/1445 ide s furmarkom na 82 stupnjeva
Sada sa clockom 920/1445 ide s furmarkom na 82 stupnjeva
Don Kihoty: S1 Rev.2 ide na hd 5770...vidio sam par likova koji su stavili gore, a musashi nejde 100%
Sry za DP
koliko ti je stara , cisti prasinu, mijenjaj pastu pa da vidis, nemoras bzvz bacat pare, iako je 82 alo vise nego sto sam ocekivao za tu grafu .
Možda da za početak probaš samo staviti novu pastu i zamijeniti ventilator.
Možda da za početak probaš samo staviti novu pastu i zamijeniti ventilator.
hvala na savjetima budem prvo probal to...