TV kartica

poruka: 28
|
čitano: 6.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
TV kartica
pitanje

Zanima me da li se PS2 može priključiti na PC preko TV kartice TV tuner AVERMEDIA TV Box7 Live?

Da li su bolje analogne ili digitalne TV kartice?

Znate li još neke TV kartice preko kojih se PS2 može spojiti na PC(ako se može) koje su PCI, ne prelaze 700 kn i po mogućnosti  imaju daljinski?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica ( USB )

Bok. Htio sam svoje računalo nadograditi sa USB TV karticom a nemam pojma koju da uzmem ( što bolju a povoljniju ako ima !!! ). Zanima me kombinacija analogno -  digitalna ( 2 u 1 ). Koju mi preporučate, gdje da je kupim ( eventualno link ) koja su vaša iskustva sa istim ? U kombinaciju dolazi i rabljena samo da je 100 % ispravna.

Jeli bolja mrežna ili USB TV kartica ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2008 8:07 (davor1969).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica

valjda zna netko............da odgovori na ova pitanja............tnxIznenađen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: TV kartica
Ja imam Pinnacle 310i (analogno digitalna) i nemam uopće zamjerki, meni je odlična.
17 godina
neaktivan

Evo, na službenim stranicama od Averimedie kaže: Support switchable input sources (TV Tuner, S-Video, Composite-video, VGA)

Znači, ako PS2 ima jedan od tih konektora, onda ih možeš spojiti.

Digitalne kartice su bolje ako živiš u području gdje je digitačni signal dobro pokriven. To možeš provjeriti na www.oiv.hr

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2008 19:39 (jastreb).
17 godina
protjeran
TV kartica

kaj kazete na ovu http://www.vemil.hr/opis.aspx?sifra=1730032

Intel Core 2 Duo E4500 2x2.20Ghz,2x1GB DDR2 KingMax (800Mhz),Nvidia 8600GT 256Mb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica

TerraTec Cinergy 400

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam na svoju TV karticu spojio PS2 i PS1 sve je radilo kako treba, čak sam mogao i snimat igru koju igram i od nje napravit kratki filmić...

17 godina
neaktivan

a koju ti karticu imas

17 godina
protjeran
TV kartica

hocete odg na moje pitanje

Intel Core 2 Duo E4500 2x2.20Ghz,2x1GB DDR2 KingMax (800Mhz),Nvidia 8600GT 256Mb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica

treba provjeriti kakve su performanse,i jel sama ima hardver za snimanje ili sve ostavlja procesoru

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica

imam i sam jednu tv karticu bez hardvera za dekodiranje i stvar radi bez problema ukoliko se gleda program koji se snima, a ako bi ostavio snimanje u pozadini i radio nešto drugo vjerojatno bi ti malo štekalo

PS imam slabu konfiguraciju pa je to normalno, ako imaš nešto s više jezgri mislim da nebi trebalo biti problema

0 0 hvala 0
17 godina
TV kartica

Imam karticu  PixelView PlayTV Cinema BX1500 o kojoj možeš više pročitati na http://www.bug.hr/izdanja/tekst.asp?id=77154 ili na http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=12542 (ovaj je na srpskom jeziku, ali vrlo detaljan). Kombinirana je (analogna i digitalna) - osobno koristim digitalni prijem i slika je izvrsna (na Braču). Uređaje koje možeš spajati na televizor možeš i na TV karticu. U opisu na BUG-u pod minusima stoji - problemi sa daljinskim upravljačem na nekim računalima. Na moju žalost ja spadam u te "sretnike". Karticu sam kupio preko Diskonta 24, ali je zbog problema sa daljinskim nisam htio vraćati jer sam od prije imao univerzalni daljinski i univerzalni infracrveni prijemnik kojeg sam već odavno kupio od tipa na stranici http://web.vip.hr/ir-prijemnik.vip/, a možeš ga i sam napraviti puno jeftinije, ako želiš. Upute se mogu naći na webu, a pisalo je o tome i u BUG-u. Taj infracrveni prijemik radi doslovno sa svakim daljinskim upravljačem pa možete iskoristiti i neki od starog televizora, videorekordera i sl. Softver koji pritom koristim je uICE s kojim stvarno možete upravljati komletno sa cijelim računalom pa i sa TV karticom. Dakako ako daljinski radi sa karticom, a nemaš ambicije daljinski upravljati čitavim računalom onda se ovime ne moraš zamartati. Sa gore spomenutom karticom dolazi CyberLinkov PowerCinema koji je sasvim solidan komad softvera, dosta jednostavan za upotrebu, premda će zahtjevnijim korisnicima nedostajati pokoja opcija više, osobito kod podešavanja kvalitete snimanja TV programa ili radio stanica. Nadam se da sam pomogao.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica

Ekipa, što mislite o ovoj kartici:

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=22213

Uglavnom, treba mi neka USB TV kartica. Može a i ne mora podržavati digitalnu televiziju. Ali sam hardware-skim kodiranjem. Zanimaju me vaši prijedlozi...

Nisam toliko u TV karticama pa ako nešto nije dobro napisano...my bed.

...code your life...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2008 13:20 (coder_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica

to je sve super i TV kartice koje ste naveli samo meni treba TV kartica da mogu spojit PLAY STATION 2 jer neda mi se kupovat TV kada imam LCD na kompu.........pa dali možete isključivo govorit o karticama koje se može spojit na PC...................tnx.....................ako neznate kartice s tom mogućnošću onda bar mi recite dali se može to spojit na karticu koja je 1.postu hvala.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Evo, na službenim stranicama od Averimedie kaže: Support switchable input sources (TV Tuner, S-Video, Composite-video, VGA)

Evo jastreb ti je naveo koje ulaze podržava ta kartica, sad ti moraš vidjeti koje imaš izlaze na PS2, vjerojatno imaš skart i kompozitni (neznam točno jer nemam ps2) i onda si eventualno ako bude potrebno kupiš adapter, ja sam tako spojio dvd player sa izlazom na skart na tv karticu na kompozitni ulaz, tu sam koristio skart-kompozitni adapter
17 godina
neaktivan
TV kartica

jati imam na ps2 input-audio i video znači boje zuta,crvena,bijela kao što je na kartici......pa valjda mogu spojit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TV kartica
prihvaćeno rješenje

ti žuti, bijeli i crveni konektori su ti zapravo kompozitni ulazi/izlazi, tak ti se to zove, znači ak ti kartica podržava kompozitni ulaz a ti imaš na ps2 kompozitni izlaz onda ga možeš spojiti na komp s kompozitnim kablom (žutim, bijelim i crvenim)

0 0 hvala 0
16 godina

bok, sto trebam kupiti (instalirati) ako zelim gledati TV na kompu. Samo trebam TV-card ili nesto drugo ?

17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

bok, sto trebam kupiti (instalirati) ako zelim gledati TV na kompu. Samo trebam TV-card ili nesto drugo ?

TV karticu, program za gledanje (bilo od proizvođača tTV kartice ili neki drugi) i naravno antena.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina

Antena moze biti ona sobna ili moram kupiti npr *Compro DVB-T antenna, 470-860MHz tak nekaj ?

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan
TV kartica

Normalna sobna antena ili vanjska. Ja sam na svoju hibridnu spojio logaritamsku (riblja kost) i hvata analogni i digitalni signal savršeno.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina

Cool, hvala ljudi, jos samo mozete mi reci koju bi mi preporucili da je iz vemila?

OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6700 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
17 godina
neaktivan
TV kartica

http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=21204

Ja sam ju kupio prije 2 godine i bila je bog i batina svih TV-kartica. Sada neznam kako stoji s konkurencijom (makar se one ne mjenjaju toliko brzo kao CPU i GPU generacije). Inače imam samo riječi hvale za nju.

0 0 hvala 0
16 godina

hmm, neznam, a neka najjeftinija ? Meni je bitno samo da vidim sliku. Kaj velis za ovu ?

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1730093

16 godina
TV kartica

Zapravo recite  koja je najbolja TV-kartica do 250kn iz vemila.

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=8481

ova je bila best buy u bugu u nekom 5-6 mjesecu 08.

nije iz ve.mila jedino

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
16 godina

Steta, ova iz ve-mila *AverMedia AVerTV Hybrid Super 007 PCI / 6401870  kosta malo vise ali hvala na trudu.

Kupujem : OCZ power supply 500W Intel Core 2 Quad Q6600 MB Gigabyte EP45 HDD Seagate 320 GB GF GTX 260 Kingmax MARS 1066MHz 2048Mb /x2 DVD+RW/-RW Pioneer
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice