Speedfan

poruka: 4
|
čitano: 1.625
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Speedfan error

Pozdrav.

Koristim vec duze speed fan na laptopu pa sam sada stavio i na stolno racunalo gdje mi pokazuje cudne temperature i ventilatore.

Prvo mi uopce nije pokazivalo temperature ni nista pa sam pisao u speedfan gdje su omogucili postavke za moju maticnu (INTEL DP45SG)

Molim vas recite mi dali su ove temperature u granicama normale i sto je s ventilatorima?

Temperature na stand by-u. Svaki program razlicito pokazuje?:O Temperature na stand by-u. Svaki program razlicito pokazuje?:O
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 10:19 (Zuja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Speedfan error

nisam taj speedfan nikad koristio pa su mi nepoznati ti screenovi... ali temperature su ti sve u redu.. jedino je hard malo vruc 46 stupnjeva.. to u idle-u? je dugo komp upaljen?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 16:45 (gigi_cro).
17 godina
neaktivan
Speedfan

ma to je sve normalno u idealu,

na loadu 75 max

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Speedfan

Mislim da HDD ne bi trebao biti tako vruc, u mene je 22 stupnjeva (mjerio sa Everest Ultimate Edition). Mislim da pokazuje temp od neceg drugog, tj. da stoji pogresno ime komponente. Probaj opet instalirati jer vidim da ti pise na start log sve error. Mislim da ti ne radi kako treba.

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice