Koliko bi mogao dobit za AMD Athlon 64 3000 sa stock coolerom ali nema originalan vent nego drugi 80mm. I Asus M2N-MX.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko bi mogao dobit za AMD Athlon 64 3000 sa stock coolerom ali nema originalan vent nego drugi 80mm. I Asus M2N-MX.
Sve skupa 180-200 kn,procesor vrijedi 40 kn sam, sa stock coolerom 60 kn i ploca negdje oko 120 kn...
Koliko mogu dobiti za ovaj monitor?
Dell IN1910N / 18.5" / 1366x768 / U odlicnom stanju ali bez garancije.
350-400?
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Molim procjenu navedene matične koja još ima važeću garanciju do 05/2013.
Hvala.
Hvala.
Ta maticna sa garom vrijedi oko 1000 kn...
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hvala.
1000-1100 kn.
Ta maticna sa garom vrijedi oko 700 kn...
1000-1100 kn.
Dobio sam tri puta procjenu 1000-1100 kuna i prvi puta 700kn. To nije ova matična! Moja nema video izlaz.
Sry krivo gledao,ispravio sam se...1 k kn vrijedi kako je i kolega pranja naveo...
Koliko vrijedi 500gb disk iz prijenosnika acer apire 5552g, dakle o 2.5" disku je riječ.
Imam onu produženu garanciju od acer, koja sad pokriva svaki dio posebno, tak da vjerujem da se možda može srediti nešto ako se pokvari, ali nek procjena bude kao da nema garanciju
Interesira me procjena ovoga laptopa
laptop acer aspore 5520
Kamera
wi fi
Hard disk 250 giga
2 gige rama ddr2 800 mhz
Stanje je dobro
Baterija extra
Čitač kartica
grafička kartica 256 ati radeon
Može procjena Amd Phenom 925 2.8 x 4 Quad Core Limited Edittion bez garancije.
Može procjena Amd Phenom 925 2.8 x 4 Quad Core Limited Edittion bez garancije.
400 kn bi ja rekao ako nije previse silovan i ako je bar donekle posteni hladen ako je bio clockan...
wd green 1 tb 64 mb cache zapakiran dobiven od reklamacije drugi tri godine jamstvo... 600 kn ? novi je 700 ja bi reko da je to okej
Koliko vrijedi 500gb disk iz prijenosnika acer apire 5552g, dakle o 2.5" disku je riječ.
Imam onu produženu garanciju od acer, koja sad pokriva svaki dio posebno, tak da vjerujem da se možda može srediti nešto ako se pokvari, ali nek procjena bude kao da nema garanciju
Bump
mislim da mozes dobit oko 200-250kn =)
15 kuna po komadu :)
da mi je znat gdje možeš kupiti grafičku za 15 kn...pošto onda idu agp ?
netko ti da grafičku i novac samo da ju odneseš?
wd green 1 tb 64 mb cache zapakiran dobiven od reklamacije drugi tri godine jamstvo... 600 kn ? novi je 700 ja bi reko da je to okej
Ne vjerujem bas da ce ici za 600 kn ali probaj pa ces vidit i lagano spustaj...Mislim da za 450 kn ide samo tako posto je nov i ima garu...
Molio bih procjenu matične Asrock 880g extreme3.
Ima garanciju do 8.12.2012., naravno ispravna, sa kutijom i pripadajućim bundle-om. Jel vrijedi 450kn?
Molio bih procjenu matične Asrock 880g extreme3.
Ima garanciju do 8.12.2012., naravno ispravna, sa kutijom i pripadajućim bundle-om. Jel vrijedi 450kn?
Sa garom taman tu negdje,posto je gara tako kratka gledaj to sto prije prodaj dok ima garu inace ce bez gare cijena opast bar 50-100 kn pa onda nece vrijedit toliko...
jel dobro radila ili jos uvijek radi???
Još uvijek veselo radi u kompu
Još ću malo odvagnut dal da je prodam ili ne.
Još uvijek veselo radi u kompu
Još ću malo odvagnut dal da je prodam ili ne.
Neznam zasto je onda prodajes ako jos uvijek dobro sljaka,kud je am3+.kud je dobra ca clockanje i ostalo,ne vidim bas potrebu ili je ti bas imas??
EDIT: vidio,eto vidis kako taj otkljucani procesor lijepo sljaka na njoj...
jesi ga clocko sta ili ne???
Mijenjat ću je samo zato što mi treba ploča koja podržava sli, dobit ću još jednu gtx 560 od frenda pa da ih uparim.
Inače ploča odlično radi, nikad problema s njom, athlona sam imao na 3.5ghz oc-anog, ali sad ga držim na stocku.
Dal mi mozete reci Laptop acer aspire travelmate 5520 g
250 giga hard diska
256 grafika ati radeon
Amd turion 2 ghz 2 jezgre
2 gige rama jedna keks
Dwd rw
tv out
15.4 ekran wildscrean
Wi fi
Dwi
Wga
Baterija prkeo 1 h 30
Crno sive boje
AKo mi mozete reci koliko novaca vrijedi
Ili ako znate da nekome od vasih frendova treba mogucazmjena za RAČUNALO STOLNO
Procjena matićne s775 ddr2 ploče, e4400 2.0 GHz dual core procesora i 3 GB rama ddr2, sve je bez garancije. Procjenite.
Procjena matićne s775 ddr2 ploče, e4400 2.0 GHz dual core procesora i 3 GB rama ddr2, sve je bez garancije. Procjenite.
Maticna koji model??? procesor moze ic za 200 kn,rami 250 kn...