Problem

poruka: 4
|
čitano: 1.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem

Molim vas pomozite. Kupio sam novu grafičku karticu (kupio sam je puno prije al sad me počelo zanimati). Pošto je moj kompjuter dosta star i nije snažna zvjer kao sadašnji kompovi, ja sam imao grafičku karticu od 128mb sad sam zaboravio kako se zove al bila je ati radeon ako to pomaže ičemu. Poslije sam kupio geforce fx 5500 od 256mb i shvatio sam da mi neke igre koje sam na prijašnjoj grafi bez problema mogao igrati bez trzanja, shvatio da na ovoj grafičkoj kartici katasrofalno loše prolaze. recimo hitman blood money je prije radio fenomenalno a sada ga ne mogu ni igrati na najnižoj rezoluciji. možda zna ko u čemu je stvar??

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 13:21 (Grizzly Bear).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problem

prvo 256 mb je ocajno malo, druga stvar, na staroj grafi su ti igre vjerovatno bolje klizile jer je imala bolje ostale preformanse, nije memorija jedina specifikacija, imas i taktove, širinu sabirnice, broj shadera i milijun drugih stvari, mozes ti kupit grafu id 1gb koja kosta 300 kn nova a sranje je a mozes kupit 1gb grafu od 2500 kn koja je makinja, memorija je vrlo nevazna specifikacija ako igras na malom monitoru, u tvom slucaju obje grafe su uzasne.

16 godina
RE: Problem
koju od 128MB ? jer npr. x700 je bolja od te
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan
Problem

Možda si zaboravio instalirati driver na novu pa ti zato radi puno lošije?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice