Pitanje za digitalni prijemnik

poruka: 2
|
čitano: 712
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

onako tek da vidim dal se može skinuo sam trailer filma (iron man 2 manje bitno) u hd formatu od 1080p.

to sam stavio naravno na stick i spojio ga na digitalni prijemnik (imam mpeg 4). ja sam mislio da će digitalni prijemnik eksplodirati kad primi tako veliku rezoluciju ali ja sam se duboko iznenadio. niti jedanput nije strzalo, trailer je radio fantastično. dal je možda mpeg 4 bacio na neku drugu rezoluciju? ja mislim da nije jer se dobro vidjelo, mogao bih uživati satima gledajući film.

dal bi bilo vrijedno da skidam filmove u hd i gledam ga preko sticka na mpegu 4? to bi bilo jako dobro jer se stvarno dobro vidi!

http://s2.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=95080

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

To ti sve ovisi o TV-u. Akoimaš lcd od 94+++ cm onda ti se isplati,ali ako ti je manji,onda ti se ne isplati. Ja sam na HD ready tv-u od 82 cm gledao preko dvd playera u koji sam spojio stick i slika je izgledala prehebeno,a film je bio šrot divx. I to sve zbog upscallinga.Ako imaš Full HD,samo navali.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice