Pozdrav svima!
Pošto namjeravam za kojih par mjeseci kupovat cijeli novi komp osim monitora pa me zanima tko prati cijene i super se kuži u PC trgovine u HR, koja bi bila najbolja za kupovinu po ponudi, cijeni i pouzdanosti?? Hvala
Pozdrav svima!
Pošto namjeravam za kojih par mjeseci kupovat cijeli novi komp osim monitora pa me zanima tko prati cijene i super se kuži u PC trgovine u HR, koja bi bila najbolja za kupovinu po ponudi, cijeni i pouzdanosti?? Hvala
Pozdrav svima!
Da ne otvaram novu temu, bi li mi netko mogao preporučiti dobre pc trgovine u Sloveniji? (nešto kao hgspot, vemil,adm)
Ja uglavnom uzimam komp u dijelovima pa biram sto me interesira i tad potrazim po trgovinama.
Za Sloveniju neznam.
Evo jedna odlicna Slovenska firma... Imaju sve i svašta imaju stavri kojih u HR uopce nema...
uzivaj
Evo jedna odlicna Slovenska firma... Imaju sve i svašta imaju stavri kojih u HR uopce nema...
uzivaj
Kupujem tam gdje je najjeftinije...
Kupujem tam gdje je najjeftinije...
Hvala na pomoći budem baš provjerio taj Ve-mil i ADM! A sad budem otvorio opet novu temu negdje kad vidim gdje će pasati pa onda ću ispitivati za dalje oko novoga kompa, ovaj put se želim više informirati prije nego što odem u trgovinu i kupim komp, jer u većini slučajeva uvijek mi nešto promakne hehe, tako je bilo i prije 2 godine kad sam kupovao komp, taman ga kupio kad ono nakon mjesec, dva izađe ddr2 i dual core procesori i SLI, CrossFire - poludio sam lol :D
sviđa mi se.
Tek su poceli ali obecavajuci shop.
Imaju i dijelove vodenih hlađenja.
Vrijedi probati
sviđa mi se.
Vrijedi probati
Ja preporučam www.links.hr
Ja preporucam ADM.
sviđa mi se.
Vrijedi probati
Moje iskustvo - uzasno.
Narucio sam jedan noctuin hladnjak pred dva mjeseca jos ga nisam vidio. Uglavnom se ne javljaju na telefone; neki telefoni im vise nit ne postoje. Kad sam ih uspio dobit neki lik mi je rekao da je on "osobno" obradio moju kupovinu al da hladnjaka trenutno nema na lageru te da ce ih bit negdje sredinom 9. mjeseca i da ce ga onda poslat. Od hladnjaka ni traga.
Sve u svemu, nikako tamo ne kupovat.
ja imam losa iskustva sa Vemil-om i sa HG Šrotom (stvarno šrot) pa ti preporucujem ADM-najbolji (kupio sam komp kod njih i nikakvih problema).
Meni se čini da su Vemil i HG-spot u velikim financijskim problemima i dubiozama, a sve dobro vidljivo iz sve slabijeg asortimana robe (naročito PC komponente). Uz sve navedene dučane dodao bi još i ovaj:
Da li netko zna neke web stranice za uspoređivanje cijena kompjutera,monitora...
sviđa mi se.
Vrijedi probati
Evo ja da posjetim sajt kad ono:
This Web Site Account Has Been Suspended
Toliko o ozbiljnosti kad nemaju za platit hosting.