Optima IPTV (OptiTV)

poruka: 16
|
čitano: 6.887
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

Zna li neko možda više informacija o optitv-u. Na njihovoj stranici piše da bi u veljači počelo testir<nje na 1500-3000 sudionika i

da bi zavrsila za 3 mjeseci. to nas dovodi do lipnja a sada je već kolovoz.

ajmo reć da lazu pa ja osobno mislim da bi to moglo doci pocetkom 2010g.

Jel neko zna mozda nesto vise??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

opti tv je još uvijek u testnoj fazi, sa manjim brojem kanala i korisnika. dječije bolesti su, bože moj, prisutne, ali...nadajmo se boljemu.

prema nagovještajima, možemo očekivati udar na ostale pružatelje tv usluga...

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

Izaslo je u nedelju u 24 sata da Opti TV pocinje sa radom od 1.rujna.2009 ali po onom sto sam vidio cijene su katastrofa...

http://img25.imageshack.us/img25/9696/optitv.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 15:29 (Gaia_Blade).

0 0 hvala 2
17 godina
Optima IPTV (OptiTV)

aj nek se i to pokrenilo...

na optimi sam vec skoro 2 godine i jako sam zadovoljan ali kak bi htio i neki IPTV vec sam poceo razmisljati da pređem na nekog drugog operatera kad mi ugovor istekne - nadam se da necu morati! Cool

Gaia_Blade thnx na cijeniku - valjda ce uskoro izdati neko javno priopćenje s detaljima što koji paket uključuje!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optima IPTV (OptiTV)

sumnjam bas u ove cjene, optima je oduvjek bila jeftinija od t coma,

nisu valjda ludi da stave osnovni paket 185knPlač

16 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

Prešla i Optima na udarne cijene ...

0 0 hvala 0
17 godina
Optima IPTV (OptiTV)

Evo popis programa:

http://www.megaupload.com/?d=JVJJMQ2E

Zanimljivo da je AXN u ponudi. Na satelitu nije lokaliziran a njihova (AXN-a) politika je da nema programa u ponudi dok se to ne ucini.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

Vidim da nitko nije nista pisao,pa da napisem jedno svoje malo iskustvo koje traje pol godine ,nadajuci se da ce nekome pomoci da se ne uvali u isti problem kao ja ...

Da zapocnem prosle godine u 10. mjesecu 2009.podnio sam zahtijev za optitv uslugu na paket opti tv surf cijena 262 kn ,nadajuci se da necu imati problema kao sto sam imao kod metroneta ,veselio sam se preci na drugu firmu i imati brzu vezu i paket sa tv-om i internetom,ali eto od veselja nije nista bilo.

Posto me metronet nije htio odma odspojiti imao sam problema i sa osobnom gdje nisu mogli procitati broj osobne iskaznice i produljilo se to sve do pocetka 2010 .godine.

Prikljucio sam se kod njih dobio postom osnovne stvari koje se dobijaju i rekao "ajde da i to vidimo" .

Prvih dva dana bilo je sve uredu sa tv-om nikakvih zamrzavanja ,nikakvih problema i iznenadio sam se kvaliteti slike ,programa i ostalog.

Nakon tjedan dana koristenja tv programa slika se pocela zamrzavati,pocela je dobivati artefekte gdje sam zvao optimu odnosno njihovu sluzbu za korisnike ,samo sto su radili to da su mi smanjivali brzinu interneta ,a tv kao kak ti povecali brzinu da slika bude stabilna.Vise nisu isporucivali niti brzinu koju sam potpisao u ugovoru na 5mb niti slika nije bila uredu.

Nakon natezanja tocno dva mjeseca poludio sam i trazio da netko dode i utvrdi kvar.Nakraju se kvar utvrdio, da je problem u staroj instalaciji u zgradi odnosno da treba izmjeniti parice.Rekao ajde kvar se ustanovio krenuli smo sa mrtve tocke i idemo prema nekakvom cilju da se riješi problem.Ali prevario sam se nakon natezanja mjesec dana doslo mi je da odustanem i da sve steram u pm i neka ostane ali eto nisam mogao to napraviti jer "novci mi ne padaju sa neba ".

Odlucio sam zaprijetiti da cu dati sve u medije i da cu se obratiti udruzi za zastitu potrosaca,od tada se sve rjesavalo brzinom munje.Ali nije se nista rijesilo :)

Nakraju su dosli do zakljucka da je ipak problem u udaljenosti centrale ,koja je udaljena 30 minuta sporim hodom ,ali vrlo sporim hodom !Nakraju ,odnosno danas sam zvao i odlucio raskinuti cu ugovor za televizor,ostaviti cu internet i telefon i brzinu cu povecati na 8mb.

Sada da velim sto se tice telefona i interneta nisam imao problema osim sto mi je zadavao televizor,veza je bila dobra, u pocetku je bilo prekidanja odnosno nestao bi bez interneta na 5  minuta ali dobro nije bilo stalno prepostavljajuci da nesto rade na svojoj mrezi sto je uredu ,jer mi je u koristi da dobivam ono sto i placam .

Nemogu reci da cete svi imati problema sa tv-om ali jedino znam da vise nikad ali nikad necu se spojiti na tv uslugu od optime ,makar djelili sve besplatno .

Eto nadam se da sam nekome pomogao  da ne "uđe" u isti problem kao i ja .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
evo ja prelazim sa t srota na optitv isto i takodjer su mi zamijenili parice na centrali gluhi telefon s njima vec pet dana. mislim da je glavni problem kod njih taj sta su im call centri outsourcani..
Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina
neaktivan

Meni nisu htijeli nista mjenjati ,ma koliko tvrdoglavio i bio naporan sam sebi ali eto nisu htjeli zamjeniti parice.Zvao sam ht i njima sam dosađivao ni sam ne znam vise koga sam zvao da se riješi problem ali eto nije se nista riješilo .

15 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

E parice ti neče mjenjat ni t-com (meni najbolji provajder nebi ga mjenjo da ovi daju za 1 lipu sve moguče)... čija je mreža .. a ne da če ti optima.. za to kažu postoje privatne tvrtke koje se tima bave.. la ja znam jednog lika u t-comu.. koji je meni đabe sve promjenio .. čak i vod od kuče do centrale.. i sad mi radi sve ispravno iako sam na t-com.. ni kod njih nije bajka.. al odkad su mi riješili .. volim ih više nego ikoju firmu...xd... al t-com odma šalje thničare na teren.. neznam zašto optima okljeva...

Ma mutava ta optima.. ako ikad pude prelazio otit ču na T-comovog.. mlačeg brata Iskona .. ista firma sam manje para..xd

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

E parice ti neče mjenjat ni t-com (meni najbolji provajder nebi ga mjenjo da ovi daju za 1 lipu sve moguče)... čija je mreža .. a ne da če ti optima.. za to kažu postoje privatne tvrtke koje se tima bave.. la ja znam jednog lika u t-comu.. koji je meni đabe sve promjenio .. čak i vod od kuče do centrale.. i sad mi radi sve ispravno iako sam na t-com.. ni kod njih nije bajka.. al odkad su mi riješili .. volim ih više nego ikoju firmu...xd... al t-com odma šalje thničare na teren.. neznam zašto optima okljeva...

Ma mutava ta optima.. ako ikad pude prelazio otit ču na T-comovog.. mlačeg brata Iskona .. ista firma sam manje para..xd

Problem riješen parice promjenili. Od prvog poziva službi za korisnike do riješenja problema prošlo cca mjesec dana. Brzina nazivna veća bila na t-comu. Brzina realna veća na optimi.

Doduše dan nakon šta sam zaprijetio da ću im vratit opremu jer nemam više živaca došao tehničar do zgradei sve riješio.

LP

16 godina
neaktivan
Spock kaže...
Zvjerkan kaže...

Problem riješen parice promjenili. Od prvog poziva službi za korisnike do riješenja problema prošlo cca mjesec dana. Brzina nazivna veća bila na t-comu. Brzina realna veća na optimi.

Doduše dan nakon šta sam zaprijetio da ću im vratit opremu jer nemam više živaca došao tehničar do zgradei sve riješio.

LP

Imas srece ,ja sam to sve htio dati u medije i tada nisu nista pametno poduzeli .Ali sad mi je svejedno brzina interneta i telefonska linija uvijek je stabilna.Nemam nikakvih problema ,prije mi se desavalo zbog tv-a da mi je ping bio prokleto visok 500 -1000 i vise a brzina 4 i sitno mb .I to me jos dodatno gnjavilo jer internet je bio totalno spor .Ali dobro od kad sam sterao tv u pm ,internet i telefon rade odlicno i nemam nikakvih problema .

15 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

vidiš ja imam njihov dsl već skoro dvije godine i samo sam jednom imala veće probleme,ali u zadnje vrijeme sam skužila da mi brzina nije nikad ona koju plaćam i da oscilira iz sekunde u sekundu i to značajno,i otkad sam ih zvala za to počela mi i pucati veza,tj.gubi se dsl sinkronizacija stalno,razmišljala sam ranije da uzmem i optitv al pošto ovo nikako ne riješavaju nema mi smisla,pa svakih par minuta će mi zamrzavat slika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amyy kaže...

vidiš ja imam njihov dsl već skoro dvije godine i samo sam jednom imala veće probleme,ali u zadnje vrijeme sam skužila da mi brzina nije nikad ona koju plaćam i da oscilira iz sekunde u sekundu i to značajno,i otkad sam ih zvala za to počela mi i pucati veza,tj.gubi se dsl sinkronizacija stalno,razmišljala sam ranije da uzmem i optitv al pošto ovo nikako ne riješavaju nema mi smisla,pa svakih par minuta će mi zamrzavat slika.

To ovisi koliko si udaljena od centrale ja sam negdje manje oko 700 injak metara i sve super, neznam za ping jedino..jer je to u stanu od staraca pa sam to nabrzinu prespojio i pobjego :)

10 godina
neaktivan
Optima IPTV (OptiTV)

Pozdrav,
Doma imam OPTI TV  i sve je super no jedino što ubija u pojam je kakva je rezolucija na teletextu pola toga se ne može vidjeti..7
Da li je itko imao sličan problem i kako ga riješiti?

Poslano sa Lenovo Vibe K5

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice