NVIDIA 3DTV Play - 3D signal na 3D TV

poruka: 37
|
čitano: 11.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: NVIDIA 3DTV Play - 3D signal na 3D TV
bobsi kaže...
upravo skidam taj iz3d ali nisam opet baš shvatio to sve skupa sa linka-foruma, imam verziju 1.4hdmi

ps. što bi sa slike zapravo trebao odabrati u mom slučaju?

Ni ja baš ne kužim, al moram priznati da se nisam ni trudio sve pročitati :)

Ak te baš zanima valjda ćeš se potruditi ;)

Ja bi isprobao baš ovo označeno. A ak ne radi onda Side by side. Znam da u tom formatu rade filmovi na 3D TV-u.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
bobsi kaže...
upravo skidam taj iz3d ali nisam opet baš shvatio to sve skupa sa linka-foruma, imam verziju 1.4hdmi

ps. što bi sa slike zapravo trebao odabrati u mom slučaju?

Ni ja baš ne kužim, al moram priznati da se nisam ni trudio sve pročitati :)

Ak te baš zanima valjda ćeš se potruditi ;)

Ja bi isprobao baš ovo označeno. A ak ne radi onda Side by side. Znam da u tom formatu rade filmovi na 3D TV-u.

potrudio sam se i poludio {#}

14 godina
neaktivan

mislim da sam shvatio, pretpostavljam da je u kablu problem i ne mogu dobiti više od 60hz na tv-u, a sa boljim "High Speed HDMI with Ethernet" kablom bi dobio do 120hz?

http://hdtelevizija.com/2011/06/12/vizualni-vodic-prikljucci-na-televizorima-koje-odabrati-i-kojim-kabelom-povezati/

http://www.tomshardware.co.uk/forum/322514-33-gaming-system-need

13 godina
bobsi kaže...

mislim da sam shvatio, pretpostavljam da je u kablu problem i ne mogu dobiti više od 60hz na tv-u, a sa boljim "High Speed HDMI with Ethernet" kablom bi dobio do 120hz?

A s cim se sad spajas?

Mislim da 3D za sad radi samo s brzim HMDI kablom.

U informatičkom dučanu pitaj da HMDI 1.4 kabel.

Ili pogledaj utor na grafičkoj, možda ti treba mini HDMI na običan HDMI (TV).

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
bobsi kaže...

A s cim se sad spajas?

Mislim da 3D za sad radi samo s brzim HMDI kablom.

U informatičkom dučanu pitaj da HMDI 1.4 kabel.

Ili pogledaj utor na grafičkoj, možda ti treba mini HDMI na običan HDMI (TV).

spajam se sa hdmi 1.4 običnim, ali očito ne može isporučiti više od 60hz (što nije dovoljno za 3d), pogledaj prvi link na hrv..

17 godina

ne kuzis...

ti moras ako imas 1.4hdmi kabel

nariktat da u grafickim postavkama 24 herza u suprotnom ti tv nikad nebude prepoznao 3d sadrzaj...

činjenica u suprotnom ces morati smanjiti rezu npr na 720 p da bi igrao npr na 60hz

imas i ovdje nessto o tome: http://forums.sleepingdogs.net/viewtopic.php?f=7&t=2699

psn id: mNik987
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 8:55 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da , kabel mora biti 1.4a , i mora biti na 1920x1080 @ 24Hz da bi  moglo raditi .

Imao sam i ja problem da ustimam na HD6870 sve ovo ,ali napokon sam uspio . Ako se TV  koristi  kao 3D uredjaj , mora biti primarni displej  i podesen kako sam gore napisao.Trebao bi sam spustati sa 60 na 24 Hz cim detektira 3D .

Sto se tice filmova , ne trebaju nikakvi specijalni softveri ni AMDovi ni nVidijini , i  stvar se moze zavrsiti uz pomoc PowerDVD ili Total Media Theatera . Oba salju  punu FullHD 3D sliku(dupli 1920x1080 ) od  3D Bluray diskova bez problema .

Sto se tice igara (bar sto se AMD grafickih tice), jedan od nacina da to bude kako treba  je preko TriDef 3D i njegovog Ignitiona sto dodje u sklopu koji igre pretvara iz 2D u 3D .

Ako je 3DTV pod display options se treba otici pod advanced , pa AMD i odabrati AMD HD3D (HDMI 1.4a) .Softver skenira PC  ,detektira instalirane igre ,napravi 3D profile, i sve sto je potrebno je pokrenuti igru preko njega .

Ima podrsku za veliki broj naslova . Druge softvere nisam probavao  , jer ovaj radi posao kako spada u svim segmentima . Od igara sam probao Crysis3, BFBC2 i B3 ,FC3 ,AC4, NFSR ,Tomb Raider zadnji ( on me je najvise odusevio sto se tice 3Da)  i sve radi bez problema. Slika je ekstra , nikavih nuspojava , treperenja , i bolova nije bilo poslje nekoliko sati igranja   .Sto se AMDa tice to je to , i iz osobnog iskustva mogu reci da to sve OK radi .

Za nVidiju ne znam , jer nisam imao priliku da vidim kako to sve kod njih izgleda .

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 1:43 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice