Graficka ti je super za AGP-a, rama bi moglo jos, ali svejedno jer kad bi ti i uspio nekim cudom nabavit Pentium 4 3.0 GHZ socket 478 i malo klokat, opet bi ti bilo isto.
Govorim iz iskustva.
Graficka ti je super za AGP-a, rama bi moglo jos, ali svejedno jer kad bi ti i uspio nekim cudom nabavit Pentium 4 3.0 GHZ socket 478 i malo klokat, opet bi ti bilo isto.
Govorim iz iskustva.
ma daj odustani na vrime to ti je bacanje novca u vitar, vidiš ista je stvar i meni samo
ja mis skupit šta love i riješit se ovoga s.ranja
tebi bi bilo bolje isto kupit novu konfiguraciju nego nadograđivat
agp je prošlost kao i ddr, to ti je dovoljno znat
koliko si vec da na nove komponente sa straim standardom kao ova grafulja na AGP moga si vec imat komp sa novim standardima
Štedi za novi dotad klokni procesor i grafičku dok ne skupiš love
ja sam svoj stari celeron 2.2GHz kloknu na 3.0 preciznije 2.96 radio je na nekih 80° 1 godinu i još radi samo što ga više ne koristim hvala bogu
OK!!!
A da barem RAM nadogradim na 1 GB, a ovih 512 prodam???
Ma zašto ih prodavat, ostavi ih i još uzmi 1 GB pa ćeš imat 1.5GB.
zar nisi vec odlucio u jednoj temi da ces kupiti iMac?
Pozdrav svima!!!
Imam jedno starije računalo, PC, koje od početka 2007. godine stalno nadograđujem, ali je sada taj nastavak nadograđivanja postao upitan... Nisam siguran isplati li mi se i dalje nadograđivati računalo ili štednja za novo na kraju godine??? Računalo ne smijem prodavati, a ukoliko bih kupovao novo na kraju godine, ovo bih premijestio u drugu sobu...
Konfiguracija mog računala sada:
Zamolio bih vas da mi kažete isplatili se uopće dalje nadograđivati računalo i ukoliko da, onda što da najprije zamijenim...
Unaprijed hvala!!!
* Komponente koje smijem prodavati!