Nabava komponenti

poruka: 6
|
čitano: 1.583
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nabava komponenti

zna li iko di mogu nabavljat komponente za racunala... tribaju mi rezervni djelovi jel se bavim njihovim popravcima... mislim da bi priko neta bilo jeftinije te ako itko zna nekog nabavljaca molim da mi javi.... THANKS

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nabava komponenti
Abomb kaže...

zna li iko di mogu nabavljat komponente za racunala...  tribaju mi rezervni djelovi jel se bavim njihovim popravcima...  mislim da bi priko neta bilo jeftinije te ako itko zna nekog nabavljaca molim da mi javi.... THANKS

newsi
16 godina
neaktivan
Nabava komponenti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nabava komponenti
Imam par pitanja u vezi nabave elektroničkih komponenata, pa da ne otvaram novu temu pitati cu tu.
Bacio sam se u samogradnju i naisao na problem: treba mi nekakav prekidac kojieg mogu paliti i gasiti bežično, jel netko zna di se to moze u zg nabaviti i kak se to zove
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nabava komponenti
max1919 kaže...
Imam par pitanja u vezi nabave elektroničkih komponenata, pa da ne otvaram novu temu pitati cu tu.
Bacio sam se u samogradnju i naisao na problem: treba mi nekakav prekidac kojieg mogu paliti i gasiti bežično, jel netko zna di se to moze u zg nabaviti i kak se to zove

Imas podosta prekidaca u Chipoteci.

16 godina
neaktivan
Nabava komponenti
Ma bio sam na stranicama od chipoteke, ali nezz pod cim bi trazio. Gledao sam pod prekidacima ali nisam nista nasao.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice