zanima me dali postoji matična ploča sa SATA UTORIMA I DA IMA 1 ata utor,dakle kombinirana.imam hard ustarom PC koji bi htio prebaciti u novi. stari je serija ATA a sad bikupio novi PC KOJI JE SATA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postoji ih dosta. Evo npr.
http://www.diskont24.com/product.php?productid=73493&cat=24&page=1
hvala!
ej društvo bok..imam jedno pitanje imam doma matičnu oznake Gigabyte GA-M55S-S3, pa me zanima dali itko ima takvu matičnu ili je imal pa da mi reče nešto o njoj...jeli dobra i dali se da clockat na njoj til bi se malo raspitat o njoj prije nego ju poćnem testirat...hvala ljudi
pa kaj nitko???alo
ja sam imao GA-M56S-S3, radi se o ploči s starim čipsetom, ali ako nemas neke prevelike zahtjeve radit ce ok... na nju preporucujem staviti samo X2 procesore koje podrzava
je daj mi reci ako se sjećaš jeli ti brzo dizala bios i koju si verziju imal ako se sječaš...a znam da za čipset til bi znat jesil imal problema s njom??
da, bios mi se dizao uobičajeno dobro, a verzije biosa sam mijenjao svako neko vrijeme... zadnji je bio F4, mislim da je bilo još slovo E iza ali su tu verziju kasnije maknuli
vidim da su za čipset 55 drukčije označene verzije biosa
da, bios mi se dizao uobičajeno dobro, a verzije biosa sam mijenjao svako neko vrijeme... zadnji je bio F4, mislim da je bilo još slovo E iza ali su tu verziju kasnije maknuli
vidim da su za čipset 55 drukčije označene verzije biosa
a jesi probal klokat proc???
a jesi probal klokat proc???
nisam, imao sam 6000+ X2 Brisbane koji se nije davao neki dobar clock