Lemna Stanica SMD&BGA

poruka: 7
|
čitano: 1.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Lemna Stanica SMD&BGA

Otvaram novu temu pošto nema maltene ništa na forumu oko takvih stvari.

Osobno sam u nabavci nekakve za početnika.

Za početak da se naučim kako treba kontam kupiti LINK

Primarno bi mi služila za rad oko mobitela i laptopa.

Jako malo znanja imam na tom području.

Otac mi je elektroničar,poćeo se zanimati za elektroniku s svojih 20tak godina(sad ima 59) pa mi i on može pomoći.ni on ni ja nismo imali iskustva na tom području(osim opreacija s heat gunom).

Ako netko ima više iskustva u tome neka kaže svoje mišljenje o linkanoj radnoj stanici.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2017 1:52 (kruskar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Lemna Stanica SMD&BGA

Evo naručena stanica,kad stigne objavim koju sliku.

Za starije forumaše(3godine i više) ide popust na Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB

EDIT
Možda čak budem i reparirao i grafičke iz desktop pc-eva ovisno o isplativosti popravka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2017 13:35 (kruskar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Lemna Stanica SMD&BGA

Ovo nikako dočekat u pm.

Poslao je čovjek jučer ujutro,nestrpljiv sam,kao dijete pred božić :)

Vršim usluge: SMD, BGA, Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB evilmage007@gmail.com 099 324 13 22
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Lemna Stanica SMD&BGA

Čestitke na kupnji. Nisam siguran koji je smisao te slike, al bolje da ju obrišeš.

14 godina
_mark0_69 kaže...

Čestitke na kupnji. Nisam siguran koji je smisao te slike, al bolje da ju obrišeš.

Hvala!
Gle nemam što sakrivati svoje podatke jer mislim i ovdje kolegama na forumu odrađivati poslove ako bude potrebno,prevarant nisam tako da nemam razloga skrivati osobne podatke(adresa ime prezime).

Vršim usluge: SMD, BGA, Rework / Reball / Reflow / IC repair: laptop MBO/PCB ; mobiteli MBO/PCB evilmage007@gmail.com 099 324 13 22
17 godina
kruskar kaže...

Ako netko ima više iskustva u tome neka kaže svoje mišljenje o linkanoj radnoj stanici.

Jako losa stanica, lakse je radit sa obicnom stanicom na vruci zrak. Povrsina zagrijavanja je jako mala i fokusirana oko centra, tako da ces kod imalo vecih cipova spalit centar cipa a cip neces odlemit/zalemit.

A lemilicu koja dolazi uz stanicu necu ni komentirat, 20kn hrelic je daleko bolji...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.4.2017 19:37 (SupremeCommander).
14 godina
SupremeCommander kaže...
kruskar kaže...

Jako losa stanica, lakse je radit sa obicnom stanicom na vruci zrak. Povrsina zagrijavanja je jako mala i fokusirana oko centra, tako da ces kod imalo vecih cipova spalit centar cipa a cip neces odlemit/zalemit.

A lemilicu koja dolazi uz stanicu necu ni komentirat, 20kn hrelic je daleko bolji...

Gle za sami početak ću ju isplatiti s mobitelima i pokušati zaraditi za bolju,ovo je sad samo početak :) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice