Koristite li integriranu zvučnu karticu?

poruka: 69
|
čitano: 15.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Koristite li integriranu zvučnu karticu?
Doc Holiday kaže...

Hvala ti najljepša;)

Imam 2.1 sound sustav Logitech X-240 i sluške Sennheiser HD 515.

Sad nez ako znaš cjene napamet al da te ne zamaram nvmd:D zvučnici stoje oko 300 kuna dakle taj srednji cjenovni rang, a slušalice su naravno naj:P cca 700 kuna.

Znači odg mi ta zvučna!

OK

Btw i koja bi bila ta duplo skuplja?

Dakle ta Xonar DG bi ti taman odgovarala. Slijedeća bi bila neka Xonar DX, D1 ili Creative X-Fi Extreme Gamer, no nigdje ne nađem imaju li te tri pojačala (niti kakva imaju ako imaju).

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
16 godina
neaktivan

Integrirani zvuk,nisam imao potrebu uzimati karticu,sve digitalije imam u bass zvučniku.Zvuk je sa druge planete.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Igor_76 kaže...

Integrirani zvuk,nisam imao potrebu uzimati karticu,sve digitalije imam u bass zvučniku.Zvuk je sa druge planete.

Mislim da je ipak kod tebe to do zvučnika, a ne zvučne, makar je ALC892 jedan od solidnijih Realteka, kakvih ima.. Znaš možda s koje planete? {#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 7:43 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
Igor_76 kaže...

Mislim da je ipak kod tebe to do zvučnika, a ne zvučne, makar je ALC892 jedan od solidnijih Realteka, kakvih ima.. Znaš možda s koje planete? {#}

Blizu zvijezde Beta Kentauri smo bili,ne sjećam se imena malo smo si pocugali po putu.{#} e tamo sam čuo u kafani isti zvuk kao što ga reproducira harman kardon.

Kabel se spaja na bass (harman kardon soundstick 3) u samom podnožju basa je matična ploča gdje se dešava magija i iz bassa idu priključci na zvučnike.

Ovo je stručno objašnjeno i sva prava pridržavam.{#} (nadam se karijeri recenzenta u BUG-u)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 11:54 (Igor_76).
17 godina
Igor_76 kaže...

Kabel se spaja na bass (harman kardon soundstick 3) u samom podnožju basa je matična ploča gdje se dešava magija i iz bassa idu priključci na zvučnike.

Ovo je stručno objašnjeno i sva prava pridržavam.{#} (nadam se karijeri recenzenta u BUG-u)

Prije PR u Appleu :)

I am creationist. I believe man created god.
16 godina

Može preporuka za neku AM3+ matičnu s integriranom kvalitetnijom zvučnom karticom, ili je bolje/ jeftinije  kupit neku jeftinu ploču + zvucnu karticu ?

Vinchix#2942
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Nema zamjetnije razlike bila ploča high end ili šrot...diskretna je "uvijek" bolja 

HardcoreOrGohome!
16 godina
ZGamer kaže...

Nema zamjetnije razlike bila ploča high end ili šrot...diskretna je "uvijek" bolja 

Diskretne zvucne  (oko 100-150 kn) su iste ili lošije od ovih onboard (jer se radi samo o zamjeni za onboard u slucaju kvara i slicno.), za neku solidnu zvucnu treba dat 250 - 300 kn. Konkretno me zanima  dal na  tržištu ima  nešto jeftinije od onih asusovih gaming maticnih( oko 100€ ) sa solidnim integriranim zvucnim karticama 

Vinchix#2942
11 godina

Sve ovisi o tvojim potrebama,gaming ploče su u pravilu skuplje zbog faznih regulacija,hrpe konektora,boljeg oc itd...onboard zvučna nije neki poseban razlog za kupovinu iste(imam takvu)tako da bolje da daš 200+ kuna za diskretnu zvučnu/opet ako ti je potrebnije od kvalitete matične.Ako tražiš i jedno i drugo za manje love...gledaj na njuškalu.

HardcoreOrGohome!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice