Koji je Mac najbolji za mene? zaključana tema

poruka: 127
|
čitano: 16.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Koji je Mac najbolji za mene?
zelenbic kaže...
a mi ostali nemamo pojma i bez nekog razloga nas 10 ima isto misljenje...

ja pak mislim da spje vecina ljudi apple hateri ili si nemogu priustiti mac. i onda su dali td-ove na moje pitanje xD

Origin: HoTiC3, Game Center: iDriftridge
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 0:39 (pirat).
14 godina
Agent Rico kaže...

Ma i ja se slazem s time da je mozda neisplativo, zapravo sigrno je neiplativo kod nas kupovati, ali ako covjek zeli kupiti Mac ne razumijem cemu ga toliko ljudi od toga odbija.. Ko da su njihovi novci..

zapravo nisu ni nejgovi nego od njegovih staraca a oni su se dobro naradili za tih 12 k kn

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
DR1F7R1D63 kaže...

ok. koliko ja znam sve sto je rico rekao je istina.

a mi ostali nemamo pojma i bez nekog razloga nas 10 ima isto misljenje...

ja pak mislim da spje vecina ljudi apple hateri ili si nemogu priustiti mac. i onda su dali td-ove na moje pitanje xD

i da si ga mogu priustiti nebi si ga priustio jer se nevolim razbacivat s novcem

13 godina
neaktivan
Koji je Mac najbolji za mene?

Svi koji su se naucili koristit mozak su apple hateri.

4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
fade kaže...

O majko mila....je,je Intel HD 4000 je definitivno bolja od bilo kojih kartica iz AMD HD7xxx i nvidia GT6xx serije...definitivno.

Kolko sam skuzio autor zeli 15" Macbook a u njemu se ne nalazi HD4000 .. Ili? 

 -- http://goo.gl/RylEA
14 godina
Alo momak ako ti imas love za mb a mi nemamo sto znaci da neznamo nista i da smo ljubomorni. Ne daj boze da je tako. Ili si troll ili ti mater i caca hdz-ovci oli sdp-ovci.
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina

koliko apple fanboy sranja sam tu procitao, isuse moj boze. pazi ovo maloljetnik kupuje laptop jer putuje, gdje ti putujes majke ti? kod bake mozda? treba mu za neki posao, da posao koji pc za 3 soma kuna obavlja savrseno ali on je cuo da apple to obavlja bolje od icega.

govori o nekom 13" macbook pro laptopu(na pocetku teme) za 12 500 kn, samo retardirani kreten moze dat tolke pare za ovaj apple fail, govorim o tom 13" modelu jer je obicno smece, performanse jednake onima pc laptopa za 3500 kn, provjereno. sad govori da ce kupit 15" macbook, a taj pak ima performanse pc laptopa od 5-6 tisuca kuna, pa jesi ti glup? zar su ti tako zamuljane oci da ne vidis kako te hrvati muzu, ne apple nego trgovci hrvati koji taj laptop prodaju za 5 tisuca kuna vise nego vani. ja nemogu vjerovat, ti si maloljetan, kad ces opet nabavit tu lovu? vjerojatno tek onda kad nađes posao, a to ce bit za dugo dugo vremena, bolje kupi neki posten laptop koji ce ubit taj macbook pro u svakom poslu(uzmi orginal win 7 ili 8 i neces dozivit nikakva rusenja, ja sedmicu bez problema vrtim vec 2 i po godine) a za ostatak love kupi nesto drugo u cem ces uzivat. drzi te malo ta apple faza, i mene je prije znala, hoces to jer je apple, privlaci dizajnom, privlace te ti fanboyi koji melju gluposti kako je macbook nesto najbolje u tvom zivotu te s njim mozes obavljat sve. macbook je za ljude koji rade i mogu si priustit neki posten model u hrvatskoj, pa u americi je maltene bagatela(ioako opet skuplji od pc-a tamo).  al oke baci ti tih 15 soma kuna kolko kosta taj 15" laptop, ja i par ostalih ti pokusavamo rec kako stvari stoje, ne pljujemo po apple i ne govorimo da je to lost laptop, ako ne gledamo cijenu odlican je, nego govorimo kako ti to nije potrebno te cuvaj novac, ne daji ga tako olako.

Mentalist dobar post, dobar za neke ljude koji neznaju gdje s parama :)

Moj PC  
8 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
ja pitam koji mac je bolji i na kraju netko pocne pricati o tome otkud novac.
13 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Alo momak ako ti imas love za mb a mi nemamo sto znaci da neznamo nista i da smo ljubomorni. Ne daj boze da je tako. Ili si troll ili ti mater i caca hdz-ovci oli sdp-ovci.

Ocito da je troll, pokazuje sve simptome.

14 godina
DR1F7R1D63 kaže...

Daj i sam znas da nemas para osim ak ti kuca ne sjedi iznad naftne rupe...

Sam tu trolas hoces zapoceti raspravu mac vs pc...

15 godina
neaktivan

@DR1F7R1D63  Ako mislis ozbiljno kupovati razmisli o tome da skoknes do Slovenije ili Austrije i tamo uzmes. 

btw. Tema bi mogla pod lock.. 

 -- http://goo.gl/RylEA
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

ne mislim nikoga vrijedati, ali nije lijepo davati td-ove na pitanje i vrijedati autora.
15 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Ajmo reci stvar navike, ali ja koji sam u zadnjih par godina od velikog apple ljubitelja presao u pljuvatelje na touchpadu im skidam kapu. Kad se malo priviknes na njega i naucis sve mogucnosti ni jedan drugi se ne moze usporediti.  U biti na laptopima najcesce koristim misa a jedino ako je nesto nabrzaka onda koristim touchpad. Na MBP ne osjecam potrebu za misem (ikao je bolje s njim).

Malo  mi definicija "spektar mogucnosti" nije jasna. Na sta se konkretno to odnosi?

Apple racunala su za svakodnevne stvari (internet, glazba, filmovi, dokumenti, aplikacije....jedino za igre nisu bas najsretnije rjesenje) isto kao i windows racunala. Za specificne stvari su takodjer isto kao i Windows racunala. Ako netko nije gamer sve svoje potrebe moze zadovoljiti Appleom jednako kao i Windowsima.

Sto se tice kupovine bez PDV-a logicno zakljucujem da se onda i windows racunalo moze kupiti bez PDV-a pa su omjeri cijena opet isti tako da kupovima Applea u Hrvatskoj definitivno nije isplativa.

Upravo tako, pa zašto onda dati 13000 ili više milja za nešto što uredno može laptop od 4000 milje, a još k tome može i koju ozbiljniju igru.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina

dont feed the troll

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

@DR1F7R1D63  Ako mislis ozbiljno kupovati razmisli o tome da skoknes do Slovenije ili Austrije i tamo uzmes. 

to sam i ja mislio prije par sekundi
16 godina
DR1F7R1D63 kaže...

daj dijete si, neozbiljan, nemas pojam o vrijednosti novca. skupio si te pare, bas mene briga kako i sad oces kupit neki skupi macbook pro, gle i ja i ti znamo da oces rec kako si platio svoj laptop 15 tisuca kuna i kako zelis da lijepo izgleda i da ima jabuku. nemoj mislit da smo mi glupi i blesavi, pa nisis ti prvi takav klinac, zapravo svi su takvi samo nemaju svi 12 500 kn.

13 godina
neaktivan
DR1F7R1D63 kaže...

ne mislim nikoga vrijedati, ali nije lijepo davati td-ove na pitanje i vrijedati autora.

Nije niti lijepo trollati po forumima. Pogotovo ne kad su u pitanju pokvarene jabuke i njihovo smece.

14 godina
mar123 kaže...
DR1F7R1D63 kaže...

daj dijete si, neozbiljan, nemas pojam o vrijednosti novca. skupio si te pare, bas mene briga kako i sad oces kupit neki skupi macbook pro, gle i ja i ti znamo da oces rec kako si platio svoj laptop 15 tisuca kuna i kako zelis da lijepo izgleda i da ima jabuku. nemoj mislit da smo mi glupi i blesavi, pa nisis ti prvi takav klinac, zapravo svi su takvi samo nemaju svi 12 500 kn.

Nemoras sad i ostale vrijedat btw nisu svi... :)

13 godina
neaktivan
DR1F7R1D63 kaže...
Agent Rico kaže...

to sam i ja mislio prije par sekundi

koji lik hahhahahhaha

14 godina
neaktivan

jel ti to zajebavaš?

14 godina
14 godina
Skupis malo jos love i evo auto ili motor polovni.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan
ok, uvjerili ste me, mbp je preskup i ne isplati se kupiti. mozda pogledam cijene u sloveniji. a za sada onda nista od mbp. hvala svima, osim onima koji su imali losu namjeru xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zadnje pitanje, 6750m vs gt650?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...
mar123 kaže...
DR1F7R1D63 kaže...

Nemoras sad i ostale vrijedat btw nisu svi... :)

ne krivo si shvatio, ne vrijeđam, zar vi ne kuzite ovog lika? decko se zagrijo za apple, i oce nepotrebno bacit 15 tisuca kuna, halooooo tolku lovu, za macbook???? koji ti nece koristit za rad kao ostalim odraslim osobama s poslom, nego za surfanje internetom i za neki njegov nezahtjevni program za koji sam zaboravio ime.  isuse da sad imam 15 soma slozio bi takvu pc mrcinu sa tri monitora eyefinity, najjacom grafickom koja postoji danas, dva ssd-a, ogromni hard, i7, ne da pojede to mac smece u bilokojem programu za dorucak nego ga pojede za međuobrok. pazi klinac je reko da mu treba laptop jer putuje? dafuq? decko pito si na pocetku imac ili macbook pro? znaci prijenosno ili stolno, kao prvo izbaci to prijenosno i uzmi stolno jer imac dere macbook pro u svemu a jeftiniji je, ako vec oces jabuku. ali preporucam ti da sam sastavis neki pc za 10 soma gdje ces uzivat slagajuci tu mrcinu s ponajboljim komponentama koje pojedu svaku jabuku.

16 godina
DR1F7R1D63 kaže...
ok, uvjerili ste me, mbp je preskup i ne isplati se kupiti. mozda pogledam cijene u sloveniji. a za sada onda nista od mbp. hvala svima, osim onima koji su imali losu namjeru xD

kao sto sam reko zagrijo si se danas za to, prespavaj par noci i vidjet ces da je sve ovo bila glupost a onda fino idi u temi gdje slazemo pc-e i upitaj za neki pc do 10 k kn.

13 godina
neaktivan

"dobivam bolju graficku, bolje kuciste bez plastike, backlit kb, osx"

Evo ti Asus n76 kao primjer.  > Magnesium-alloy kuciste / Backlit tipkovnica  / Ivy Bridge i7  Procesor / 8GB RAM / 1TB HDD / 17" ekran sa 1920x1080 / GT650M Graficka / Blu Ray Przilica / PRAVA Zvucna kartica 

Ostalo :  Jamstvo u slucaju nesrece , maximum od 16GB RAM-a, 2 "utora" za HDD [Stavis SSD] , Eksterni Subwoofer , Kompaktibilnost sa MacOS-om [Hackintosh]...

Sve to za ~8000-9000kn

Mac ne nudi ni pola od toga.

Ako mislis da je kvaliteta/pouzdanost ista bolja, nije.

Test sa 30,000 musterija tokom 3 godine i sa Asus-om je bilo najmanje problema, Apple je osrednji.

http://www.engadget.com/2009/11/17/laptop-reliability-survey-asus-and-toshiba-win-hp-fails/

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 0:55 (fade).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
moj pc mi je ok za sada. izgleda cu na kraju uzeti imac
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
idem ja spavat, mozda smislim jos neko pitanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

cek ja sad prvi put otvorim tvoj "moj pc" i vidim da na stolnom imas quad core proc, 4 gb rama, i hebenu gtx560 od 2 gb a na laptopu i5 proc, i solidnu graficku. pa koga ti hebes? ovo izgleda kao da nas malo zahebavas jer kazes kako ti je laptop preslab a onda zelis kupit jos slabiji za basnoslovne novce. sto je s tobom? daj se ne zaletavaj i ne otvaraj temu u kojoj nam pricas o nekom svom hiru. imas dovoljno jak i pc i laptop, u cemu ti oni nisu dosta?

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice