Kako spojiti žice na slušalicama ?

poruka: 4
|
čitano: 6.233
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

evo imam jedne jako kvalitetne sonyjeve slušalice i sad premala mi je žica pa sam je odlučio proširit .. dale odrezo sam i skinuo izolaciju ali su žice čudne .. nema nikakve izolacije i neizgledaju ko normalne žice već unutra su neke bjele dlačice a ovo izvana se neda lemit .. uglavnom znate kako izgleda e sad jeli to moguće ponovno spojit i čime ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kako spojiti žice na slušalicama ?

auuu...nisi to trebao dirati. svaka žičica ti ima izolaciju u obliku boje. imaš plavu i crvenu (i uz svaku od njih ti ide jedna za masu, znači sve skupa 4 žičice), mislim da je crvena za desnu slušalicu. tu boju možeš spaliti sa lemilicom i tako ju skinuti. umoči svaku žičicu u pastu i pritisni uz površinu sa lemilicom,doslovno će se skinuti i očistiti žice. te bijele dlačice su ti samo strukturalno pojačanje, da ti žičice ne puknu odmah.

možeš ti to lagano zalemiti ali ti se naravno ne smiju dodirivati. pojedinačne možeš probati opet izolirati s nekim lakom ali neznam jel će ti uspjeti. ja sam ih kompletno izolirao sa vručim ljepilom ali to je uvijek bilo kod konektora tako da bi sve bilo ok...na sred žice mislim da to nebi bilo ni estetski ni funkcionalno dobro. btw izolirka is out of the question za sitne žičice.

16 godina
moderator
Re: Kako spojiti žice na slušalicama ?

kolega iznad ti je sve rekao...

neznam odakle ti uopće takva ideja kad su takvi produžni kablovi po par kuna!

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina

ovoga da se to lemit kolega iznad isto reko ponekad u nekim slucajevima imas tri žice jednu zlatnu masa crvena i plava desno i ljevo zlatna im je zajednicka masa.

Lemis ih tako da stavis tionla gore na njih i zagrijes lemilicom pricekas malo da vrucina spali lak i onda normalno mozes lemit te zicice.... Porpavljam minimalno 2 puta u mjesecu slusalice od moba si jer ih uredno iscupam

kad ih zalemis na konektor stavi neko toplo ljepilo (vruce ljepilo) preko da ti se ne mogu pokidat

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice