IPhone VS. N95

poruka: 16
|
čitano: 2.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IPhone VS. N95

Evo koji mob da odaberem. Oba su dobri al imaju mane, zapravo n95 ih baš i nema ali nije inovativan a iPhone ih ima al i ima puuuuno više opcija!

iPhone-n95

16gb-8gb

tuch screen-5mpx kamera i kamera sprijeda

aplikacija-bluetooth radi (kod iPhona bluetooth je samo za handsfree)

i nedostatci

bluetooth jadan-?

stavljanje mjuze samo prek iTunesa-?

nemožeš snimati video-?

i?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone VS. N95

N95 nema mana?

Kao prvo, ti pričaš o N95 8GB. Obična N95 nema ugrađenu memoriju nego zahtjeva memorijske kartice.

N95 je strašno nekvalitetan smartphone. Klizni mehanizam je katastrofa, sa strane ekrana izbija svijetlo, a i sa 8GB verzijom nije ništa bolja situacija. N serija je općenito nikakve kvalitete izrade.

Definitivno iPhone!

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone VS. N95

zašto ti treba uopće mob. mislim koji su ti zahtjevi. Symbian je ipak daleko jači od iPhona.

Ja bi dao glas za N95 8Gb. Navodna da iPhone ima i loš GSM čipset odnoslo, jako loši prijem GSM signala, a pisalo se da je i loše kvalitete izrade te još ktome da se rulji znao i blokirati software-ski.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone VS. N95

Čuo sam i ja za sve ove mane N95 al svejedno bih ti preporučio da ipak nju uzmeš jer će ti iPhone bit zanimljiv 2 dana i poslije toga nećeš moć ništa s njim. A za nokiu imaš milijun foruma gdje ima izvrsnih aplikacija, igara itd.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone VS. N95

Kakav iPhone...popijes 5 piva i nemoš' poruke napisati.!NamigivaNamigivaNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone VS. N95
Gh0sT kaže...

Kakav iPhone...popijes 5 piva i nemoš' poruke napisati.!NamigivaNamigivaNamigiva

Potpis...

N95 8Gb je odličan tel i nećes se pokajati ako ga uzmeš... Jedina prednost iPhone-a nad N95 8Gb je multi-touch ekran i možda Safari browser (ali za N95 imaš Operu koja je sve samo ne loša)...

Pozz...
17 godina
neaktivan
IPhone VS. N95

Neznam bas za iphone, ja ga nebi uzeo zbog njegovih nedostataka(bluetooth...), iaok touchscreen je stvarno ok.

Uzmi neki smartphone koji nije "cigla", nesto kompaktno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pa dali se moze sa iphoneom telefonirati u cro posto niti jedna mreza ga jos ne podrzava (prodaje)?
17 godina
neaktivan

Koliko ja znam softverski unlock iPhonea 3G jos nije napravljen.

Postoje neki SIM kitovi, pa to onda radi do prvog updatea firmware-a :D

Uglavnom, ili cekaj soft unlock, ili da dode u T-mobile, sto bi trebalo bit relativno brzo.

17 godina
neaktivan

Definitivno iPhone...imam iPhone i prezadovoljan sam, probao sam i N95 i nevjerojatno mi je los bio...Moje subjektivno misljenje

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Čuo sam i ja za sve ove mane N95 al svejedno bih ti preporučio da ipak nju uzmeš jer će ti iPhone bit zanimljiv 2 dana i poslije toga nećeš moć ništa s njim. A za nokiu imaš milijun foruma gdje ima izvrsnih aplikacija, igara itd.

Na svu srecu za iPhone nema foruma i igara...ili cek?! Vecu glupost od ove dugo nisam cuo
P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
IPhone VS. N95

on topic.. evo sad i ja imam iphone. od ponedjeljka.

ovakk.. to sa unlockom nije istina jer meni radi najnormalnije na obje mreze bez ikakvih dodataka za sim.

govorim o iphoneu classic. dakle- iphone 2g.

jel meni netko moze rec, tko ima iphone.. ovak:

di se pale izvjesca za poruke?

di se rihtaju postavke za mms, gprs?

i najiritantnije od svega, gdje se gasi f*ing engleski t9 rjecnik? ubija me pisat tak da iza svake rijeci moram stiskat cancel jer ne, ne zelim zamjeniti sa-as, lice-licence i slicno. svaka rijec koja je naoko slicna nekoj engleskoj je automatiše pretvara u tu englesku ako ne stisnem cancel na onaj njegov autocomplete.

eh da i kad idem u settings na carrier- to je kakti network settings mi kaže searching al nikad nista ne nadje od tih postavki, odnosno trazi dok ne stisnem cancel.

ostale stvari su ok, pogotovo za poklonike multimedije. kamera je odlicna (za 2mpix bez blica)- optika je jako jako kvalitetna i sve aplikacije vezane uz multimediju. sync, photos, ipod.. taj dio nema primjedbi. al ove neke klasicne postavke su bas rastelane a nemre se dirat u njih

inace.. iz mojih iskustava s n95.. dvije su stvari beskrajno spore: predavanje na faxu prije nego ides kupit iphone i firmware nokie n95..

osim toga iphone mi ljepse zgleda. zapravo najljepse od svih.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

ovakk.. to sa unlockom nije istina jer meni radi najnormalnije na obje mreze bez ikakvih dodataka za sim.

Citaj bolje sta pisem, lijepo pise da govorim o 3G. Ne znam jel se classic moze uopce kupit jos(novi jel).
17 godina
IPhone VS. N95

evo po meni najbolji review za iPhone:

http://www.eatliver.com/i.php?n=3509

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mithrandir kaže...
bubbach kaže...

Citaj bolje sta pisem, lijepo pise da govorim o 3G. Ne znam jel se classic moze uopce kupit jos(novi jel).
 je, moj greh. sorry
Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
16 godina
neaktivan
IPhone VS. N95

Kupi iPhone!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice