HDMI moguci problem

poruka: 16
|
čitano: 1.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HDMI moguci problem

Kupio sam sebi 5metara STI HDMI kabla i povezo sam TV sa kompom i radi mi sve ok dali je problem ako mi je stalno povezan PC sa TV-om i kada na TV-u nije ukljucen HDMI mod vec gledam normalnu TV a pc mi radi hocu li imati kakve probleme an PC ili na TV-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: HDMI moguci problem
B_O_J_A kaže...

Kupio sam sebi 5metara STI HDMI kabla i povezo sam TV sa kompom i radi mi sve ok dali je problem ako mi je stalno povezan PC sa TV-om i kada na TV-u nije ukljucen HDMI mod vec gledam normalnu TV a pc mi radi hocu li imati kakve probleme an PC ili na TV-u

Naravno da ne.

Ako double postam znači da pišem s moba...
15 godina
neaktivan
HDMI moguci problem
Bez uvrede, ali stvarno ti je glupo pitanje. Otkud ti ideja da bi mogao imat probleme zbog toga? Sta si mislio, za sta sluze ti konektori nego da budu spojeni na nesto?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDMI moguci problem

Mislio sam zbog toga sto nije kabal od pznatog proizvodjaca vec od STI marke koja nije tako poznata.

A niste mi odg dali ce mi komp sto sporije raditi zbog toga sto je tv povezana

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Mislio sam zbog toga sto nije kabal od pznatog proizvodjaca vec od STI marke koja nije tako poznata.

Ma nema veze proizvodjac, kabel je kabel (barem sto se ovog tice). I nece ti komp sporije radit.
15 godina
Mirko935 kaže...
Bez uvrede, ali stvarno ti je glupo pitanje. Otkud ti ideja da bi mogao imat probleme zbog toga? Sta si mislio, za sta sluze ti konektori nego da budu spojeni na nesto?

Nema glupog pitanja, samo glupog odgovora..Namigiva

Ovo bi trebao biti slogan foruma =)

15 godina
Mirko935 kaže...
B_O_J_A kaže...

Ma nema veze proizvodjac, kabel je kabel (barem sto se ovog tice). I nece ti komp sporije radit.

ha ha ,koja izjava kabel je kabel,a zašto bi ti hdmi kabel radio probleme,ps;nije preporučljivo imati hdmi kabele duže od 5 m,ti si na granici

isti dan otkaz i žuti
15 godina
neaktivan

Zašto nije preporučljivo imati duži kabel od 5m?

15 godina

tako sam pročitao na nekim službenima stranicama,sad sam zaboravio kojim ,ali mislim da je pisalo zbog gubitka signala

isti dan otkaz i žuti
15 godina
neaktivan

Imam taj kabel od 10m već godinama i nemam nikakvih problema s njim.

15 godina

ja samo pišem što sam pročitao na nekim službenim stranicama ,sad se ne mogu sjetiti kojim,tamo je pisalo da bi maksimalna duljina trebala biti 5 m,zbog gubitka signala,ako tebi 10 m dobro radi ,tada tako i ostavi

isti dan otkaz i žuti
17 godina
neaktivan
HDMI moguci problem

A sto se tice performansi compa dali ce biti losije sto radi i monitor i tv

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

zašto bi bilo problema,pa ako komp i računalo imaju hdmi valjda je predviđeno da   imaju tu funkciju

isti dan otkaz i žuti
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 20:17 (blackalbum).
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Mirko935 kaže...
B_O_J_A kaže...

ha ha ,koja izjava kabel je kabel,a zašto bi ti hdmi kabel radio probleme,ps;nije preporučljivo imati hdmi kabele duže od 5 m,ti si na granici

Sta fali izjavi? :p Btw, prilicno sam siguran da HDMI ne bi trebao imat problema do 10 m, koliko sam citao, preko nekih 15-20m se koriste aktivni kablovi ili razne fore sa Ethernet ili koaksijalnim kablovima
15 godina

Nekvalitetniji kabeli mogu do 5 m, dok oni kvalitetniji (čitaj:skuplji) mogu i do maksimalnih 15 m...

15 godina
neaktivan
HDMI moguci problem

ovako imam problem jedan desio mi se prekjucer uglavnom imam lcd tv  povezan sa kompom preko hdmi kabla koristim onaj dvi hdmi adapter posto nema izlaz hdmi na grafickoj sve je dobro radilo do prekjucer kad sam trebao mijenjati dvi kabel sa obicnim vga kablom jer je dvi kabel u kvaru(planiram novi kupit) uglavnom kada upallim tv on mi  nestane u device manageru koji je prikazan kao sekundarni monitor (generic pnp monitor) a kad ugasim tv pojavi se u device manageru i cuje se zvuk ko da se prikljucio ponovo.da li je problem u hdmi kablu ili grafickoj kartici ima li tko iskustva i moze li tko dat mouce rjesenje? isao sam tak daleko da sam i vratio drivere prijasnje 10.5(ali nisam nista postigao ista stvar se desava) a kad mi se to desilo bili su najnoviji graficka kartica je powercolor ati radeon hd 4850  win 7

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice