Hdmi kabel od 10metara ?

poruka: 36
|
čitano: 22.610
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Hdmi kabel od 10metara ?

Ljudi imam pitanje , imam komp u sobi a mater bi volila kad bi se moglo spojit komp iz sobe na televiziju da ga nemoram nosit , tj vuć televiziju svaki put , ili kupovat blu ray discove pa snimat , ugl kad bi imao hdmi kabel od 10 metara to bi mogao , jeli to moguče nabavit i gdje i koliko bi kostao? btw on mi i zvuk i sliku prenosi jel? , na grafi imam 2xdvi i s-video ali imam adapter dvi to hdmi pa mi to nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 17:02 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hdmi kabel od 10metara ?

Imaš u chipoteke. Tj tribalo bi bit. Najbolje ti je otić pa pitat, ako nema možeš ih pitat da naruče ili pitat kad će doć.

EDIT: ovo je dvi > HDMI, ali mislin da ti i to može poslužit.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 17:06 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Hdmi kabel od 10metara ?

Imaš ga kupit za nekih 150 kn, imam ga i ja kupio sam ga u emmezeti. I da prenosi sliku i zvuk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hdmi kabel od 10metara ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Hdmi kabel od 10metara ?

-trebalo bi ga biti u svakoj trgovini... samo zbog cijene-količine i broja kupaca možda nemaju na lageru. (cca 150-200kn)

DVI na HDMI može, ali za audio ovisi dali ga VGA podržava (sve novije u zadnje 2god., nVidia je imala poseban kabel-možda nije spojen itd..) i problem samog audio drivera, tj ovisi o njegovim opcijama za zvuk ili problemima zbog DRMa.

Dakle može, ali nije sigurno što ćeš dobiti, jer ako ne šalješ i zvuk kroz HDMI onda si u većem problemu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
ihush kaže...

-trebalo bi ga biti u svakoj trgovini... samo zbog cijene-količine i broja kupaca možda nemaju na lageru. (cca 150-200kn)

DVI na HDMI može, ali za audio ovisi dali ga VGA podržava (sve novije u zadnje 2god., nVidia je imala poseban kabel-možda nije spojen itd..) i problem samog audio drivera, tj ovisi o njegovim opcijama za zvuk ili problemima zbog DRMa.

Dakle može, ali nije sigurno što ćeš dobiti, jer ako ne šalješ i zvuk kroz HDMI onda si u većem problemu.

a imam gtx285 , trebalo bi i zvuk slat , a ako ne imam dug kabel zazvuk ,  to mi nije problem , vidim da ovog kabela ima po dosta shopova pa cu ic pogledat negdje hvala na pomoći.

16 godina

Novije nVidia imaju interni audio (kao ATI), dok su starije imale posebni audio-SPDIF konektor, provjeri ako nema zvuka na HDMIu. Nisu sve VGA isporučivane s tim kabelom...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Hdmi kabel od 10metara ?

Baš sam sinoć uzeo preko ebay-a hdmi kabel 10 m.

9 funti sa poštarinom

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

ej, ekipa!

Zelim kupiti hdmi kable od 10 m, stoga me zanima koju kvalitetu treba uzeti?

Uglavnom na kompu ima grafu HD 5770 1 GB, a plazma mi je samsung, zelim gledati preko hdmi filmove, tu i tamo da giram pes na pasmi!

Hocu da mi sve zvukove prima i sve formate da mi podrzava! jel bitno da bilo koji uzem kabel, ili bas moram kvalitetan?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hdmi kabel od 10metara ?
Ambush kaže...

ej, ekipa!

Zelim kupiti hdmi kable od 10 m, stoga me zanima koju kvalitetu treba uzeti?

Uglavnom na kompu ima grafu HD 5770 1 GB, a plazma mi je samsung, zelim gledati preko hdmi filmove, tu i tamo da giram pes na pasmi!

Hocu da mi sve zvukove prima i sve formate da mi podrzava! jel bitno da bilo koji uzem kabel, ili bas moram kvalitetan?

Uzmi najjeftiniji. Moj je koštao 160kn 10m čini mi se.

Skoro nikakve razlike nema u kvaliteti između jeftinih i skupih.

Yeah, smells like mass extinction...
14 godina
neaktivan

hvala ti, uzeti cu najeftiniji

14 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

Ovako, ja sam nasao kebel od 10 m za 99kn, obicni!!

meni je bitno da mogu gledati filmove preko hdmi kabla i da moug igrati pess tu i tamo!!

JEl bitno ako uzem taj jeftiniji kabel, i jel ce biti slika  ok, noramlna ili?

0 0 hvala 0
17 godina
Hdmi kabel od 10metara ?

Nema razloga da slika ne bude odlična, a i kolega iznad je rekao da je uzeo jeftini i da mu je slika super.

edit:

Ako ti se ne žuri, pogledaj malo po ebay-u kablove, ima tamo dosta jeftinih. Ako je već netko uzimao, neka ti preporuči nekog kvalitetnog/pouzdanog prodavača.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 14:10 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ambush kaže...

Ovako, ja sam nasao kebel od 10 m za 99kn, obicni!!

meni je bitno da mogu gledati filmove preko hdmi kabla i da moug igrati pess tu i tamo!!

JEl bitno ako uzem taj jeftiniji kabel, i jel ce biti slika  ok, noramlna ili?

O Isuse bože, pa svejedno ti je koji je kabel. HDMI ko HDMI. Ne bi ti se smjela pojavljivati nikakava distorzija ili kašnjenje signala.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

kvaliteta nije bitna.. testirao sa 10m najeftinijim kabelom i sa kabelom od 1m sa pozlaćenim konektorima koji je koštao više od 10m .. isti k..

ako budeš morao zakačit SPDIF OBAVEZNO pazi kako ga okrećeš, jer ako krivo spojiš kablić se pretvori u plamen i nesnosivi smrad :D (vidio nekoliko puta iz prve ruke, čak i sam jednom napravio LOL)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok, thanks!!
A jel ce mi onda preko hdmi kabla prenositi zvuk??

16 godina
Hdmi kabel od 10metara ?

da

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

Ljudi pomazite!!

Gle, morate mi tocno reci, svi mi kazu da uzemm najftiniji kabel cak od 90 kn, a brijem da mi ni zvuk nece raditi kak treba!!

zelim gledati filvmove, ali dvd mi ne podrzva sve formate!!

stoga, zElim uzeti hdmi kabel od 10 m, da mogu gledati preko (pc-plazma). Slika i zvuk da budu vrlo dobri.

Stoga mi dajte neki lilnk, cijenu da bas valja sve kak spada!!

Unaprijed se zahvaljujem!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čitao sam nedavno veliko istraživanje od HDMI kablovima i sad ne mogu nać link, al sam našao neki drugi: http://news.cnet.com/8301-17938_105-10120088-1.html, ubiti, razni kabeli mogu biti ometani u prijenosu signala, ali HDMI, stoga, kupi najjeftiniji koji ima, jer će ti sve radit 100%!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
neaktivan

Hvala ti, puno!

Uzet cu najeftii,da mi lovi zvuk i sliku!
I jel bitno da uzem pozlaceni ili ne?

16 godina
Hdmi kabel od 10metara ?

Ja sam preko ebay-a uzeo 10m kobajagi pozlaćeni za 40 kn.Sve radi savršeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

Jel valja ovaj hdmi pozlaceni od 10 m za 130 kn http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6245

Jel prenosi kvalitetno zvuk i sliku?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Komp i Ps3 su mi spojeni sa obicnim HDMI-HDMI kablom na pannya 42x10y i 42vt20 a imao sam prilike koristit i extra skupe kablove i mogu ti reci da razlike nikakve nema.http://hdtelevizija.com/2008/06/21/hdmi-kabeli-postoje-li-razlike/ eo ti link pa baci oko.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 13:46 (SPLICO212).
14 godina
neaktivan
Hdmi kabel od 10metara ?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6245 jel valja ovaj hdmi 130,00 kn da uzmem sutra ili za 99,00

normalan, obican???

HItno odg

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

Komp i Ps3 su mi spojeni sa obicnim HDMI-HDMI kablom na pannya 42x10y i 42vt20 a imao sam prilike koristit i extra skupe kablove i mogu ti reci da razlike nikakve nema.http://hdtelevizija.com/2008/06/21/hdmi-kabeli-postoje-li-razlike/ eo ti link pa baci oko.

razlike NEMA...

skupoca kabela samo ovisi o kakvoj se izolaciji radi, kao i konektoru, inace, zila je ista

potpis :D
16 godina
odjavljen
Ambush kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6245 jel valja ovaj hdmi 130,00 kn da uzmem sutra ili za 99,00

normalan, obican???

HItno odg

Jel ti trebaju feritne zavojnice? Ne trebaju.

Jel želiš više plaćati za istu stvar? Ne.

Jesi profić? Nisi.

Onda, kako bi mogao osjetiti razliku? A ako ti ne bude dobar, imaš 8 dana za vraćanje.

14 godina
neaktivan

Nemoj se praviti pametan, kada ni ti neznas neke stvari

Novi je zakon izasao da je sada 1 dan za vraćanje, a ne 8 dana

16 godina
odjavljen
Ambush kaže...

Nemoj se praviti pametan, kada ni ti neznas neke stvari

Novi je zakon izasao da je sada 1 dan za vraćanje, a ne 8 dana

Ja se ne pravim pametan. Što ja to ne znam?

Kakav sad novi zakon? 8 dana je rok.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 23:24 (vexx5555).
14 godina
neaktivan

nije 8 dana, nogo 1 dan , novi zakon izasao, fakt

17 godina
neaktivan
Ambush kaže...

nije 8 dana, nogo 1 dan , novi zakon izasao, fakt

da, jer kao prituzbe privatnika da se roba vrati iskoristena i da s njom ne mogu natrag na policu, a ustvari je istina ta da kad slaju postom, ti to sljedeci dan ne mozes vraitt nikako osim expressom prije 14 sati...

kako to rijetki mogu ili stignu tu je profit... korisnik ostaje sa proizvodom kojim nije zadovoljan, drzava ne mora vratit lovu privatniku (PDV jer je uredaj vracen) a privatnik profitira (kratkorocno)

ja i dalje furam rok dok god proizvod nije unisten, hvala bogu da prodajem samo stvari koje se tesko habaju

potpis :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice