HDD pomoć

poruka: 9
|
čitano: 1.614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HDD pomoć

Imam HDD Transcend StoreJet 250gb i kupio sam ga za 1 kn kada sam produžavao ugovor u t-comu.. No na njega mi nece skoro nista kopirati npr. Jucer sam skinuo igricu od 6gb,kopirao je na hdd i piše da je prevelika  za disk... a na disku prazno 200 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HDD pomoć

jesi formatirao disk tj. napravio particiju na njemu?

"I want to know God's thoughts, the rest are just details..." Albert Einstein
15 godina
neaktivan
HDD pomoć

kada sam ga dobio? ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDD pomoć

kada sam ga dobio? ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

odi u my computer->desni klik na disk->format i tamo odredi veličinu particije i stavi da je particija ntfs

15 godina
neaktivan
HDD pomoć

jel ce mi se obrisat sve sa hdda ako oce da prvo to negdje kopiram? jel neke filove mogu kopirat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da sve će ti se obrisat, ali ako možeš kopirat filmove onda ti netreba formatiranje. Koliko piše da ti je disk velik?

edit: ili si to mislio file-ove a ne filmove Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 10:05 (Creep).
15 godina
neaktivan
HDD pomoć

disk mi je od 250 gb,al zapravo ima i pise da je od 232gb... imam kopirano chuck sezonu 1, neke fileove i wheelmana,farmer simulator,g force,the saboteur i jos jedno 5 takvih igrica... i to mi je htjelo kopirat a ovo nece

EDIT: ZATO sto su ove igrice podjeljene u male mape a ove koje nece su reloaded sam jedna velika mount image slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 10:08 (Slegy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem je vjerojatno u tome što je disk formatiran u Fat32, a taj format neće da kopira datoteke veće od 4Gb. Trebaš formatirati disk ili u NTFS ili u exFAT. Formatiranjem gubiš sve podatke na disku, tako da ono što ti je potrebno kopiraš na kompjuter
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice