Drugi naziv za 4 bita.......

poruka: 9
|
čitano: 6.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

neznam jesam li dobro smjestio temu, dobio sam to za zadacu i neam pojma kak se to zove, pise mi : naziv velicine od 4 bita..... zna netko odgovor ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Drugi naziv za 4 bita.......

moze lock, dobio sam odgovor ;)

14 godina

Four bytes?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pola Byte-a {#}

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Four bytes?{#}

1 byte ima 8 bitova LOL

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Milka30 kaže...

Four bytes?{#}

1 byte ima 8 bitova LOL

to sam znao, al eto dobio sam odgovor na pitanje, naziva se nibble ;) nikad neb reko xD

17 godina
neaktivan
atom kaže...

A da ga onda podjelis i s drugima? Takvi su mi najjaci, "moze lock dobio sam odgovor", a ne napise sto i kako, pa i drugima mozda moze pomoci kasnije.

Inace, tocnije bi bilo reci oktet, a ne bajt, jer bajt nije standardno odreden da bude velik 8 bitova.

Eh da, da onda ja odgovorim umjesto atoma, 4 bita je nibble, a to dode kao odgovor cim se ukuca u Google "4 bit".

There's no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 16:09 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
atom kaže...

A da ga onda podjelis i s drugima? Takvi su mi najjaci, "moze lock dobio sam odgovor", a ne napise sto i kako, pa i drugima mozda moze pomoci kasnije.

Inace, tocnije bi bilo reci oktet, a ne bajt, jer bajt nije standardno odreden da bude velik 8 bitova.

Eh da, da onda ja odgovorim umjesto atoma, 4 bita je nibble, a to dode kao odgovor cim se ukuca u Google "4 bit".

iskrizo si cjeli tekst ko frik neki xD.........ja sam dao kasnije odgovor, to nije bilo potrebno ;)

17 godina
neaktivan
atom kaže...

iskrizo si cjeli tekst ko frik neki xD.........ja sam dao kasnije odgovor, to nije bilo potrebno ;)

OMG, pisao sam dok si ti u meduvremenu stavio post. Onda kad sam ja stavio post, vidio sam da si ti vec odgovorio i onda sam prekrizio taj tekst koji se odnosio na taj tvoj post, ali ga nisam izbrisao nego prekrizio zato da se vidi sto sam imao napisano. Tome krizanje i sluzi. Jesus.

There's no school like the old school and I'm the fucking headmaster!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice