Cooler ZALMAN CNPS10X Quiet - problem

poruka: 10
|
čitano: 1.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav Bugovci, imam jedanu nedoumicu...

Kupio sam sljedeći cooler za cpu (http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+ZALMAN+CNPS10X+Quiet%2C+socket+1156%2F1366%2F939%2F754%2F775%2F940%2FAM2%2FAM3&option=artikl&id_kategorija=05090307&id_artikl=050.903.178). Proc je phenom 9550 2.2 ghz. Probelm je što mi on stoji sumnjivo, tj. nisam trebao monitrati ispod matične niti jedan držač, već samo zamjeniti stari cooler s novim na način da stavim prekopčnicu. I stoji on, al je podložan pomicanju, tj. ako ga dotaknem on se okreće ko kazaljka na satu, i lijevo i desno. Moje pitanje je nebi li on trebao stati ravno i čvrsto?

Hvala

P.S. Trenutno na OCCTU provjeravam temp na large data sat i sad stoji na 40 stepeni, polako se penje i dalje. Jeli to dobro? I koja je optimalna temperatura s obzirom da nisam clockova ga još. Ako bi ga uopće podnio?

Lijepi pozdrav

Živili!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Provjeri još instalaciju u manualu. Kolika je temperatura u loadu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cooler ZALMAN CNPS10X Quiet - problem

Možeš jednostavnije to reč, jer te ne kužim.

Hvala

16 godina
neaktivan
duxqwe kaže...

Možeš jednostavnije to reč, jer te ne kužim.

Hvala

Reinstaliraj cooler prema uputama u manualu.

Kolika ti je sad temperatura u loadu?

16 godina
neaktivan

Kako misliš reinstaliraj cooler, pa nisam dobio nikakav instalcijski cd. :S

Sada je temperatura 39, još 9 min do kraja testiranja. Stavio sam custom tip testiranja, jel si na to mislio?

Hvala

17 godina
duxqwe kaže...

Kako misliš reinstaliraj cooler, pa nisam dobio nikakav instalcijski cd. :S

Sada je temperatura 39, još 9 min do kraja testiranja. Stavio sam custom tip testiranja, jel si na to mislio?

Hvala

testiraj sa small data set jer to opterećuje jezgre i cache na procesoru, large data set je više za ram. A što se tiče reinstalacije, nema tu nikakvog software-a već da skineš hladnjak i ponovno ga montiraš, ali onako kako ti piše u uputstvima.ako si dobio backplate(onu pločicu sa rupama koja ide sa stražnje strane matične, koristi ju jer preko nje učvršćuješ hladnjak na proc da ne "pleše"...

16 godina
neaktivan

Ok, jasno mi je to, zato sam gledao uputstva jedno uru vremena.I sad opet. Stvar je u tome što te backpijate mogu samo stavit (kolko ja vidim) na intelove matične (socket 11156/775, socket 1366), a kako je iman ovu mad, tako sam gledao i priloženu sliku uputstva u kojoj stoji samo amd clip ili ta prikvačnica (mislim da znaš o čemu govorim, ako imaš amd-ov procer kako se on kvači). I sad s čim da ga učvrstim?

Iako ne pari se ka da će on past, al se može rotirat ko da je na ulju.

Pozdrav

15 godina
neaktivan

I meni je isto tako, imam ga već 3 mjeseca i ništa mu to ne smeta.

Temperature normalne, sve radi. Čak sam i selio komp u novi stan i ništa mu nije bilo.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Jbt, jel vi uopce kuzite da ste pogrijesili podforum? LOL @ autoru Koliko ja znam cooler se nebi smio micati, znaci treba biti ucvrscen.
It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajd sad mi je već lakšnje. Hvala na infu.

Pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice