- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konacno poslan mobitel nakon 2 mjeseca i 3 dana , stiže u srijedu . Može mi netko objasnit kako da stavim verziju sa hrvatskim jezikom i jel postoji neki rizik kad to radim . Poslali su mi imei broj i kad sam ga provjerio piše da je mobitel 64 gb a ja narucio 16gb pa me zanima jel moguce da su pogrijesili ?
Konacno poslan mobitel nakon 2 mjeseca i 3 dana , stiže u srijedu . Može mi netko objasnit kako da stavim verziju sa hrvatskim jezikom i jel postoji neki rizik kad to radim . Poslali su mi imei broj i kad sam ga provjerio piše da je mobitel 64 gb a ja narucio 16gb pa me zanima jel moguce da su pogrijesili ?
neki dečko je pisao isto to za zenfone, da su mi dali ovaj sa duplo više gb roma, vidit ćeš kad dobiješ :D
Ako jesu, isplatilo se čekanje haha
Pa naravno da se isplati ako je , zato sto je razlika 500 kn skoro .
''Može mi netko objasnit kako da stavim verziju sa hrvatskim jezikom i jel postoji neki rizik kad to radim '' ??
Pa naravno da se isplati ako je , zato sto je razlika 500 kn skoro .
''Može mi netko objasnit kako da stavim verziju sa hrvatskim jezikom i jel postoji neki rizik kad to radim '' ??
Prevrti temi, objasnjavao sam to 10-tak puta minimalno.. Na 20-oj stranici mislim da ima komplet tutorial na hatvatskom za cisti cisti install..

Jel drzite brightness na automatski ili sami namištate? Sto je bolje za bateriju?

Kako si to uspio?
Vjerujem da je mozda jos najbolje sam to odraditi, najjeftinije.. Ali prevrti malo temu, unazad 4-5-6 stranica mislim je bio onaj decko sto je spalio maticnu prodavao svoj za djelove za neke sitne pare..

Kako si to uspio?
Vjerujem da je mozda jos najbolje sam to odraditi, najjeftinije.. Ali prevrti malo temu, unazad 4-5-6 stranica mislim je bio onaj decko sto je spalio maticnu prodavao svoj za djelove za neke sitne pare..
Nije se meni desilo...
Da samo se nadam da nije komplicirano pa da dode do jos nekog veceg problema. Ok, hvala.
poz, trazim si xiaomi mi4 pa sam naletio na ovu ponudu, sta mislite zar nije prejeftino
http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi4-5-inch-16gb-smartphone_p/meri10411.htm
297 eura eu warehouse, jel uzimao ko kod njih, iskustva?!
Hvala
da jeli mi3 i dalje na mobcity najboljiniji, tnx
poz, trazim si xiaomi mi4 pa sam naletio na ovu ponudu, sta mislite zar nije prejeftino
Hvala
Ja sam uzimao kod njih, možeš uzet bez straha. Samo ako ćeš uzimat s eu werehousea moraš izabrat da ti pošalju DHL-om ili još jednim, neznan sad kako se točno zove ali u zagradama ti piše eu werehouse.
Imam jedno pitance cijenjeni forumaši, pošto mi je ovo prvi pick za vrime nadolazečih blagdana, pa očekujem još malo pojeftinjenje ove zvijeri...
Ima li di nabaviti "anti glare tempered glass screen protector" za ovaj mob? Jučer sam gugla uru vrimena i nisam to naša, samo matt foliju.
Hvala
merimobiles je provjerena stranica, za sad jedna od najboljih. Ako ces narucit iz EU moras kod shippinga uzet slanje iz Eu skladista sto platis malo vise al i dalje prihvatljivo..
Imam jedno pitance cijenjeni forumaši, pošto mi je ovo prvi pick za vrime nadolazečih blagdana, pa očekujem još malo pojeftinjenje ove zvijeri...
Ima li di nabaviti "anti glare tempered glass screen protector" za ovaj mob? Jučer sam gugla uru vrimena i nisam to naša, samo matt foliju.
Ako trazis pravu zastitu za mobitel uzmi ovo:
http://www.ebay.com/itm/Screen-Protector-For-Xiaomi-mi3-M3-Nillkin-Anti-Explosion-9H-Glass-Tempered-Hard-/291087827203?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item43c62fc103
neces pozalit :)
da li je netko kupovao sa ovog efox shopa u njemačkoj, radi pouzdanosti?
ekipa, posjedujem Mi3 već par mjeseci, čitam vas barem već toliko isto, a registirao sam se da upozorim buduće kupce i saznam rješenje jednog problema.
Naime, unatoč tvrdnjama da mobitel prihvaća 900mhz signal, ja signal ne hvatam na selu gdje se inače pušta ta frekvncija. Ostali mobiteli redovno hvataju jednu do dvije crtice, a moj "moćni" xiaomi ništa, mogu hodati okolo s njime, tražiti signal gdje je inače najjači, ali ništa.
Inače sam na bonbonu, pa čak nisam ni siguran da je to do 900mhz jer Tronsmart T7 od stare radi bez greške (crtica dvije) a navodno ne podržava tu frekvenciju.
Ono što sam pak primjetio u Zagrebu je da doma slabo hvata Wi-Fi. Kad odem u sobu udaljenu 8-9 metara od rutera, Xiaomi hvata jednu crticu ili se već gubi signal. S druge strane Ipad prve generacije dere s dvije crtice i nikad mi se nije dogodilo da nestane signal.
Uglavnom, rekao bih da Xiaomi slabo prima signal.. I to mu je jedan veliki minus od mene. Da sam znao da će se tako ponašati, ne bih ga uzimao.
Ono što me zanima, da li još netko ima takvih problema, da li ih je i kako probao rješiti?
ekipa, posjedujem Mi3 već par mjeseci, čitam vas barem već toliko isto, a registirao sam se da upozorim buduće kupce i saznam rješenje jednog problema.
Naime, unatoč tvrdnjama da mobitel prihvaća 900mhz signal, ja signal ne hvatam na selu gdje se inače pušta ta frekvncija. Ostali mobiteli redovno hvataju jednu do dvije crtice, a moj "moćni" xiaomi ništa, mogu hodati okolo s njime, tražiti signal gdje je inače najjači, ali ništa.
Inače sam na bonbonu, pa čak nisam ni siguran da je to do 900mhz jer Tronsmart T7 od stare radi bez greške (crtica dvije) a navodno ne podržava tu frekvenciju.
Ono što sam pak primjetio u Zagrebu je da doma slabo hvata Wi-Fi. Kad odem u sobu udaljenu 8-9 metara od rutera, Xiaomi hvata jednu crticu ili se već gubi signal. S druge strane Ipad prve generacije dere s dvije crtice i nikad mi se nije dogodilo da nestane signal.
Uglavnom, rekao bih da Xiaomi slabo prima signal.. I to mu je jedan veliki minus od mene. Da sam znao da će se tako ponašati, ne bih ga uzimao.
Ono što me zanima, da li još netko ima takvih problema, da li ih je i kako probao rješiti?
Moram reagirati i reći da nisi u pravu. meni lovi wirelles iz kuće do 20 metara udaljene garaže. Telefon podržava navedene frekvencije i mogu ti reći iz vlastitog iskustva jer sam imao cubot one(isti ko i tronsmart t7) i cubot gt99 koji oba nemaju 900 frekvenciju i radi neusporedivo bolje.
ekipa, posjedujem Mi3 već par mjeseci, čitam vas barem već toliko isto, a registirao sam se da upozorim buduće kupce i saznam rješenje jednog problema....
Moram reagirati i reći da nisi u pravu. meni lovi wirelles iz kuće do 20 metara udaljene garaže. Telefon podržava navedene frekvencije i mogu ti reći iz vlastitog iskustva jer sam imao cubot one(isti ko i tronsmart t7) i cubot gt99 koji oba nemaju 900 frekvenciju i radi neusporedivo bolje.
Hmmm..reć da netko nije u pravu, a dešava mu se taj problem je malo preambiciozno po mom sudu. Naime pratim ovu temu jer namjeravam kupit ovaj mob.
Možda mu se to dešava zato šta mu je loš ROM, možda je hardverske prirode? Uvik će se naći 1 od 100 mobitela da ne funkcionira baš najbolje.
Probaj staviti neki drugi ROM i provjeri da li ti je uopće original mi3, a ne kopija.
Također, da li je netko čuo ili kupovao sa Mionbuy, malo su mi predobre cijene da budu istinite.
Ne znam kojom si ti metodom utvrdio da sam ja u krivu, pa valjda znam bolje od tebe što mi se događa s mobitelom i valjda znam usporediti s drugim mobitelima koji se koriste u kući :/ Mobitel stvarno je pila, fluidnost je odlična, nema trzanja, baterija je odlična za takav mobitel, ali ovo s signalom me ubija.
ROM mi je stock, uređaj je orginal sigurno. Uzet je s mobicityija i postiže cca 35000 na Antutu benchmarku.
Ono što recimo ne primjećujem je da se update software radi svaki petak, kao što je netko naveo. Trenutna verzija na mobu mi je KLXDMIBH34.0.
ok. zaboravite. ako sve znate onda vam netreba moje misljenje.
lp

lp
U potpunosti si u pravu sa onime što si gore naveo.
WiFi mi hvata bolje nego iOcean X7 Plus,a bome i mrežu.
Na iOceanu mi se prebacivala mreža na edge čim je bio lošiji signal,pogotovo u nekoj betonskoj zgradi iako sam u centru Osijeka.
Sa Mi3-em nikakvih problema nemam,te je 3G u potpunosti stabilan i ekstremno rijetko završim na edgeu
Ono što recimo ne primjećujem je da se update software radi svaki petak, kao što je netko naveo. Trenutna verzija na mobu mi je KLXDMIBH34.0.
Vrlo vjerovatno ti je do samog ROM-a jer koliko sam pratio ovu temu taj stock koji oni instaliraju ima bugova, pa zato instaliraj neki drugi, pa vidi rezultate.
Ako hoćeš svaki tjedan update onda skini dev ROM, a ako nečeš onda stable (s tim da ti on nije rootan, ali ga možeš rootat priko cwm) - link doli (za v5 malo proprčkaj po ovom forumu, a možeš i ovde)
lp
I ne tribaš se ljutit
Triba si odmah napisat koji ROM imaš i koji su problemi tako da ti ljudi mogu pomoć.
+1
btw, ja bi odma uzeo s nje da znam da je ok, pa ak iko bude imo kakav info neg okači, tnx
+1
btw, ja bi odma uzeo s nje da znam da je ok, pa ak iko bude imo kakav info neg okači, tnx
bome su cijene nerealne
Kako drzite svjetlinu? Na automatsko ili sami namjestate? Jel bateriju trosi vise na automatski kad on sam to prilagođava?
Kako drzite svjetlinu? Na automatsko ili sami namjestate? Jel bateriju trosi vise na automatski kad on sam to prilagođava?
Preferiram na ručnom, jer senzor i dalje radi loše (sumnjam da će ikada raditi).
Više troši na automatskom načinu.